![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Witam! Niestety to chyba ostatnie screeny ode mnie. Dlaczego? Ilość komentów (nie licząc Odina) wynosi 0. Nie ma dla kogo wrzucać zdjęć. A myślę, że naprawdę polepszyłem jakość i ciekawość zdjęć, zwłaszcza że niedługo wolne... :>
Zacznę nietypowo. Ostatnio porobiłem kilka questów i pozwiedzałem różne miejsca. Nargor, Ankrahmun dragon lairs, Tyrsung, Minotaur tower. Seksowny loocik ze smugglera: ![]() ![]() ![]() (Ring się przyda ![]() Coś na co wszyscy czekali? Tak! 60 poziom! 40 left ![]() ![]() A co się z tym wiąże? Coś lepszego niż lvl 60? Tak! Drugi poziom areny! Poszło mi 2.5 bp manapotionów i 2 bp strong health potion. To było dziecinnie łatwe i mega przyjemne ![]() ![]() Omówienie: Prosty potworek, chyba nawet mi exori nie poszło. ![]() Omówienie: Beznadzieja. Poszły mi chyba 2 great health potiony, o mf już nie wspomnę. A upicie trzymało przez następne 3 potwory, więc nie mogłem nosić axe ringa. ![]() Omówienie:Nienajgorzej. The Hag tylko sumonował te wnerwiające crypty. :| ![]() Omówienie: Nie tak źle. Nic szczególnego się nie zdarzyło. ![]() Omówienie: Patrz dragi. Raptem jedno exori na dobicie ![]() ![]() Omówienie: Spirit of earth. Zwykły stone golem którego siekam po drodze do djinn ![]() ![]() Omówienie: Spirit of water. Tu się zaczynają schody i używanie mana potionów. Na zdjęciu załączyłem najwyższe uderzenie. ![]() Omówienie: Spirit of fire. Najgroźniejszy potwór z 2 areny (moim zdaniem, w końcu na niego poszło mi najwięcej mf). Ale jakoś poszło ![]() Teraz nagrody ^^ Tak tak hail me xd ![]() Pucharek ![]() Nowa broń: ![]() No cóż, nową broń trzeba zakląć i wypróbować! Poszedłem na dragi i miałem kilka best hitów, których of course nie załapałem. Najwyzszy to był 287. Dzisiaj szedłem sobie na dragi i oto niespodzianka: ![]() Z cenniejszych loot to 300 gp i time ring :/ szkoda że nic z eq nie spadło XD A tu loot na 2 bp mana potion: ![]() A tutaj coś co misie i inne episie lubią najbardziej! Domek i stan postaci! ![]() Signed, Shadowtrooper. Jak będą komenty, to wrócę do wrzucania screenów.
Ostatnio edytowany przez Aggro - 19-12-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Gratz,widze ze na jednym twoim ssie jest moj super pro evul koment-dalem Ci prawa autorskie?(joke)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Gratki. To nie jest powód aby zamykać temat z powodu małej ilości komentarzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Hucisko
Imię: Son of Justice
Profesja: Paladin
Gildia: Lords of Eternity
Poziom: 81
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 19
|
![]() Gz all. Myslę, że brak komentów to nie jest powód do załamywania się
![]() Na przykład taki Kuba - na początku nikt nie komentował jego tematu, a teraz? Jeden z najlepszych na tym forum (o ile nie najlepszy). Bierzcie z niego przykład i będzie dobrze ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Imię: Szymek Sunrise
Świat: Candia
Poziom: 64
![]() |
![]() Elo Shadow fajnie wiedzieć ze ktoś oprócz mnie gra na Guardi ze sql
![]() fajne foty dawaj ich więcej a wtedy twoich upragnionych komentarzy tez pojawi się więcej ;> ogólnie gratz dla wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema! Może jednak na zachętę coś wrzucę...? Ilość komentarzy nie była mała. Ich po prostu nie było (poza Odin Kamo i czasem Kubą). Ale co tam.
POWERGAMING 21 GRUDNIA JESZCZE 2007 ROKU Ta, nadeszły w końcu wolne od szkoły. Myślałem że się złożę jak knight na demcu jeszcze przed updatem. Postanowiłem więc odwalić mały powergaming. Najpierw level 61: ![]() Od tego poziomu expiłem na dragach, rzulfiach i stone tombie. Wszędzie było ciekawie, zarobiłem dużo pieniędzy i jeszcze więcej expa. ![]() ![]() ![]() Po tym wszystkim w końcu wszedł level: ![]() Tym samym sposobem wszedł i kolejny: ![]() MAD MAGE ROOM QUEST BY ELDER YAKOOB Expiłem sobie od niechcenia na rzulfiach, kiedy mój pro evul ziomal Evul (Elder)Yakoob napisał że czyści mad mage room. Bez wachania poszedłem. Kupiłem mu m walle bo były mu potrzebne, i poszedłem. Dżejkob to większy rzeźnik niż by się wydawało! Wszystko wybił całkiem sam. ![]() Nagrody: ![]() I screen naszej grupy: ![]() I na koniec wg mnie najlepsze - loot z tomba na 3 bp mf! Najciekawszy i najcenniejszy loot z tomba jaki miałem. Zarobiłem 8.7k bez vamp dusta i szmatek. ![]() Signed, Shadowtrooper.
