![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Imię: Dragllex
Profesja: Sorcerer
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 46
Skille: 86/80
Poziom mag.: 45
|
![]() ja mialem ubaw kiedy chodzilem z tarantulami na wild warriory (nie smiesne) kolo thais ide se ide a tu nagle spotykam se gropke noobow 8lvl+
Oni zaczynaja uciekac ja mowie do nich stojcie a oni na to nie bo nas zabijesz. Mowie ze nie nie zabije was albo..... oni mowia nie nie zabijaj nas damy ci za to czachy mocy i dali mi bodajże 8sd malo z krzesla nie spadelm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]() Ja jak zaczynałem grać w tibie i już byłem na mainie to goniłem jakiegoś gościa z thais do venore bo zamienił sie w fire sworda ;p
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 104
Skille: 97/71
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() ja jak weszlem na maina to skililem cluba a bilem z serpent sworda a potem szelem solo z 79rp i jebalem go z daggera i sie pytalem czemu mu nic nie biore ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Niegrający
Imię: Ruffy Icenbolt
Profesja: Paladin
Gildia: Lost Brothers
Świat: Nerana
Poziom: -
Skille: 61
Poziom mag.: -
|
![]() To ja miałem taką przygodę. Po hunceniu dragów na dawnej postaci miałem dużo dragon hamów. I podczas stania pod depo w kazo podchodzi jakiś 8 lvl i na deflaucie: "plx food".
Oczywiście nikt go nie lubiał i chciali żeby przestał to pisać. Więc postanowiłem dać mu 5 dragon hamów. A on na to: "a nie masz normalnych?" Ja: "nie, czemu pytasz?" On: "Bo ja zgnitych nie chce" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Thel Odrius
Profesja: Paladin
Gildia: Akademia Libacyjna
Świat: Arcania
Poziom: 25+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Pokazywalem itemki ziomkowi a on mi je zarombał < miecz><jedna z moich pierwszych postaci>
Ziomek biegł z czerwonym hp i ktos mi podkosił speary uznałem ze to on i poszedł na hita ![]() Ziomki bez liny proszące o rope . |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]() Kiedys okolo rok temu, gdy zaczolem grac, majac 8 lvl poszedlem na fibule, znalazlem hatchet i zamierzalem go sprzedac w sklepie na fibuli, ja wchodze , a tam 20k na ziemi i pelno BP. O moj boze ! niewiedzialem co robic, wracam do depo, gdy juz bylem w depo , udalo mi sie kupic za 16k demon shielda, potem chcialem go sprzedac drozej, gdy sprzedawalem, Jakis kolo EK 81 lvl pisze do mnie: ,, To ty zajebales kase z fibuli ?" a ja : ,,NIe co ty , a co to fibula ?"" HAIhaihaiahiHIAhaihIAH
za jakis czas jakis koles konczyl z tibia i ja do niego : ,,masz cos na sell'' a on : ,, Niom" sellnol mi vamp shield za 4k, crown armor za 6k, knigh legi za 1k, crus helmet za 2k , O moj boze, mialem duzo szczescia w tibi, nie wypisalem wszystkiego. |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Imię: Pardzioch of Unitera
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ja wczoraj sprzedawalem dark helmeta dla jakiegos 20 lvl (o dziwo 20 lvl) powiedzial, ze da za niego 220, to ja o.k. i mozecie mi wierzyc lub nie, ale dal 22 platinum coins, czyli 2200 gp xD ale mialem ubaw
![]() ![]() a kiedys na 8 lvl patrze jakis koles mnie hita (mysle sobie: cholera?! przeciez gram na non-pvp) ide do kolegi i mowie: -o kurde jakis ziomek chce mi deda sprzedac ganial mnie caly czas ![]() -jaki mial nick? ![]() -wild warrior ![]() to samo mialem dzien pozniej z valkyrie xD a wogole to kiedys ja kolesiowi chcialem sprzedac mace bo wyszedlem z rooka i szedlem na sorka i mowie: trade. a on: dobra. i dal mi kase (polozyl obok mnie) i ja wzialem. a on: -daj mace, no daj... ![]() ![]() wogole to tez niedawno mialem pisze tak: -sell tortoise shield fishu of unitera: 1k, ok? -(a ja wogole wow) ok. trade fishu of unitera: ?? fishu of unitera: nie to nie lol jaki to noob zaproponowal 1k ja mowie ,,ok" i dalem trade mowie ,,ok" a on ,,nie chcesz to nie" lol jaki noob ![]() a wogole to dla podobnych wpadkowiczow radze cos zrobic. gdy ja zaczynalem gre w tibie to na tibia.pl wszedlem w manual i dokladnie sobie wszystko przeczytalem. nauczylem sie wchodzic po drabinie, uzywac lin, pochodni itd. ![]() ![]() PZDR 4 ALL. TIBIA RLZZ
