![]() |
#2561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @Kasztan
no dobra ale ty też tam dolewasz oliwy do ogniawiec nikt nie jest bez winy no może tam pare osób. Podsumowianie:Zacznijcie sie zachwywać jak ludzie cywilizowani i pokażcieże maci i korzystacie z szarych komórek zamiast pokazywać żę ich nie macie ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jesli nie ma innego rozwiazania to wykorzystuje sie swoje znajomosci a nie czeka sie az cie ubija 2 raz Oczywiscie jesli przeciwnik jest silniejszy ![]()
![]() |
#2563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Odnośnie mojej skromnej osoby ...
1. Nigdy nie zabijam polaków bez powodu ... 2.Wogóle w swojej " karierze " pk ubiłem może 2 polaków ... 3.Sokzu to moze byc Nepi west / blazertoms z którymi mam na pieńku za to że ubiły we dwie mojego RL'a Taxo Verta ( wówczas 25 kina ) 4. Kiedy ostatnio szłem ubic blazertoms to mi sie nie udało ... dlaczego ? Ponieważ stała na bocie i jeśli cos lub ktoś pojawiło sie na jej okienku battle to automatycznie dawała log out ... To generalnie wszystko odnośnie pkowania polaków na silverce przeze mnie ... Nigdy nie zabiłem polaka bez powodu ... No chyba że był to polak brazylijskiej narodowości ![]() Pzdro |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Haha i najlepsze jest to ze tez zalozyl acc w dzien co ten sokzu czy jakos tak! Jak dla mnie to Michalakme i Menodlina bo tylko oni sa do tego zdolni :S
|
![]() |
![]() |
#2567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Lodzianin o kim ty mowisz? Po co mialbym miec inny nick na forum? Ja juz nie mam zamiaru sie klocic dluzej bo to nie ma sensu ;/ i mnie nie obchodzi co sie dzieje na tym serwie...a jak chce sie wypowiedziec to robie to mendolina...
|
![]() |
![]() |
#2568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmiencie temat bo to juz staje sie nudne
![]() Zaczijcie mowic o czyms innym a klucic sie to na tibi bo na forum to niezly smietnik sie robi.
#2569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Omo
Looknij palkiem dp carlin ![]() ![]() ![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#2570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2571 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystkiego najlpeszego omo, duzo zdrowia, radosci, wielkiej kasy(gdziechcesz) i madrosc. A jesli chodzi o gre to duzego lvl'a, wiele k i wytepienia wszystkich br z Silvery
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2572 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Rzotek
wielkie dzieks za prezent i życzenia naprawde szkoda że ciebie nie bedzie @ narkoman też dziekuje bardzo za życzenia for all polska BIG CMOK :*** Ostatnio edytowany przez Omo - 18-10-2006 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#2574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @Omo
Wszystkiego najlepszego ![]() A tak do mojej osoby to skończmy się już kłócić bo nie dość że to nudne to uważacie mnie za nooba a po co kłócić się z noobem? Podsumowując jestem noobem, moje pvp jest sux, nie potrzebnie się wtrącam,ale zabijając mnie kilver i neoxer zrobili to niesłusznie bo właściwie to nie wiem za co mnie zabili (podobno zabiłem ich kumpla 12 lvl lol) I skończmy ten temat |
![]() |
![]() |
#2575 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() LOL? Nie mam kumpli na 12 lv a jezlei juz to rl
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Omo
Najlepsze życzenia ![]() ...nie mam co napisac dalej...wiec... Pozdro for all friends ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @All
Dzieks Dzieks i jeszcze raz dzieks :*:*:*:*:*:* Mała notka do all polaków ziomali i nie tylko WSZYSTKICH powtarzam WSZYSTKICH JESZCZE RAZ ZAPRASZAM NA MOJE 18 URODZINY W SOBOTę O GODZINIE 19 POWóD: MAłO LUDZI (Z TYCH ZAPROSZONYCH ![]() OCZYWIśCIE WSZYSTKIM PRZYBYłYM W DNIU DZISISEJSZYM (18.10.BR) DZIEKUJE ZE PRZYBYLISCIE I SWIETOWALIśCIE RAZEM ZE MNA PS: Uwaga proszę wziąć swoje eq runy itp ponieważ po całej imprezie jest szansa na zrobienie paru parunastu questow ;] wszystko da sie załatwic PS 2: musi panowac spokuj i zrozumienie PS 3 ![]() PS 4: Proszę być gotowym na niespodziewany atak br: Powód Duża ilość polakow to niezły kąsek dla brazoli ale oczywiscie niewiadomo czy beda chcieli wpaść PS 5:dawać swoje propozycje co byście chceli omowic na tejze imprezie PS 6:Sorka za pisownie ale nie chce mi sie stawiac polskich znakow za to WIELKIE SORRY PS 7: to chyba najdłuższy post ![]() PS 8: zapraszam do debatowania na ten temat |
![]() |
![]() |
#2579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omo@
twoje urodziny sie skonczyly wiec dzisiaj padniesz ![]() ![]() Zyczenia ci juz zlozylem wczoraj oraz 2 zyczenia odemnie sa dolaczone do parcela ![]() Ehhh omo omo jak mogles powiedziec swojemu najlepszemu kumplowi (mam nadzieje ze najlepszemu ![]() ![]() ![]() Chyba ze znajdziemy lepsze miejce ![]() Ehhhh ariel pamietasz te czasy jak gralismy na innym servie?? ![]() Od kiedy sie poznalismy w tibi to zawsze razem ![]() Pozdrowka dla ciebie ziomku ![]() Ehhh rozpisalem sie jak weteran ktory przezyl 2 wojne swiatowa ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 19-10-2006 o 07:40. |
![]() |
![]() |
#2580 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @dolor
Poprostu żle sie skumalismy ![]() mówiłem że rl impre robie sobote a na tibii w środe miałem zakłucenia w telefonie prawdopodobnie Ciebie nie słyszałem o co dokładnie biega ![]() |
![]() |