|
|||||||
| Notki |
| Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#241 |
|
Użytkownik Forum
|
Przez troche pomyslalem ze Duski specjalnie odpuscily na jakis czas zeby wam pokazac jakie naprawde jest virzyn..
jak to mowil ktos wczesniej, chcieliscie to macie Zle wam bylo jak taifun zarzadzal ? Zapewne wiekszosc fanow vision kibicowalo im tylko dlatego ze zazdroscili taifunowi i innym z dusk Mysleliscie ze vision bedzie takie bajeczne a tu zonk Chcialoby sie powrotu taifuna, co ? :>ps. Hail vision! |
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
To wszystko jest proste:
Vision chce zniszczyć serwer, zgnebic wszystkich (żeby nikt nie wbijał dużego lvla i czasami nie dołączył do Dusków), nałapać kasy (np. PA, Sell Protection) a pozniej znów expić Duskiness zawsze pozwalało sobie spokojnie expic (mam dość duzy lvl na furorze 110+, nie jestem w zadnej z tych gildi) nie spotkałem sie z PA ze strony Dusków to odziwo bo dużo osób wlaśnie mowiło ze Duski To PA ale własnie tak nie bylo A teraz moge wam tylko zaproponować połączmy siły i do roboty to wasz serwer nie wazne czy duski czy vision ale chodzi o mozliwość spokojnego grania i expienia widze ze powoli dochodzicie do wniosku ze z Vision na serwerze jest źle... Co za różnica czy padniesz pod czas walki z nimi, czy może padniesz za to że bohów nie oddasz |
|
|
|
|
#243 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
tak juz mowicie jakby to byl koniec wojny, ze juz pa ze strony vision itd.
ale nikt ie powiedzial ze duski sie poddali. pewnie niedlugo sie obudza a wy wtedy bedziecie mogli im pomoc ;] trzeba tylko czekac
|
|
#244 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
Czyzby to byl czyzyk ???
Od X czasu nie widzialem tu zadnego zwolennika Vision, o dziwo zniknely tez przeklenstwa z forum ![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
|
|
|
|
#245 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
Bo teraz wszyscy za Duskiness są
Btw, każdy wiedział, że prędzej czy później tak będzie. |
|
|
|
|
#247 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
Dokladnie;D
Niestety jest 1:0 dla vision... Zaliczylem glebe w Ab'dendriel idac z azorem kupic blessy ![]() ![]()
|
|
|
|
#248 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
Elitte Bloker :
May 12 2007, 20:10:43 CEST Killed at Level 11 by Imargam May 12 2007, 20:10:06 CEST Killed at Level 11 by Imargam Nie ma to jak walka równy vs. równy co nie Imciu ?? ![]() |
|
|
|
|
#249 |
|
Użytkownik Forum
|
Ey no Drizer ogarnij tam kompanow, czas najwyzszy chyba O.o Teraz jest moment kiedy 3/4 serwera przeciw vision.. kolejni ludzie padaja za wolnosc a wy sie nawet nie logujecie ^.- Czy nie takiego poparcia wam bylo trzeba ?
I ZEJDZCIE JUZ Z NOOB CHAROW BO SIE WE MNIE GNIEW GOTUJE JAK ZABIJACIE PORZADNYCH OBYWATELI BEZ POWODU! ^^ Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 13-05-2007 o 17:14. |
|
|
|
|
#250 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
Nie ma sie co dziwić. Vision gardzi swoją gildia np.: taki Imargam ma 70 % ludzi w niej gdzieś i tylko czeka, aż Duski będą na tyle słabe, żeby wyrzucić niepotrzebny balast ze swojej gildii. Dowiedziałem się które osoby są na odstrzał i niedługo sie przekonacie, że dołączając do Vision nie będziecie wiecznie grać na Furorze. Gratuluje Wyboru!
|
|
|
|
|
#251 |
|
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
|
Heh, od początku byłem za Vision... Ale po tym co zobaczyłem... Ludzie, jak zabijacie to chociaż jakieś porządne lvle... Żal.br... Ima znoobił sie jak nie wiem ;/
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
|
|
|
#252 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
Cos Sie konczy cos zaczyna jezeli chcecie pomoc w tej wojnie gildi Dusikness I In Flames piszcie do liderow wchodzcie bedziemy walczyc o stara dobra furore ...
|
|
|
|
|
#253 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
Aqo
May 13 2007, 02:08:18 CEST Killed at Level 85 by Imargam and by Gohan Oblivion ![]() |
|
|
|
|
#255 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
@Up
Jego comment: ponczek slajer ![]() |
|
|
|
|
#256 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
Cytuj:
Czyżby Hellsir miał racje? ![]()
|
|
|
#257 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
Czemu draco opuscil vision ??
![]() |
|
|
|
|
#258 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
Cytuj:
, chyba że coś zmienili w swoim image?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Użytkownik Forum
|
Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.
Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ![]()
|
|
#260 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Nie licz na to )... A na servie przetrwają tylko najsilniejsi ![]() |
|