[CHAR]Krysztopik Master[/CHAR] 14:09 You see yourself. You are rookstayer. Wow, you are so beautiful! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]() sam nieraz sie nabralem jak bylem newbie na ten numer z "king questem" tylko ze nie ja zginalem tylko koles co mnie nabral na to , zaprowadzil mnie do zamku i powiedzial ze jest quest i trzeba wziasc od krola czy tam krolowej klucz powiedzial ze trzeba mowic "hi" i "ass key" no to ja mowie i nagle patrze 1hp a gosc z daleka missnal boltem a ja szybko exura gran 2 razy bo mialem akurat duzo many bo robilem hmmy wczesniej no to ja go z rozdzki i hmmy w niego. koles ded a zniego warior helmet
![]() ![]() xD ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2007
|
![]() Ja sprzedałem noobowi drewniane śmieci na rooku za 3 tysiaki , bo powiedziałem , że jak położy to na ziemi i da na to pochodnie to wyjdzie ognisko.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() wyprawa na draga na 9 lvlach
![]() wbilismy 9 lvle w tibi a dla nas to byl wyczyn nielada i myslelismy ze jestesmy niepokonani ![]() Wiecie jak to jest 0 Czasy noobostwa No i ja sorc z Rookowym eq i Kataną bo niewiedzialem co to jest wand ani runy (ale co mi po runach z 0 magicem ? ![]() No i cisniemy na tego draga w 4 na 9 lvlach i ja wpadlem 1 jeb ded kumpel drugi padl trzeci tez a czwarty mial 9 lcl 5 magic i 2 uhy i sie nie uchnal bo mu uha szkoda bylo !! a uhy i tak polecialy z niego o LOL ![]()
Ma do tego pociąg, co ciągnie jak taśmociąg Nowej generacji.. nie przesiąknie wilgocią Ten sprzęt to unikat, ma jakości certyfikat Nie da rady, to syndykat to zakład ów - Baku Squad Wzrasta popyt, ta maszyna to prototyp, zatem Ma na to patent, podobnie stereotyp Jeszcze dwie, nie jedna w ratach Co wykańcza po fabrykatach ta współpraca czasem się opłaca data 8 8 to jej rok rok produkcji nie dostaniesz do niej obsługi instrukcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Patrz: PODPIS
![]()
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: DOM
Imię: Fires Rizux
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 9
Skille: 41/41
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() nobek: gram w tibie jusz dwa miesiące i jeszcze niewiem którym sie skacze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() 09:37 Zyga Budu [61]: how long? 09:37 Knight Ginzu [47]: sim 09:37 ZygaBudu[61]: how long? 09:37 Knight Ginzu [47]: yes 09:37 Knight Ginzu [47]: i leave 12 day
16:08 Kazimiera of pythera [6]: free items 16:08 Kazimiera of pythera [6]: plx 16:08 Kazimiera of pythera [6]: men 16:09 Zyga Budu [61]: ,,l,, 16:09 Kazimiera of pythera [6]: huj ci w dupe frajerze kocham noobków Ostatnio edytowany przez Skowerowypallek - 21-07-2007 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() 20:23 Madzia the Knight [14]: masz przekope
20:23 Hard Tabon [15]: a co to?? 20:24 Madzia the Knight [14]: takie kamyczki co wypadaja z amazonek i podwyzszaja skille 20:24 Hard Tabon [15]: wow 20:24 Hard Tabon [15]: zara bede ide jesc a potem lece na amazony po jakimś czasie 20:34 Hard Tabon [15]: jak mieć dużo expa ja wtedy pisałam coś o ots'ie, później tłumaczyłam jak sciągnąć tibię 7.6. i mówiłam, żeby otworzył przeglądarkę internetową i wpisal podany link a ten noobek pisał na trade xD niezły z niego miałam ubaw |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]() Jeden smieszny dialog patrz moj podpis^^
A druga historia to ta(kumpel mi to opowiedzial, bd mowil jako on): "Sluchaj! Pisze do mnie kumpel: ej, zabil mnie dziki wojownik. Zdziwilo mnie to bo krzyczyal domnie"Gimme your money" to ja mu dalem zeby sie odwalil a on dalej mnie atakowal. Po 2 minutach walki bylo ich z 5, co tez mnie zdziwilo i nawet chcialem sie go zapytac skad nauczyl sie techniki klonowania! Mial szary outfit, rycerski od poczatku wzbudzal moje podejrzenia. Wkoncu mnie zabil a ja przenioslem sie do jakiegos miejsca! Podobno tylko ja je znam! Dobry jestem nie? To takie magiczne miejsce. Ludzie mowia na to temple ale ja nazwalem to Miejscem w ktorym po zgonie tylko moje cialo sie przenosi...." More... XxX[12]:Koledzy muwia ze mam laggi, za ile moge je sprzedac? XxX[11]:Jak sie ta gre zapisuje? Takich to czasami jest poprostu zal-.- Ostatnio edytowany przez Calmi - 23-07-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]() Stałem se blisko depo Carlin i treniłem mlvl i nagle jakiś noob "Sell Magic Long Sword " A wtedy "Manumask" czy jakoś tak podszedł i powiedział Me buy -.-
Miał chyba lvl 100 + i kto tu jest pro ..-.- |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |