![]() |
#241 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Bardzo często takie dziewczyny się zakochują i pozostają wierne. To, że spała z wieloma facetami wcale nie oznacza, że zamierza zdradzać na każdym kroku... Przynajmniej ja nie widzę takiego powiązania. @up Edytuj... Cytuj:
@down Nie zawsze.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 12-07-2008 o 16:52. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Jedno słowo: nimfomania. @Gimlos Mam wrażenie, że filozoficznie jesteś satanistą, tak? Just asking. @down They were behind the sofa all the time! Podobno Muzułmanie mają 72 dziewice po śmierci (podobno żeńskie)... Hm. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 12-07-2008 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]() Napierdzieliliście 13 stron i jeszcze nie wiecie gdzie sie podziały te dziewice...
![]() Ja wam powiem. Pójdziecie prosto aż do zakrętu gdzie stoi "Kulawy Miecio". Kiedy go miniecie skręcicie w prawo, miniecie monopolowy. Koło monopolowego jest kiosk za którym skręcicie lewo. Idziecie tam prosto tak z 300m aż dotrzecie do budynku na którym widnieje napis "Burdel pani Jadzi" tam jest wasza odpowiedź. Dziękuje, dowidzenia. |
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. odpisałem to co miałem? xd Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@Thurfir Racja, dlatego pisalem o moralnosci z mojego punktu widzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Gimlos - 12-07-2008 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Nie pogrążaj się.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Zasadnicze pytanie: Czy chcialbys/nie przeszkadzałoby Ci miec corke, ktora stracila dziewictwo w wieku ~13 lat? Najlepiej uzasadnij.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Weźcie nie róbcie takich tematów bo 99% <żart> tego forum nie ma ukończonych 10 lat ^^!
Dziecko się podnieci i będzie latało po podwórku i się wszystkich dziewczynek pytało czy jest dziewicą...
[ Ostatnio edytowany przez Igim - 13-07-2008 o 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
A jezeli chodzi o zdrade - to dobra recepte na jej zapobiezenie podal kolega, ktory napisal posta nade mna. Sorry, jezeli kogos tym zbulwersuje - taka jest niestety prawda : d Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie odbierajcie mnie tez jako osoby, ktora neguje wszelkie tradycje i zasady etyki/moralnosci. Wiele z nich uwazam za jak najbardziej sluszne, oparte na prawdziwej madrosci pokolen. Do tego, nie jestem czlowiekiem w pelni uduchowionym - na moje postepowanie dzialaja czasami w duzej mierze instynkty, takze ten, ktory niektorzy z was uwazaja ze "temat tabu" - instynkt plciowy, seksualny. Dziala tez czesto na mnie strach - chociazby przed samotnoscia. Nie jestem wiec czlowiekiem, ktory ma spoleczenstwo zupelnie w dupie - naleze raczej do tych, ktorzy jego wplyw w swoim postepowaniu widza, i czasami, kiedy zauwazaja w jak bzdurny sposob na nich on dziala, probuja z nim walczyc : d Ostatnio edytowany przez Gimlos - 13-07-2008 o 11:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Da Old school.
![]() |
![]() Więc wskaż. Btw,nie odpisywałam na wszystki argumenty, ponieważ nie mam czasu czytać wszystkich postów. Zwłaszcza, że dużą część z nich to głupoty.
Skoro już tak nie odpowiadam. Oto odpowiedź na Twoje pytanie dotyczące tego, ile razy sąd daje prawa do opieki nad dziećmi ojcom: Nie daje wiele razy, a i tak część ojców i tak się o to specjalnie nie stara. Nie wiem czemu, ale odczytujesz moje posty jako feministyczne. Jak najbardziej nie są. Nie grałabym faceta na tym forum, ani nie przyjaźinła z facetami, jeśli uważałabym wszystkich za szowinistyczne świnie: ) PS. PW
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||||||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
1. Cytuj:
2. Odpowiedz mi na ta wypowiedz. Cytuj:
Cytuj:
3. Co "zlego" jest w podnieceniu mezczyzny, patrzacego na kobiete w bieliznie : d? 4. Wytlumacz mi , na jakiej podstawie wnioskujesz Cytuj:
5. No i na koniec - jaki zwiazek przyczynowo-skutkowy maja 2 zacytowane ponizej zdania. Cytuj:
Hew fan, ja ide spac : d Ostatnio edytowany przez Gimlos - 13-07-2008 o 00:54. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||||||
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W ogóle nie pisałam, że cokolwiek jest złe. Pisałam, że o kretyniźmie. Czego.? Odp. masz w cytacie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
Imię: Anica knight
Profesja: Knight
Świat: Harmonia ^^
Poziom: 33
Skille: ;/
Poziom mag.: 4
|
![]() warto by popatrzeć z dwóch stron - dziewczyny która pcha się do łóżka i równie nieodpowiedzialnego faceta czy chłopca który się na to godzi ...
Ostatnio edytowany przez Anica - 14-07-2008 o 20:02. Powód: :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Wałkowaliśmy to 10 stron, a tu taki kwiatek ^^
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
eX Moderator