![]() |
#2541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak i tak narazie chyba niewiadomo co się bierze za tłumaczenie jp-ang ; P.
|
![]() |
#2542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Skonczylem Kaze no Stigma, na poczatku bardzo nuzace, ale w niecalej polowie (od incydentu z Ayumi), juz ciekawe i trzyma poziom. Szczegolnie niespodziewane byly ostatnie mysli Cui Ling
![]() Teraz w koncu obejrze True Tears, jak tylko sciagne. Ostatnio edytowany przez Grocix - 02-10-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=up4UriqLi7I
no wiec , zajebiscie sie zapowiada ,licze ze szybko jakas grupa przetlumaczy 1 ep na eng =\\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chyba ,że ty masz taki Problem ![]() Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 02-10-2008 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
@down Ups ^^' Gomeee xD
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 02-10-2008 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @sphinx
Nie dekonspiruj! :< @up i down Poza tym, niech kazdy sobie oglada to co lubi, to jego czas ;p Ostatnio edytowany przez Grocix - 02-10-2008 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taa racja lepiej oglądać dobranocki Naruto , Pokemon ,Czarodziejki z księżyca itp ... świetnie świetnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
@down Weź idź, Rycerze Zodiaku z francuskim dubbingiem gnietli xDD A Dragon Ball bodajże zaczął się jak byłem gdzieś 3-4 klasa podstawówki. Sailor Moon było emitowane, jak miałem gdzieś z 4-5 lat xD
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 03-10-2008 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Gej! Prawdziwy mezczyzna to jako pierwsze anime ogladal DB, Rycerzy Zodiaku czy Kapitana Tsubase! Co do Naruto, to ja bym nie odwazyl sie tego obejrzec, szkoda mi czasu na anime, zamiast ktorego mozna obejrzec 10-20 o wiele ciekawszych serii ![]() @Edit Muminki i Pszczolka Maja to tez anime! ![]() @Down Edytuj posta, zeby nie bylo double ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 03-10-2008 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ok Ty twierdzisz ,ze shojo to przypał dla Synka a ja stwierdzialem ,ze Naruto jest Kijowe , Jesteśmy Kwita ![]() ![]() Cytuj:
![]() Dokładnie : ) Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-10-2008 o 06:40. Powód: Double post |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Ja tam nie czaje co wy macie do shojo >.> , swego czasu bylem biggest fan shojo <3333
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
no to zależy jakie bo np: Shakugan no Shana jest Superr ![]() Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 03-10-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Założenie :
(Shakugan)x'2 (no)x - Shana > 0(Best Anime Ever) Delta > 0 2 rozwiazania : 1- lepiej niech nie pisze swoich poglądów o anime ten kto tak uważa 2- niech się lepiej zabierze do oglądania animu na serio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() A ja uważam SnS za świetne anime i (uwaga, uwaga!) oglądam Naruto, jednocześnie nie czując się przy tym gorszym od kogokolwiek w tym temacie. Nie mam bladego pojęcia jak ktoś, kto sam lubuje się w ecchi śmie zarzucać Naruto bycie płytką produkcją i dziecinadę. Że niby wszędobylskie cycki i majtki są takie dojrzałe? Może dla śliniących się na ich widok nastolatków...
A tak ogólnie to należałoby zacząć od tego, że anime niosące jakiś przekaz można policzyć na palcach obu rąk. Reszta to typowo płytka rozrywka, która de facto przyciąga właśnie rzesze fanów japońskich animacji - w tym i mnie, bo fajnie jest raz na jakiś czas obejrzeć coś poważniejszego, ale na dłuższą metę dostępny repertuar szybko by się wyczerpał. I co wtedy?
![]() |
#2555 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
+1 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Fallen Angel
|
![]() Ja też nie mam nic do Naruto. Wyraziste postacii, dosc wciagajaca fabula, czego chciec wiecej? Mozna by sie co najwyzej do fillerow przyczepic, ale manga juz na pewno nie odbiega jakos bardzo od tych waszych powaznych serii. W prawie kazdej serii jest jakis dziadek-zboczuch, humor sytuacyjny na dluzsza mete faktycznie do bani, ale umiarkowanie bardzo strawny, wiec naprawde nie ma sie co czepiac przesadnie Naruto. Dobra srednia przy ktorej mozna spedzic duzo czasu, i nie zalowac.
![]() |
#2557 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, ja to mam fajnie 8).Dzisiaj w szkole, pierwszy raz poszedłem do biblioteki, a tam patrzę i widzę, że mają mangi, i to nawet sporo!Czytał ktoś "Elemental Glade"? - bo właśnie sobie wypożyczyłem.
![]() |
![]() |
#2558 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tylko jakieś gazety ''Cogito'' z 97'r xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Topic
Tumturum, jest juz zsubbowany 1 ep Clannad ~After Story~, zarowno na veohu jak i mininovej, sciagne to obejrze - na veohu bola oczy ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hxxp://www.youtube.com/watch?v=zCwsxW2ONuc&feature=related
xx - tt Evangelion jakiego nie znacie hahha Podziwiam ich za Pomysł xD |