Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-10-2006, 15:34   #2541
Kattinka
Użytkownik Forum

Kattinka's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Kattinka ma numer GG 1672050 Kattinka ma login Tlenu kattinka-92@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kattinka
Domyślny

Holu, a moze Silvera? ;D

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-10-2006, 16:56   #2542
sokzu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu Pokaż post
Moja Rada
Po co mówisz, że na Kilvera jest jakaś 'ekipa'? Nie lepiej działać z zaskoczenia? Takto Kilver by się niczego nie spodziewał, a Ty na forum o tym piszesz, n/c
coz to za roznica, powszechnie wiadomo ze kilver ma duzo wrogow za takie a inne zachowanie
efekt zaskoczenia rzeczywiscie jest troche utrudniony ze wzgledu na to ze godzinami przesiaduje w depo i trudno nonstop to monitorowac..
ostatnio mu sie poszczescilo(z punktu widzenia ze jego to ominelo) bo padl neoxer i chowali sie razem w swiatyni.. coz, bywa.. ale poczeka sie, poczeka
sokzu jest offline  
stary 16-10-2006, 17:32   #2543
Kilver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sokzu Pokaż post
coz to za roznica, powszechnie wiadomo ze kilver ma duzo wrogow za takie a inne zachowanie
efekt zaskoczenia rzeczywiscie jest troche utrudniony ze wzgledu na to ze godzinami przesiaduje w depo i trudno nonstop to monitorowac..
ostatnio mu sie poszczescilo(z punktu widzenia ze jego to ominelo) bo padl neoxer i chowali sie razem w swiatyni.. coz, bywa.. ale poczeka sie, poczeka
LoL !!! Człowieku weź nawet takich ściem nie wal ... Nigdzie sie nie ukrywałem.
Pozatym online jestem mało czasu, lecz jeśli już jestem to na pewno nie stoje " godzinami " w depo Ujawnij sie frajerze a nie zgrywasz cwaniaka ...
Kilver jest offline  
stary 16-10-2006, 18:29   #2544
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
Domyślny

Cytuj:
Kozaczku, pochwal sie main charem. Btw Neoxerem nie gram i te dedy byly z mojej wlasnej woli WSZSTKO CO PISZECIE DO NEOXERA I INNYCH NEO NIE PISZECIE DO MNIE

BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa
Łodzianin jest offline  
stary 16-10-2006, 18:40   #2545
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
To samo mi dużo osób mówiło jak jeszcze grałem na Silverze (że sie na mnie ekipa szykuje, że padnę etc.) tylko, że to były takie leszcze, które widząc mnie uciekały do PZ nie strasz, że zajebiecie Kilvera... albo podaj nam swój nick, chętnie się pośmieję z ?20-30? lvla?
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline  
stary 16-10-2006, 18:56   #2546
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

Holu ja to widze tak. Ten Sokkzu czy jakos tak to drugie konto Mendoliny na tym forum bo tak samo noobuje i konto zostalo zalozone "Data dołączenia: 15 10 2006" czyli dokladnie wczoraj. Jaki wniosek? Chce zrobic konto ze niby kilvera tyle osob nie lubi xD Muhaha!
Łodzianin jest offline  
stary 16-10-2006, 19:02   #2547
Kattinka
Użytkownik Forum

Kattinka's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Kattinka ma numer GG 1672050 Kattinka ma login Tlenu kattinka-92@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kattinka
Domyślny

@ Neoxer
No i chyba musze sie z toba zgodzic =P

Mendolina przecież nie chce sie klocic, po prostu mial zle dni ( tak mi napisal ), wybaczcie mu <ironia>
stary 16-10-2006, 19:19   #2548
sokzu
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kilver Pokaż post
LoL !!! Człowieku weź nawet takich ściem nie wal ... Nigdzie sie nie ukrywałem.
nie denerwuj sie wzrok jeszcze mam dobry i wiem kto stal w swiatyni, poczatkowo ty i neoxer a pozniej byles juz sam..

Cytuj:
Pozatym online jestem mało czasu, lecz jeśli już jestem to na pewno nie stoje " godzinami " w depo
no dobrze, moze troche wyolbrzymilem te "godziny" jednak kilka(kilkanascie) tygodni temu sytuacja tak wygladala, rozumiem ze teraz mniej bo musisz chodzic do szkolki

Cytuj:
Ujawnij sie frajerze a nie zgrywasz cwaniaka ...
po co ta obraza?

