![]() |
#2561 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() To znaczy, że Arsenal jak zwykle skończy sezon na 4-tym miejscu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle ? Widać, że jesteś kibicem, który jest ślepo zapatrzony w "Jedyny-I-Najlepszy-Klub". A szkoda.
![]() |
#2564 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() A Ty skad to wiesz?oO. Z tego co wiem kibice nie sa informowani o tym co klub zamierza a czego nie oO.
![]() |
#2565 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I kto to mówi ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo nie ma zamiaru gubić punktów, myślenie nie boli, Bysiek.
![]() |
#2567 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, patrząc na obecną grę do dla mnie Arsenal prezentuje się najlepiej. A gdybyś sobie poczytał na zagranicznych portalach wypowiedzi innych piłkarzy, to wiedziałbyś, że Seedorf też tak uważa. :F
![]() |
#2569 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Kiedy zauwazysz, ze my, bynajmniej ja nie smiejemy sie z Arsenalu, ba.. nawet nie z Ciebie, bo wydajesz sie byc calkiem inteligentym facetem, tylko z tego ja zagorzale bronisz swojego klubu.
![]() |
#2570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down: Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;>
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-12-2007 o 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Zamiaru na zgubienie punktow ma kazdy czolowy zespol z ligi europejskiej. Ale nie kazdemu sie udaje. Co prawda (nie chce klamac) chyba 4-5 lat temu Arsenal faktycznie zdobyl mistrzostwo nie przegrywajac ZADNEGO meczu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja 20:42:38
ile obstawiasz Irons 20:43:41 Portsmouth 99:1 Arsenal xDDDDDDDDDDDD Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie...
Ostatnio edytowany przez Rukahs - 26-12-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy tylko mi się wydaje, że Adebayor w ogóle nie potrafi się ustawiać ? Nie rozumiem też jednego - jak koleś, który ma ponad 190 cm. może przegrać pojedynek główkowy z kimś kto jest o głowę niższy ? Emmanuel może i strzela bramki, ale ciągle się daje łapać na spalonym, drybling ma beznadziejny, a start do piłki ma taki sam jak roshofa nastolatka do nauki . Wywalić go i dać van Persiego albo Bendtnera. Za to Eboue mi się podoba - świetnie się przedziera skrzydłem. A to co zrobił Clichy w 40~ min. - gdyby nie on, to było 1 vs. 1 i pewnie 1:0 dla Portsmouth. Żeby wygrać muszą grać lepiej, ale z takim chujowym napadem wielu goli to nie strzelą ^.-"
![]() |
#2574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() No co :<, pomarzyć nie można?
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa mać ! Gallas, piękna sytuacja, nawet ja bym to strzelił. Rosicky - cała bramka twoja, jak pewnie pomyślał Wenger. Gdyby Bendtner grał od początku...Eboue nie powinien był schodzić - Diaby nic nie wniósł do gry, no chyba, że głupie straty pod polem karnym. No nic, Manchester niech się cieszy, ale ostatecznie to my będziemy świętować zdobycie mistrza.
Jednym słowem - Henry, prosimy, wróć do nas !
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-12-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.
@Yoh: :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Calen :*****
![]() |
![]() |
#2578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() I to mi mówią, że mam spaczone poczucie humoru...
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki. Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie. Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów. Trzy - zdobędzie w tym sezonie.
![]() |