![]() |
#242 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
btw. nie ja ten topic zalozylem -.- hail spostrzegawczosc a co do narzekania? narzekam bo nie ma czego chwalic, jak chwalilem i pomagalem to mnie ng zajebalo Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 26-05-2007 o 02:04. |
|
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ankruu Rozumiem Cie teraz ale juz wiecej nie pomagaj NG chyba ze chcesz zeby Next Generation Ządziło Obsidią
![]()
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Juz widze jak Nolitas zacznie sie na*******ac
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Boixos w sumie masz racje z tym PA , ale troche w*****ajace jest to ze jak NG bylo przy wladzy to Rambo siedzieli cicho na tylkach, a teraz robia co chca... Whatever Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]() Chlopaki nie wiecie nic o Rambo to sie nie wypowiadajcie. Nolitas nie bedzie walczyc na 99%, po 2 jakby NG bylo u wladzy to Rambo i tak mogloby zabic kogos z OON szczegolnie ze jak dobrze pamietam poszlo o jakies wyzywanie.
@Nedomanus Chlopie masz tyle non-pvp serverow a meczysz sie na Obsidii, czy to nie jeste glupie? I jeszcze jedna sprawa jak dalej bedzies beczal na forum to sam padniesz... |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]() @up zawsze pod gorke byle do przodu
Ikon juz nie pamieta jak mial 45 lvl i mu pomagalismy jeszcze starymi charami a co do obsidii, gram tylko do konca wakacji, potem nauka, wiec nie widze sensu zmiany serwera, dla mnie to tylko gra tylko szkoda mi ziomkow |
![]() |
#251 |
Guest
|
![]() Dla mnie to tez tylko gra, i fajnie sie zabija takich jak ty, tylko zawsze potem fala spamu w stylu "why? reason plx?" albo odrazu straszenie jakims mega pro 80 levelem i wyzywanie.
A jesli nei widzisz sensu zmiany servera to przywyczaj sie do warunkow panujacych tu gdzie grasz. |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() @Qxwaaatz
Brachu co Ty za glupoty piszesz! Jakie PA robione przez Rambo ? Padl Acr - jest to sprawa Finow bo tylko finowie w tej bojce brali udzial. Widocznie niemogli sie inaczej dogadac to dogadali sie na sposob typowo finski - walka na finki ![]() I czy to nikogo nie zastanawia ze Acr jest Finem i zaden rodak go nie lubi? Jezeli zastanawiacie sie czemu to porozmawiajcie z nim na priv o czymkolwiek a najlepiej o realu. Padl Sardrin- no szkoda chlopa ale z zalem to do Ikon Eldusia. Wiem ze niewiedza budzi lek, zrob chara, zagadaj do mnie na priv ja zapewniam anonimowosc dam Ci invita bo raczej kumaty z Ciebia chlopak. Poznasz nasza gildie i bedziesz mogl pisac. Czlonkiem rambo byli Pephy, Benek, Fozivo, Konzbi, Evo, Xziin, Litheld, Varkas,Rotanimod Eht. Jak rowniez Dorpaz, Ancient Patwa, Panicore, Vany Hod, Wartex Night, ,Waptor. ze o Angatevonie nie wspomne ![]() Pozdrawiam Piotrek |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]() Ty jestes jakis inny ja pisze szybko i nie bede pisal "ł" tylko napisze l, jak jestes tak malo kapujacy wroc sie do podstawowki ^^
|
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Anga
Ciekaw jestem co byc poczul jakbys sam padl ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale sobie pogralem w streetballa chlopakiiiii ;d
#256 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Boixos
Spotkamy sie kiedys to ci pokaze hypnotizera auhsuhasuhasuhuhasuhas |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik forum
Lokacja: stolica
Świat: obsidia
|
![]() Jak już niektórzy zauważyli miałem haka. Straciłem wszystko łącznie z ambicjami do gry w tibie.
Tu i teraz chce podziękować wszystkim za grę i za wspólnie spędzone chwile. ![]() temat na tibia.com > http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1671964 /yours Lucrus Xothic |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ziomek niemowie ze tam jakies PA z kosmosu , ale chyba nie tylko ja zauwazylem ze po przejeciu inicjatywy w wojnie przez LS Rambo wiecej fraguje "przypadkowych" graczy, niewiem dokladnie jakie byly reasony ale z tego co mowil moj best friend nedomanus to raczej z blachego powodu, a uwierz mi ze on niegada glupot...Np Maiev Xothic, chyba slyszales za co padl ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Chodzilo mi o "Mu" bo takie pierdoli jak "ł" czy "l" to ci nimi nawet dupy niezawracam ale spox PEace ![]() |
|
![]() |