![]() |
#2541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Jan 28 2007, 17:50:59 CET Killed at Level 49 by Illu'Hawk and by Franco Escoba Hura REasson 18:05 Franco Escoba [42]: you're protecting a guy that I hunt Humm Moze pojde go ubic i powiem ze zupa byla za slona dobry reasson ? |
![]() |
|
![]() |
#2542 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
Ja z nim raz miałem styczność, gdy już był hunted. ;d Wracam sobie kulturalnie z guardów z lootem, a on mi go zajumał, po czym obiecał mi 'deda' i 'hunta'. ;Sss Skąd się takie 'kozaki' biorą?;d |
|
![]() |
![]() |
#2543 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: ChoRzóW
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: XXX
Skille: XXX
Poziom mag.: XX
|
![]() Ludzie z Et chialbym wam pwoeidzec zee bylem caly czas po waszej stronie od samego poczatku wojny ... a Teraz po Tym co wyprawiacie juz sam nie wiem czy to ma sens ... podobna walczycie dla ulepszenia obsidi .. a jak narazie tego wogle niee widac
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
'Dla lepszej Obsidi.' A może nie dla Obsidi, tylko po to żeby samemu móc grać, być wolnym? 'Dla lepszej Obsidi.' Ładnie to brzmi. 'Dla lepszej Obsidi.' Napewno dodaje zwolenników. Ja bym bardziej powiedział że dla siebie, i tych na których NG PA robiło. Pamiętaj, wolność jednych pejmentem innych. Hail mOregal! ;d Hail ET! Hail Kiroy! ;* |
|
![]() |
![]() |
#2545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() hueheu ja to mam talent do s*******ania
![]() a tu taka ladna ekipka z pieknymi bialymi czaszkami nad glowa ![]() Malica Sex: female Profession: Elder Druid Level: 40 Wiwai Sex: male Profession: Knight Level: 40 Monnz Sex: male Profession: Druid Level: 42 Tsson Sex: male Profession: Elder Druid Level: 28 Don Volga Sex: male Profession: Elder Druid Level: 33 Valendil Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 49 Falzo Sex: male Profession: Elite Knight Level: 52 ![]() ![]() Do tej pory zastanawiam sie jak im ucieklem ![]() ![]() aha zapomnialem dodac ze jedyna droga ucieczki byly dwie krateczki szerokosci przed ktorymi to stali ci wyzej wymienieni panowie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: ChoRzóW
Profesja: Knight
Poziom: XXX
Skille: XXX
Poziom mag.: XX
|
![]() ehh dla mnie powoli traci to sens... Myslalem zee bedzie sukcec Et ii bedzie lepiej na serwie ale widze powli ze sie mylilem ... niektorzy czlonkowie gildi niee powinni w niej byc skoro robia takie a nie inne rzeczy...
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy to tylko ja mam wrażenie, czy dużo osób z ET ostatnio popadało, nie na wojnie. Benek od Water Elementala, Illu od czyjegoś FE, Evo od noobcharów.
O co kaman ;ss @edit I do tego to ciągłe 'cannot connect to login server'. ;s Ostatnio edytowany przez mOreg - 28-01-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
#2548 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() spokojnireeeee sklad po wojnie si zmieni
!! ludzi po wojnie moga ne byc w w et btw 0,7 whisky i 0,5 wpdki ns leb a ja pisze potsta ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Witaj w kranie w której NEUTRALNY ginie. Dla ET każdy reason jest dobry ![]() ![]() Btw. czytam Twój post na tibia.com i tam wynika że padłeś za to że się przyjaźnisz z Yoxazi Kradljivac Muljator. Na 100% wiem, że opuścił on Pink przed 24 godzinami - wedle umowy Pephego... A pomimo to jest hunted ? Czyli nawet jakbym się wypłacił to i tak pewnie będe miał deda ![]() Cytuj:
Kiroyku wybacz te słowa krytyki. Ty wiesz, że ja cie lubie ![]() Kiroy Rox BTW. nie było mnie tu 2 dni a 10 stron musiałem czytać ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 29-01-2007 o 00:56. |
|||
![]() |
![]() |
#2551 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2552 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Ale jak azared zabil Naseweiss i powiedzial ze 4 fun to nikt nie plakal
|
![]() |
![]() |
#2554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Czyż wy nie mieliście być inni niż NG ?
![]() |
#2555 |
Użytkownik forum
|
![]() Ryba The Wolf
Jan 29 2007, 01:09:19 CET Killed at Level 101 by Mannow and by Dorpaz ;_; |
![]() |
![]() |
#2556 |
Guest
|
![]() Jan 29 2007, 02:13:03 CET Killed at Level 43 by Bozanoglu
and by Zibil-han pierdole te wasze wojny . . . za 4 litery jestem w plecy 20k kasy, 85 k expa i mlvl ... afff "gz et" <-- 3 tygodnie temu jak bylem retired bylo powodem zeby mnie ujebac . . . extra 100 % neutral jestem kurwa i robcie co chcecie ale niech sie wojny nie przenosza na "cywili" |
![]() |
#2557 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2558 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2559 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jan 29 2007, 02:13:03 CET Killed at Level 43 by Bozanoglu
and by Zibil-han to tez Et ?
#2560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Nedo, jak bede mial chwile bez lagow to zabije jednego badz drugiego, przeciez zabili mojego rl bez powodu
![]() ![]() btw pepiku kochany, azared to azared. edit: Some maintenance works might cause lags and kicks on Tuesday, January 30th, between 5:30 and 6:30 am CET on Kyra, Pandoria, Iridia, Askara, Premia, Obsidia, Elysia, Galana, Xerena, Morgana, Inferna, Nebula, Saphira, Berylia, Arcania, Furora, Thoria. mam nadzieje ze to to, na co czekam ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 29-01-2007 o 18:22. |
![]() |