![]() |
#241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() po tym jak padłam za skille <za to, że była najlepsza>
113 lvl royal ubil mnie za skille to nie bylo przyjemne, jak tylko odrobilam skille nie dal mi żyć, naszczeście kilka dni później dostal delete ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Mam drutka na 19 lvl. Dzisiejszy dzień zapowiadał się świetnie.... szybko expilem, mialem niezly sprzet, gralo sie przyjemnie.... W kilka godzin wyexpilem ten 20 lvl, cieszę się że będę mógł iść na deserta, zebralem drużynke I SZLAG MNIE TRAFIA, obok wolf tower (ten gh) zlurowany GS. No i oczywiście atakuje mnie. Male combo i po mnie. Stracilem d hammera, sporo runek... Ale nic to, boirę się za odrabianie strat. Trochę później wybierałem się na fibule z nowiutkim War Hammerem, a w tunelu jakis 30 elite zaczyna mnie naparzac (a uhy wlasnie sprzedalem). Nawet nie zdążyłem dobiec do miasta. Tym razem wypadły ze mnie p legsy....
Jestem taki wkurzony, ze chyba skasuję tą postac :/ Stracilem sens grania xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 16
Skille: 56 dist
|
![]() Dzisiaj wyszedłem z Rooka knightem 8 lv i poszedłem sobie troche poskillować i sobie tak chodzilem zabijajac goblinki i inne chamstwo, Gdy nagle wyszedł na mnie jakis goscu 30 lv i 5 hitami mnie zabil. Wkurza mnie to że jakis debil z ogromna przewaga siłowa podejdzie do jakiejs słabiutkiej postaci i zarżnie ją kilkoma ruchami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Imię: Stasiek-kiler
Profesja: Paladin
Poziom: 10
Skille: 30/30
Poziom mag.: 4
|
![]() Mnie też wkurzaja takie postacie co maja wyzszy lvl i mysla ze sa kims jak kogos zabija. np zabijam pk pod carlin (moje ulubione zajecie po poludniu
![]() i mowi zebym go zostawil. odeszlem i poszlem do kibla. goscie mnie przesuneli i sami go walneli kilka razy a ten 42 knight myslal ze to ja i mnie zabil. potem przybieglem i zabilem tego Je***ego white skulla przez ktorego padlem. Ostatnio edytowany przez Stasiek01 - 31-05-2005 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mi sie odechcialo grac jak haka mialem cale eq w dupe okolo 300k w sumie stracilem ale jakos odrabiam
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() A ja narazie prawie niegram w tibie... miałem tyle kolegow ,fajnie expilismy i wogule ... teraz zostałem sam
![]() ![]()
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Von Qbshtal
Profesja: Druid
Świat: Keltera
Poziom: 16
Poziom mag.: 17
|
![]() Mi się odechciewa grać jak sobie uświadamiam prawdę o Tibii. Przecież co w tym ciekawego? Tylko potworki się bije i ściga z innymi graczami, żeby mieć najlepszy level...
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
|
![]() Lol ja miałem 4 godziny temu sytuacje ide sobie na darashie na roty expic z bowem i otoczyły mnie ze wszystkich stron wzielem z bp szybko shielda i bilem rota z fista (29) hity byly male 0/3 wiec niemialem szans ale woazł 30 lv i zabil all wychdoze wyzej mialem 3 hp i dead rot mnie zabił ;/ i juz niegram w tibie stracilem mój kochany bow z rooka i 3 skille i 1 mlv ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Jun 02 2005, 21:18:52 CET Killed at Level 37 by a dragon
heh... wkurzylem sie ze mi brakowalo 4k expa do 38 lvla a tu lag i dead bp uh 50 brown mushrooms i warrior helmet poszedl sie ..... nie mowiac o 70k expa .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Dedłem 3 razy jesnego dnia -.- 3mlvl, 2 lvl, 4 fishing. Gram dalej w każdym bądź razie
![]() ![]()
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Heh, jak czytam większość wypowiedzi chce mi się śmiac - przypominam sobie ''dawne czasy'' kiedy moim pierwszym charem (w sumie nieźle sie trzymał bo jechałem nim do 27 lvla xD) padałem i chodziłem załamany przez kilka dni. Uświadomcie sobie że:
1. Tibia to tylko (i to strasznie głupia jeżeli sie spojrzy na to w kategoriach 'po co w to gram?' i 'co mi to daje?') gra. 2. Nawet jeżeli Tibia jest godna naszej złości to nie przez deady na lvlach mniejszych od 30. Chyba że mamy świetne skille/mlvl (np na 10 lvl 80/80 i nas rookują za to że jesteśmy da best) |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Mi się odechciało, gdy ten pan, co napisał posta nade mną (to chyba on, znam tylko jednego rippera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2005
Lokacja: Włocławek-Center PL
Imię: Knight Pana
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: PACERA
Poziom: 13
Skille: 30/30:(
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Mi sie odechcialo grac jak mialem hacka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhakio
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 99
Skille: 82/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Mnie najbardziej wnerwiło to jak zostałem shakowany i dotego haker zrobil mi pieknego red skull i niegram przez miesiac. Bo eq szybko na 30 lvl mozna odrobic ale ja czekam az zniknie red skull.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Carlin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
lol i love it |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() to ja miałem podobną sytuacje jak kolega z góry
![]() Jun 04 2005, 15:09:06 CET Killed at Level 36 by a dragon Byłem na dlach a zarypał mnie drag >.<no ale u mnie poleciał AOL............ only 50 k w plecy grrrrrr......