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Oj, oj, oj, oj ładnie Ci się wiedzie. Gdybym ja miał taki zarobek na tych tombach. Dawaj więcej ss'ów i się nie załamuj. Trochę pododajesz i komenty będą, zobaczysz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratki, masz pro evul lot xD
![]() Nie przejmuj sie brakiem komentow.Ci co nie komentuja to pewnie nie potrafia konta zrobic.Powodzenia w dalszej grze,milego PG i Wesolych Swiat ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 24-12-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Imię: Szymek Sunrise
Świat: Candia
Poziom: 64
![]() |
![]() Elo świetne screeny
![]() 11/10 aa loot naprawde godny podziwu |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ema ema ludzie ;D Dawno fotek nie dawalem, to teraz cos wrzuce ;D Moja pierwsza wyprawa na dragon lair <łaaa> xD A potem troche skilowania ^^ Look et dis ;D
DRAGON LAIR <moje boskie cudo w paincie xDD> Nie smiac sie xDD ![]() A tutaj juz skilowanko ^^ Z jakas maneska co jej pozwolilem clony bic ;D ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() ... No ludzie ;D To by bylo na tyle ;D komentujcie temat i pozdro ;**
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie ze chociaz ty ty wklejasz ssy
![]() Gratz xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne 2 boskie zdjecia ode mnie ;D bardzo interesujace awanse xDD i 1 zdjecie z super uber mega cool gosciem ;D
Distance: ![]() Shielding: ![]() I koles, ktory latal przez przeszlo 20 minut za klonami slimow, zabijal i krzyczal.. "moje dzieci, slimy to moje dzieci". Potem zabil matke, to go lekko wybluzgalem ;D i poszedl lurowac nowego slima, po czym stanal na srodku clony go otoczyly zjechaly do red hp, a on zabil matke, i prosil mnie o jedzienie xDD w dodatku zaplacil mi 100 gp rekompensaty za zabita matke xDD <zal.pl> <lol2> tak sie usmialem ze szok xDD: ![]() Pozdro ;*
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha,takie dzieciaki sa super.Gratz
![]() Szkoda ze tylko ja komentuje ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 29-12-2007 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]() No to dajemy xD
![]() ![]() @Edit ![]() xD Pro powah skillowanie na non-pvp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nowa zabawka - V-shield ;] ![]() ![]() Shadow, zara Cie dogonię z tymi skillami, miej się na baczności xD Proszę o komentowanie tematu ;p Pozdrawiam, Xynox ! Ostatnio edytowany przez Xynox - 31-12-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xynox radze Ci uwazac w tym miejscu,bo mi juz tam 3x Witcha lurneli
![]() Widze ze ja sie zalapalem na jednego sska xD(Ten w super outficie to ja XD) Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 30-12-2007 o 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Lokacja: Mielec
Imię: Ken'light
Profesja: Paladin
Gildia: Legendary Souls
Poziom: 51
Skille: 80/66
Poziom mag.: 15
|
![]() Niezłe zdjęcia. Szkoda, że tak mało ludzi potrafi je docenić i komentować. Nie zniechęcajcie się i dawajcie zdjęcia dalej
![]()
![]() |
#258 |
Guest
|
![]() Ale Wy jesteście piony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wy byliście pionami, jesteście pionami i będziecie pionami ![]() Ostatnio edytowany przez Xynox - 04-01-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ksynek
Jaki nikt?Patrz UP Aż 2 komenty masz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() No na zachętę coś tam wrzucę
![]() ![]() What a foolish quest! Ta, ten quest jest głupi. Tak głupi że aż go zrobiłem do połowy a nawet dalej. Podczas jednej z misji zrobiłem quest. Nagroda dość słaba, ale przynajmniej mam szafirka na zaklęcie ![]() ![]() Dwarf po libacji? Nie no, luzik każdy ma prawo do snu ![]() ![]() CIACH! ![]() Misja zrobiona, czas na strój. Oto rzeczy potrzebne do stroju i następnej misji ![]() ![]() Shadowtrooper w stroju godnie go reprezentującym - stroju błazna :< ![]() Pół godziny później zdobył dodatek: ![]() Questy takie i przeróżne made by Aggro To był dzień questów ![]() ![]() W zamiarze dojścia do gangu Explorer society zajebałem z Dwacatry jakis shit: ![]() I oddałem go jakiemuś cfeluchowi: ![]() I dałem im toporek jako łapówkę: ![]() Tibia tales quest To już większy quest. Nagrody są bardzo różne, ale się opłaca. Zaczynałem od prostych rzeczy. Skoro są proste, to nie robiłem ssów. Robiłem z ważniejszych. ![]() ![]() ![]() ![]() Zakazane wyspy Poszedłem na ten quest z Elder Yakoobem i Psiak of guardia. Droga była dość niebezpieczna a zarazem ciekawa. ![]() ![]() Po drodze było w pizdu Fire Elementali, Fire debili (wiem ze jest V) i stone golemów. Po drodze miałem takie lagi że normalnie nie mogę. Ale w końcu doszliśmy na miejsce ![]() ![]() Awanse Tak tak, awanse! Najbardziej oczekiwany przeze mnie awans: ![]() Dalej jedziem z levelem: ![]() 5... ![]() 5... >_> ![]() Jakoś się przełamalem i 66 wbiłem ![]() ![]() Looty Aj niestety, po śmierci musiałem odrobić kasę za AOLa. Więc wybrałem się na maupy. Exp nawet przyzwoity, a kasa to marzenie. Loot z weekendu: ![]() Ciekawa rzecz ze stone golema: ![]() (Btw pobilibyście rekord 3 iron ore na 1 spawn stone golema? XD) Ciekawostki mniej lub bardziej ważne: Typowo 4fun. Ostatnio nawet to jest modne w ankrahmun =/ ![]() I sie maupa trapła sama: ![]() POZDRO Edit: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/35518 <=== Mój film ![]()
Ostatnio edytowany przez Aggro - 05-01-2008 o 16:37. |
![]() |
![]() |