|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: ------
Świat: Nebula
|
![]() a moim zdaniem powinni troche zwiekszyc czestotliwosc zadawania ciosow u knighta, i jakis czar cos takiego jak exori tylko dla wyzszych lvli i wieksze obrazenia
![]() ![]() Pally - moze tak jak tam wyzej bylo mowione ze jakies nowe zeczy i tessz wlasnie zwiekszyc czestotliwosc zadawanych ciosow, A dla profesji magicznych ... to chyba powinni zostawic tak jak jest ![]() pozdroo
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() mogli by dodac jesce profesje
Barbazynca tylko jeden czar exura mlv rosnie 4 razy slabiej niz u knighta czyli jak on by wytrenil 2 mlv to spox nie moze nosic zbroi ( poniewazr jest taki napakowany ze nie ma takich rozmiarow ) ale za to nosi 2 dwureczne bronie czyli bardzo szybko zabija jak np 2 gsy zycie co lv rosnie o 50 a mana o 2 i nie moze miecwierzchowca ( hyba ze slon ) moze jesce sprawidzilo by sie kupowanie wierzchowcca to by bylo fajne ze np jak na czyms jezdzisz to zwieksza to szybkosc oraz obrazenia ( bojak szarzujesz to wiecej stukniesz ) i potworek twoj umiera jak ty dedniesz byly by takie: swinia ( dostepna od 8 lv ) - koszt 100 gp - 2 % zwieksza szybkosc 5 % zwieksza obrazenia Osiol ( dostepny od 20 lv ) - koszt 200 gp - 5 % zwieksza szybkosc 10 % do zwiekszzenia obrazen Kon ( dostepny od 30 lv ) koszt 1 k - 25 % do zwiekszenia szybkosci 25 % do zwiekszenia obrazen Slon ( dostepny od 50 lv ) koszt 5 k - 20 % do szybkosci 35 % do obrazen Jednorozec ( dostepny od 100 lv ) koszt 10 k - 50 % o szybkosci 25 % do obrazen + specialny atakuje energia ( 40-60 ) Dragon ( dostepny od 150 lv ) koszt : 25 k ) - 70 % do szybkosci 50 % do obrazen - + atakuje ogniem ( okolo 100 ) Dragon Lord ( od 200 lv ) koszt : 50 k - 85 % do szybkosci 75 % doobrazen - + atakuje ogniem ( okolo 200) Demodras (od 300 lv ) koszt 100 k - 100 % do szybkosci 100 % do obrazen -- + atakuje ogniem ( okolo 300 ) zwiekszenie obrazen tylko u palow barbarzyncy i knightom mysle ze fajne bylo by z wierzchowcami mozna by jesce cos dorobic ze mozna kupic pusta dzialka zamist domku gdzie mozna posiac zborze hodowac owce ( nasionkazburz ( 1 k i przez miesciac codzienie sie robi ) a owce 1 k i przez miesiac rodza sie 3 owce dziennie ) oraz posadzic ruzne wazywa mozna by bylo tez wprowadzic lapanie potworow np mozesz zlapac na line ( byly by do tego skile ) sobie smoka ( na bardzoi wysokim skilu po wielu prubach ) i albogosprzedac albo na nim jezdzic mozna by byla lapac przeruzne potwory jakwymysle cos jesce to napisze Ostatnio edytowany przez Albertus - 17-03-2007 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
|
![]() Wszyscy byścietylko narzekali i narzekali.Ruszcie sie i idzcie skillowac a nie.Nowe czary nowe bronie...itd.itd.Nuuuda.Niedobrze mi sie robi.Ruszczie sie i skillujcie.
