![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pink Dreamers
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
|
![]() mam to szczescie ze znam kazda profesje wrecz idealnie , gralem paladynem 2 lata , rok druidem a brat 2 lata sorcem rok knightem , no wiec
knight-cos co co sporo ksoztuje ale niezle wali taka np runa a la exori jak dla mnie knight ma za duzo kasy a zaslabo bije paladyn-w sumie jesli umie sie grac to naprawde niezle umie dokopac ale mozna by dac mu jakis czar ktory by go bardziej przyspieszal niz czarodziji gdyz jak wiemy paladyn jest profesja ktora jako jedyna nie nosi tarczy i walczy tylko i wylacznie na dystans druid-ofensywny czar cos podobnego do exevo mort hur tylko o troche innym dzialaniu zeby nie bylo ze profesje takie same beda sorcerer-jakas runka na ktorej ladnie kase by pociagnal bo sorc ma najmniej kasy ze wszystkich profesji chociarz gdyby popatrzec to wzasadzie kazda profesja jest wyrownana: knight-wolno bije sporo kasy paladyn-srednio bije srednio kasy druid-szybko bije malo kasy sorc-b.szybko bije brak kasy (szybko bije- ilosc hitow np ze vis+wand to wiecej niz z bolca) wiec widac ze im wiecej kasy zarabia tym wolniej expi i odwrotnie mogli by dac 3 addon i jakies ciekawe questy cos jak explorer czy postman , zeby to nie byl quest na pol godziny.
![]() |
#242 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pall-Srednio bije duzo kasy druid-b szybko bije w miare kasy Sorc-b szybko bije dno Taka jest prawda ,a dlatego sie sorca zamiast druida wybiera bo w pvp jest lepszy. |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhobar Stoneheart
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 41
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja poprosze o zwiekrzenie kary dla pk
![]() Pozdro dla all |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Profesja: Paladin
|
![]() A ja chciałbym :
![]() [Palaś - żeby speary łamały się po 22 rzutach ![]() - Dodanie palasiowi ulepszenia czaru robienia strzał aby zamiast 10 strzał robił 20 i zrzerał wtedy 50 manasa - Miejscówki tylko dla palasia ( FaCC oczywiście ) ale np. od 8 lvl do 17 tylko - Szybsze skillowanie distance P.S. Większa samodzielnośc palasia na 8-12 lvlach[/color][/font][color="Blue"] Knight -Nowe czary !! -Szybsze skillowanie - Miejscówki do skillenia patrz Palaś - Nowe bronie Np . Posioned long sword , Heavy mace ( chyba takie jest ) Posioned axe , Aqua sword, Magic mace ( Obrażenia od energi ) Aqua axe, Energy sword , Solider Mace , Energy axe Sorcer Tylko nowa różdka np Wand of aqua Druid - Rożdka - czary ofensywne Dziekuje za uwage |
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.miejscówek jest pełno tylko ni każdy umie znaleźć (akurat dla palla jest bardzo dużo) 3.miejsca do skillowania - jak szukacie slimów pod depo to wątpie, że znajdziecie ... 4.te przykłady broni akurat są dupne ale kilka nowych by się przydało (albo przynajmniej do klasy clubów) 5.nowy wand i rod - niepotrzebne, ani nie balansuje to profesji 6.czar ofensywny nie przydaje się tak bardzo (z tych zużywających mnóstwo many), przecież sorce nie używają tego co chwile i nie jest to takie niezbędne (jednym słowem waste many) druid powinien dostać czar leczący na facc który pozwolił by mu na chociażby mały hunt z kolegą... ogólnie "A ja Hce... eSDeki za 1 gp !!!!one11 |
|
![]() |
![]() |
#246 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() Nie chcę się chwalić, ale wpadłem na całkiem sympatyczny pomysł
![]() Chciałbym, żeby nad paskiem życia umieszczono cieniutki paseczek np.koloru żółtego określający stan naszego najedzenia. W sumie niewiele, ale jak bardzo pomocne. Nie musiałbym co chwilę próbować jeść sprawdzając tym czy mój char jest głodny ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Up: jestem za- całkiem fajny pomysł, nie to co wand of aqua czy Posioned long sword/axe, nie przymierzając x]. Mimo iż gram knightem (~60lv wbiłem na facc) to uważam że knight tak źle nie ma. Jedyne co mnie bolało to brak możliwości wysyłania parceli z expowisk, a tak to nieźle dawałem sobie radę. Wg mnie przydały by się jakieś zmiany w systemie gry- czas wbijania skilli itp niz tylko nowe expowiska, bo to tak wiele nie zmieni. W końcu to bedzie tibia 8.0, więc licze na jakieś przełomowe zmiany ;p.