Cytuj:
To samo mi dużo osób mówiło jak jeszcze grałem na Silverze (że sie na mnie ekipa szykuje, że padnę etc.) tylko, że to były takie leszcze, które widząc mnie uciekały do PZ
spoko, ich sprawa

Cytuj:
albo podaj nam swój nick, chętnie się pośmieję z ?20-30? lvla?
przemnoz/pomnoz(wybrac dowolne, w koncu nie poslugujemy sie tu liczbami nieskonczonymi) to razy 2

i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?
sokzu jest offline  
stary 16-10-2006, 19:38   #2549
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sokzu
i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?
W sumie racja, jak ja zabijałem Polaków na Silverze, wszyscy mi to mieli za złe, a Kilvera wszyscy bronią?
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY

Ostatnio edytowany przez Holu - 16-10-2006 o 19:41.
Holu jest offline  
stary 16-10-2006, 19:44   #2550
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

@Holu
Ale zabijales nie noobow, a kilver leje tylko noobow np Michalakmee
Łodzianin jest offline  
stary 16-10-2006, 20:01   #2551
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

No fakt

Silvera to server pvp, a jak ktoś ma lipne pvp (jak na przykład ja) nie powinien płakać, ze go ubili
To server pvp i nie wystarczy tylko być ok (mój przykład) dla wszystkich (lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać, bo jak ktoś włączy skulla to ubity często po dedzie kabluje o tym BR aby Ci ubili jego pogromce (polskie bagienko, choć właśniewie na tym polega gra aby być lepszym i mścić sie za swoje porażki)... Poprostu trzeba cały czas grać ze świadomością, że nawet kumple mogą nas uje....ać

Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu

Pozdrawiam

ps. sorry jeśli komuś się moje wywody nie spodobają, ale jest to forum i dlatego wyraziłem swoje zdanie (choć nie gram już na tym servie)

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 16-10-2006 o 20:03.
Lenidas jest offline  
stary 16-10-2006, 20:16   #2552
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Hmm.. dlugo expilem na DC i poznalem w tym czasie wielu "noobków" które tam expią.. byli spoko. przynosili mi jedzenie i raczej nie sądze żeby sie do kogoś zaczynali.. i serio nie jeden mi sie skarżył ze kilver z neoxerem chodza i pkuja za darmo.. dla zabawy.. ja tam sie w te wasze bitwy nie wtrącam ale jak widze jak wszyscy bronią kilvera to moim zdaniem też jest nie dobrze.. sam byłem kiedys noobkiem i wiem jak to jest jak ktos mnie za free zabije.. Ja tam do Kilvera nic nie mam ale przestaje mi sie to podobać, że on zabija "noobków" na dc a wy go w tym bronicie.. niech sami załatwiają swoje sprawy bo raczej my nie wiemy kto ma racje tylko oni sami..

Takie jest moje zdanie na ten temat...

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 16-10-2006 o 20:18.
Kacperka jest offline  
stary 16-10-2006, 22:04   #2553
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
Domyślny

Hmm... ja sie przyznam za czasem zabijam np. 25-30 lev poprostu dla zabawy... mam slabe pvp nie porywam sie solonp. na 40-50 lev bo moge przegrac... ale dla zabawy lubie pknac male lev...
Z noobcharem kilvera se blokowalismy 8-15 lev na cycach pod thais, dla mnie to zabawa i korzystam z tego ile moge....

sokzu
<i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?>

Hmm... spooko ubijcie go... tylko nie rozumiem czemu sie ukrywasz, podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka" jak to inni powiedzieli...nie wiem cykasz sie ze bedziesz kolejna ofiara "Noob Kilvera-noob huntera?"
Kasztaniaczek jest offline  
stary 16-10-2006, 22:37   #2554
cwaniak89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Poziom: 103
Domyślny

@up

"podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka""

mam nadzieje że nie była to żadna aluzja względem mojej skromnej osoby

pozdro
cwaniak89 jest offline  
stary 16-10-2006, 22:52   #2555
sokzu
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas Pokaż post
(lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać
kurcze, tak sie zastanawiam kogo rozumiesz przez noobka, bo jezeli takiego z definicji czyli natręta, celowo przeszkadzajacego innym w grze to sie zgodze
niestety istnieje tez zle interpretowana definicja tego slowa tj ktos kto po prostu nie gra dlugo, zginal w glupi sposob czy tez nie ma skilla w pvp (jezeli w ogole mozna mowic o prawdziwym tego slowa brzmieniu po update'cie)
tu by raczej pasowalo okreslenie newbie

zapewne kazdy z was ma takich znajomych w grze no i hmm.. sadze ze nie ja jedyny solidaryzuje sie z nimi
czy aby napewno kilver zabija takich prawdziwych noobow? nie sadze. znam kilka osob ktore zostaly przez niego zabite i to z pewnoscia nie sa nooby a normalni, w wiekszosci dorosli ludzie

no tak.. ale bez tego by nie bylo pvp heh
tylko po co zabijac sie nazwajem tzn polak polaka ot tak po prostu?
staram sie zrozumiec takie osoby ale jedyne co mi przychodzi na mysl to po prostu mlody wiek(nie jest to regula jednak) i to co sie z nim wiaze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas Pokaż post
Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu
wlasnie.. "zachowują się jak w życiu" ..
naprawde bardzo ciekaw jestem jakimi ludzmi sa ci ktorzy zabijaja innych bez powodu

PS chyba troche zbyt psychologicznie do tego podszedlem no ale coz, powoluje sie drugi raz na cytat Leonidasa:
"ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu"
^^
sokzu jest offline  
stary 17-10-2006, 00:12   #2556
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

@UP

Wiesz dlaczego np. lubilem zabijac pl na silverze?
Bo jeszcze rok temu to 40-50 lev pl bylo ciezko spotkac, a jak sie spotkolo to byl to w polowie noob... zabicie jego nie mialo zadnych konswkwencji, no moze poza tym ze koles cie nie lubil... zabij min 60 lev br na silverze, na lbie bedziesz miec mase h-lev albo cala gildie...
Ja zabijalm polakow for fun ^.-
mnie to bawi...dla mnie to zabawa i korzystam z tego...

btw. 18% i mlev =]

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 17-10-2006 o 00:15.
stary 17-10-2006, 00:26   #2557
Tekisho
Użytkownik forum

Domyślny nie cwaniakuj;];;]

Tak strasznie sie ciebie boje...przyjde moim ms
sd ue i padas ziomek.potem time ring bohy ugh i mnie nie ma zniknie skul daje loga za pol roku jak o mmnie zapmnicie znowu sie logne i bede gral
albo h** strace hara ale bede cie huncil caly czas ze cie zjade na 20 lvl xD
Tekisho jest offline  
stary 17-10-2006, 00:48   #2558
Kamcio Pogromca
Guest

Domyślny Artz pada

Oct 16 2006, 21:56:41 CEST Killed at Level 129 by Oxygenz
and by Duffzenho

Artzenho owned

to taki news ;] a tak wogle to widziałem dzisiaj oxygenza

pozdro dla ziomków tych grających i już niegrających

stary 17-10-2006, 07:15   #2559
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@Kasztan
pewnie że możesz
@ALL
to co ja tu widze to najzwyklejszy to jest tylko dłuższa wersja kłutni mojej i Ligusa (nie bede was wtajemniczać o co biega )
tak jak pewna osoba napisała załatwiajcie takie sprawy na tibii a nie na forum ustalcie sobie miejsce i godzine itp. najlepiej w PZ i porozmawiajcie na ten temat ale bez jakiś tam kumpli którzy zaraz wyskoczą jeden na drugiego bo to by było bez sensu -.- przemyślcie to i nie piszcie juz takich głupot
Omo jest offline  
stary 17-10-2006, 07:22   #2560
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Omo Pokaż post
@Kasztan
pewnie że możesz
@ALL
to co ja tu widze to najzwyklejszy to jest tylko dłuższa wersja kłutni mojej i Ligusa (nie bede was wtajemniczać o co biega )
tak jak pewna osoba napisała załatwiajcie takie sprawy na tibii a nie na forum ustalcie sobie miejsce i godzine itp. najlepiej w PZ i porozmawiajcie na ten temat ale bez jakiś tam kumpli którzy zaraz wyskoczą jeden na drugiego bo to by było bez sensu -.- przemyślcie to i nie piszcie juz takich głupot
szybciej powiem ze mendo i michalaka...
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania