|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przez troche pomyslalem ze Duski specjalnie odpuscily na jakis czas zeby wam pokazac jakie naprawde jest virzyn..
jak to mowil ktos wczesniej, chcieliscie to macie ![]() ![]() ![]() ps. Hail vision! |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() To wszystko jest proste:
Vision chce zniszczyć serwer, zgnebic wszystkich (żeby nikt nie wbijał dużego lvla i czasami nie dołączył do Dusków), nałapać kasy (np. PA, Sell Protection) a pozniej znów expić Duskiness zawsze pozwalało sobie spokojnie expic (mam dość duzy lvl na furorze 110+, nie jestem w zadnej z tych gildi) nie spotkałem sie z PA ze strony Dusków to odziwo bo dużo osób wlaśnie mowiło ze Duski To PA ale własnie tak nie bylo A teraz moge wam tylko zaproponować połączmy siły i do roboty to wasz serwer nie wazne czy duski czy vision ale chodzi o mozliwość spokojnego grania i expienia widze ze powoli dochodzicie do wniosku ze z Vision na serwerze jest źle... Co za różnica czy padniesz pod czas walki z nimi, czy może padniesz za to że bohów nie oddasz |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() tak juz mowicie jakby to byl koniec wojny, ze juz pa ze strony vision itd.
ale nikt ie powiedzial ze duski sie poddali. pewnie niedlugo sie obudza a wy wtedy bedziecie mogli im pomoc ;] trzeba tylko czekac
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Czyzby to byl czyzyk ???
Od X czasu nie widzialem tu zadnego zwolennika Vision, o dziwo zniknely tez przeklenstwa z forum ![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Bo teraz wszyscy za Duskiness są
![]() Btw, każdy wiedział, że prędzej czy później tak będzie. |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Dokladnie;D
Niestety jest 1:0 dla vision... Zaliczylem glebe w Ab'dendriel idac z azorem kupic blessy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Elitte Bloker :
May 12 2007, 20:10:43 CEST Killed at Level 11 by Imargam May 12 2007, 20:10:06 CEST Killed at Level 11 by Imargam Nie ma to jak walka równy vs. równy co nie Imciu ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ey no Drizer ogarnij tam kompanow, czas najwyzszy chyba O.o Teraz jest moment kiedy 3/4 serwera przeciw vision.. kolejni ludzie padaja za wolnosc a wy sie nawet nie logujecie ^.- Czy nie takiego poparcia wam bylo trzeba ?
I ZEJDZCIE JUZ Z NOOB CHAROW BO SIE WE MNIE GNIEW GOTUJE JAK ZABIJACIE PORZADNYCH OBYWATELI BEZ POWODU! ^^ Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 13-05-2007 o 16:14. |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Nie ma sie co dziwić. Vision gardzi swoją gildia np.: taki Imargam ma 70 % ludzi w niej gdzieś i tylko czeka, aż Duski będą na tyle słabe, żeby wyrzucić niepotrzebny balast ze swojej gildii. Dowiedziałem się które osoby są na odstrzał i niedługo sie przekonacie, że dołączając do Vision nie będziecie wiecznie grać na Furorze. Gratuluje Wyboru!
|
![]() |
![]() |
#251 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Heh, od początku byłem za Vision... Ale po tym co zobaczyłem... Ludzie, jak zabijacie to chociaż jakieś porządne lvle... Żal.br... Ima znoobił sie jak nie wiem ;/
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() Cos Sie konczy cos zaczyna jezeli chcecie pomoc w tej wojnie gildi Dusikness I In Flames piszcie do liderow wchodzcie bedziemy walczyc o stara dobra furore ...
|
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Aqo
May 13 2007, 02:08:18 CEST Killed at Level 85 by Imargam and by Gohan Oblivion ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Up
Jego comment: ponczek slajer ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Czyżby Hellsir miał racje? ![]()
![]() |
#257 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Czemu draco opuscil vision ??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.
Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ![]()
#260 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie licz na to ![]() A na servie przetrwają tylko najsilniejsi ![]() ![]() ![]() |
|