Co do mnie, to chciałbym.. hmm może więcej itemów, których zdobycie nie byłoby wciale takie łatwe (echh te bp of mpa z Harmonii ^^). Jakiś czar, ring, cokolwiek co zwiększało by szybkość ataku o 50 czy 70% dla knighta i palka... oraz.. może nowy skill + rodzaj broni? Chodzi mi o używanie np 2 mieczy na raz. Było by to sprawiedliwe, bo co to by było jak knight by latał z 2oma sca lub sov. Tak to by było tylko kilka broni, które można nosić podwójnie z atakiem powiedzmy 30+, a można ich używać tylko z odpowiednim levelem-dosyć wysokim, jak różdżki. (Było by to sprawiedliwe powiedzmy dla 50knighta, który musiał wbijać te 50leveli normalnie a gracz który zaczął po updacie z broniami które są bez ograniczenia levelowego 50lv wbija 3x szybciej). No i tyle mi wpadło do głowy. Chwała temu kto to przeczyta ;p PS- co to jest "Palaś"? ;d Ostatnio edytowany przez Gatho Gokhinin - 23-05-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może pod paskiem życia był by pasek many (taki niebieski)
Przydały by się nowe itemki... Jakieś nowe outfity (niekonieczine dla facc) Jakieś nowe lokacje dla facc Maybe jakieś nowe czary. (Wiem że to głupi pomysł) ale może jakaś nowa profesja? Coś Rogue?
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Imię: Chemikalius
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() no jasne ze z nowy update chce dostac darmowe mpa i golden legs!!
(ironia) przydałaby się opcja na kanale trade, coś jak "szukaj" , bo gdy gram np. godzine, i chce cos kupic czy sellnąć jazda suwakiem niezbyt mi sie podoba.... pozdro Chemi Hooah!
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() W tym update chciałbym jedynie tylko wyrównania profesji (zwłaszcza Knight)
Knight ma dużo kasy, ale musi wydawać wszystko na Uhy, bo taką "Exurą" to wiele nie zdziała. Niektórzy w dzisiejszych czasach mówią jeszcze, że knightem gra sie łatwo i dlatego wybrali sorca, druta lub palla, ale oni pamiętają jeszcze czasy gdy nie było wandów ani rodów. Teraz knight spadł z najlepszej na najgorszą profesje. Do indywiduum, którzy nadal sądzą, że gra Knightem jest dziecinnie prosta zaliczają się na przykład paru moich kumpli ze szkoły. ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam nadzieje ze chodzi ci o pasek nad postacia.. +P warto bylo to dodac w swojej wypowiedzi.
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() No to moich pomysłow sympatycznych ciąg dalszy...
![]() Może teraz za bardzo polecę, ale... W Tibię gra wiele osób różnych narodowości i nie każdy daje sobie radę z językiem angielskim. Nie dość tego jest on tu bardzo specyficzny. Co myślicie o tym: gdyby Cip Soft wypuścił dodatek, który po załadowaniu do klienta Tibii działałby w ten sposób, ze gracz widziałby np. to co mówi NPC po polsku ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#257 |
Zbanowany
|
![]() Specjalne blessy dla knighta ,ktore daja np 10+ skilla okreslonego na dzien .
Albo zeby druid Furie rzucal na knightow i by mieli o 10 + skille przez 1 h .(wtedy druidzi by mogli zarabiac tak) |
![]() |
![]() |
#258 |
Zbanowany
|
![]() Specjalne blessy dla knighta ,ktore daja np 10+ skilla okreslonego na dzien .
Albo zeby druid Furie rzucal na knightow i by mieli o 10 + skille przez 1 h .(wtedy druidzi by mogli zarabiac tak) |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]() @UP
Grasz druidem? Pewnie tak bo chcesz faworyzować swoją profesję ![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Moim zdaniem Druid (oczywiście Pacc) powinien posiadać zdolność Wskrzeszania albo rzucenia czaru, który leczy np. 10 HP na 1 sec. (oczywiście trwałby np. 10 sekund)