![]() |
#241 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Itemki mam z inferny ze tak powiem ^^ , bo terroryzuje tam graczy i mowie zeby placili mi na galanie xD . I prosze nierobcie tego co na ss wkleilem bo dostaje niezlego spama jak wchodze na tibie -.-
@ray - zapusc rec'a w obieg bo wiem ze kreciles ^.- ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Galana
![]() |
![]() OK to ja odswieze temacik
Atak ![]() I N00B PEKAJ XD mial bocic, ale jednak nie bocil xd ![]() A tutaj juz ucieklem tamtemu i musialem sei zadowolic nim ![]() A tu ekipa wpada by pomoc "botowi" ![]() ![]() A tu chwalebny koniec zmagan ![]() PS. Jak sie rzeźbi w lodzie??
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 25-02-2008 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ja odswieze temacik
Hity ![]() ![]() Domeq Knighcika ![]() A tu takie cos ![]() Ale jakiego mialem farta chwileczke przed nimi znikl mi pz, ale udalo mi sie fote kliknac i dac loga xd ![]() musieli sie niezle nawalac bo gdzie nie spojrzec dam trupy...
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 27-02-2008 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Bo malo ludu wkleja xp Taa... chce dzis zrobic arenke i czy wystarczy mi 2bp mp?? Ty pierwszy w życiu atak feru jaki widzialem i chyba na galanie tez 1st ![]() ![]() Jak sie uda to wrzuce arenke
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i oto arena
![]() ![]() ![]() ![]() Colerian the Barbarian nie zrobilem nie wiem czemu ![]() ![]() [url=http://imageshack.us] ![]() ![]() ![]() ARENA DONE!! ![]() Myslalem, ze bedzie trudniej a tu tylko 1 mp waste xd @edit Tu mialem jeszcze czas wiec pozwiedzalem liberty tomb (czy jak to sie zwie), ale jaka ch*jnia byla!! bez gfb lepiej tam nie wchodzic xDDd ![]() ![]() tego zoltego nie wziolem nie wiem czemu, wydawalo mi sie, ze wrzucilem do bp'ka xp @down Thx, ale druga chyba nie bedzie tak szybko xpp
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 02-03-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() RAT HUNT ROXIOR!!! xD
![]() ![]() Best bylo 30 xd ![]() poszedlem posprzedawac rozne smieci do hardka i fibe, a po powrocie lvl xd
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
no niestety tak malo wkleja, mam nadzieje, ze ty nie odpadniesz po tygodniu xd ( moge ci sellnonc monka) @Topic Zeby nie bylo, ze bez to qpilem se explo skoro juz zarobilem troche xd ![]() ![]() @Down Chyba tak
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 04-03-2008 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Monka na razie nie potrzebuje (Knight jestem ![]() ![]() @Topic Dziś sobie wykonałem pewien quest... ![]() Edit: Pytanie raczej skierowane do Knightów ![]() Czy jak zaczaruję broń ogniem, to zabiję Ghosta? Ostatnio edytowany przez markus269 - 04-03-2008 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 10-03-2008 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 13-03-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znowu ja xPP
Tak zaczyna sie zwiedzanie xP... ![]() ![]() ... a konczy sie tak ![]() jakbym ubil tego mamuta to wbilbym 12lvl xP Z zycia knighta xd ![]() ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 14-03-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Adv Adv ;p
![]() ![]() ![]() ![]() @edit Fajnie sie expiło ale jakas jatka sie zrobila <łapanka?> i stwierdziłem że nie bede ryzykował ;]
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 14-03-2008 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Yoo! to znow ja
@up GZ xd 2xUp Sir Mituzux Bo hity ida na shielda, a nie na arma i szybciej shield idzie Tu mam screena jakiegos goscia ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 17-03-2008 o 17:22. |
![]() |
![]() |