|
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() debil<10znakufff>
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() w barbazyncy nie hodzilo by o to zeby dlugo bic potywora on poiniem kilka hitow i potwor lezy wiesz po ile by sadzil ? pomsyl sobie
u niego skil sworda - axe - cluba szedl by 2 razy szybciej nie u knighta i pomysl ze ma 2 gsy w rece ile pizdnie ? z 400 moze na dobrym skilu ale ona ma 2 gs wiec 800 pizdnie takie kombo |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Gs jest 2 ręczny a Ty chcesz nosic 2 gsy (no chyba że masz 4 ręce to nie ma problemu, w co wątpie):/ Nie musze chyba pisać że Twój pomyśł jest kompletną porażką? |
|
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem pogarszanie profesji druida i sorca to głupota... Po co odbierać postaciom magicznym ich atrybuty. Lepiej ulepszyc knighta i palla, bo knight jest troszke "upośledzony" magicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
Problem w tym, że jego głównym atrybutem jest walka w zwarciu, w czym nie jest bardzo dobry i musi sobie pomagać magią. Problemem nie są różdżki, tylko wszelkiego rodzaju strike.
![]() |
#250 |
Guest
|
![]() SkasowaĆ Profesje Rycerza!!!11
Ostatnio edytowany przez Carchii - 18-03-2007 o 11:21. |
![]() |
#252 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Imię: Kenn Dremus
Profesja: Knight
Gildia: xxx
Świat: Galana
Poziom: 70
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP
Czegoś sie nawdychałeś lol jak mozna usunac knighta powalony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]() ja jestem za tym żeby ulepszyli Najta i palla!!!
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Po co pogarszac druta czy sorca, w palliku najlepiej zwiększyć atak bolta no i jak by dali jakis czar ofensywny to bym nienarzekal, a zwiększenie ataku bolta poprawilo by palla na pvp poniewaz z boltow w czlowieka zadaje śmieszne obrażenia.Knight ma lepiej bo zakupuje giant sworda atak 46 i wymiata.
|
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Ząbki
Imię: Sir Sedzio
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Moim zdaniem powinni wykorzystac soule knighta nie na jakies runy ale np. czar ofensywny.
|
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Moim zdaniem powinni pomyslec przed wprowadzeniem tego update'u. Teraz oba wyjscia beda zle :
1. polepszenie knightow/palkow ulatwi gre i znow beda jakies rekordy w szybkim expieniu. Poza takie update musialby cos zrobic zeby knight mial wieksze szanse na przezycie komba sorcow, bo w koncu duza zywotnosc to dosc istotna cecha knightow. 2. pogorszenie sorcow/drutow nie zmniejszy liczby wypasionych leveli h sorcow i drutow. Dalej bedzie pelno bardzo silnych postaci zrobionych dzieki przewadze nad innymi profesjami. PS To moje prywatne zdanie, wiec nie marudzic.
#258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Weź kurwa mysl co piszesz, bo takie glupoty nastulales ze szkoda gadac ;s |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Tarnow
Imię: Larean
Profesja: Elite Knight
Gildia: Methyl Injection
Poziom: 113
Skille: 86 sux
Poziom mag.: 7
|
![]() wg mnie polepszyc najta
1) exori bierze 1/2 many a nie 3/4 2)skile ida szybciej ( przynajmniej 10% ) 3)jakis czar ofensywny ( slaby byle byly by stale hity ) 4) na non-pvp mozna trenic na summonach 5)nowe bronie i jeszcze trzeba udupic sorcow i drutow
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Zarrion
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 143
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Moim zdaniem najprostszym sposobem bylo by zrobienie sredniej liczy hitow...
czyli na lvl 100~ knightem z sova (skill 85) zadajesz obrazenia od 190-220(im wyzszy lvl tym wieksze hity)... Takie rozwiazanie bylo by najprostsze poniewaz profesja knighta miala by szanse zrownac sie z profesja maga.Jednoczescie knight ciagle pozostawalby KNIGHTEM, poniewaz czytajac niektore pomysly mozna uznac ze wiekszosc ludzi chce sciagnac knighta do maga wymyslajac mu coraz to nowsze czary... Nie czytalem calego tematu wiec nie wiem czy ktos juz nie mial takiego pomyslu ![]() Czy ktos z was popiera ten pomysl ? |
![]() |