![]() |
#242 |
Użytkownik forum
|
![]() Ahh.. A oto moja pierwsza postać którą zrobiłem. To były czasy
![]() ![]() ![]() @down Nie inaczej Qwert ![]() Ostatnio edytowany przez Elephunck - 29-11-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Elephunck
To ty jestes tym dawnym misiem?Tym ktoremu pokazywalem gdzie zaklecia na edron kupic ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
|
![]() Stare advence (sry, ze na shacku, ale wtedy nei mialem jeszcze photobucketa, a fotek juz nie mam tamtych :/) :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj jakies foty jak na dragach bylem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30 lvl : ![]() Elvenbane quest (moga jakies fotki przypadkowo zrobione przez screenshotera, nie przebieralem zbytnio ich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakas inferno z draga ![]() ![]() 36 ml : ![]() i ostatnio advence lvla : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik forum
|
![]() Tutaj świeży avans
![]() ![]() P.S. Wielkie podziękowania dla Workisa, który śpieszył mi z pomocą gdy jej potrzebowałem ![]() Ostatnio edytowany przez Elephunck - 01-12-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik forum
|
![]() THX. Tobie tez GRATZ. Myśle ze tak pod koniec grudnia se pojdziemy na deep fibula
![]() Ktoś chciałby pomoc ![]() Ostatnio edytowany przez Elephunck - 01-12-2006 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zbanowany
![]() |
![]() Nie lubie cie,ale gratz.Moze teraz demon solo ? Albo behemoth :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
|
![]() No to teraz wiem dlaczego Huggsta nie mial czasu na Guild Meeting
![]() P.S. Ze skillami 79 walił bym cos w demona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Up
Tak,mysle ze po 20-50 lol.Dla palladyna przed 70 lvlem ,prawie niemozliwe jest solo demona.Ele~ wciaz nie odpowiedziales.Ty jestes tym starym misiem,ktoremu pokazywalem ,gdzie sie spelle na edron kupuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A poza tym juz odpowiedziałem czytaj uwaznie w jednym poście napisałem "NIe inaczej Qwert" i nawet walnołem screena mojej starej postaci czyli misia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nesepi
Gildia: Chimerian Protectorate League
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() Zaraz, zaraz przecież to temat "Chimera nie dla lamusów"...co Ty tu robisz Qwert? : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Szelka
Dec 02 2006, 08:48:39 CET Died at Level 66 by a dragon I kto tu jest lamusem ? buehauha idz idz na dragi moze wkoncu 50 lvl bedzie uehauha @Nesepi Gdyby nie dla lamusow to nikt z zabrza by nie mial wstepu :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do demonow.
Z takim skilem bys zadawal obrazenia -10%,-20% jak w inne slabsze potwory ( a nie po 20-50 lol ). Solo demona palkiem jest niemozliwe nawet na 70. Chyba ze wchodzenie sd i wchodzenie mozna nazwac solo. lvl 6 moglby isc na gsa z lmmami i tez by mial solo ;p @ Qwert, popatrz na swoja liste zgonow a nie sie Szelki listy czepiasz ;> @ reszta nie obijajcie sie tylko sski dawac Elvis |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nesepi
Gildia: Chimerian Protectorate League
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() Szelka padł przez kick'a, a Ty sie lepiej dowiedz z kąd naprwade jestem. Daj sobie spokój Qwert, bo nawet 9 lvle Cię bluzgają uahahahaha
|
![]() |
![]() |