![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elvo ja tez mam 13 lev i gram na Azurii. Z tym że to jest sorc i najlepiej się expa nadrabia na wyspach lodowych (Najlepiej na Flodzie o ile dobrze pamiętam). Ja w sumie nabiłem se właśnie 13 lev. na "winter family". Jest tam też domek ŚW. Mikołaja i masę mięsa pod przewami(nie wiem czemu skoro i tak poto nie wracają xD). A jak nie chce ci się marnować kaski to idz na gobliny i amazo. Ja tak nabijam powoli, ale nabijam level.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak nie masz weny to ci podsune pomysł:
Fafik w jakimś tam mieście ( nie pamiętam jak się nazywa) ukradł ciastka z piekarni, piekarz nie wiedział że on należy do Boga Elevo więc próbuje go zabić. Lecz pojawia się Elevo i zabija piekarza ( i wziął sobie ciastka xD ), miszkańcy miasta się otym dowiedzieli i rozpoczęli bunt ( bo uwielbiali te ciastka). Jak by co to mam jeszcze wiele pomysłów,( jestem skarbnicą pomysłów) jak byś chciał jakiś to się do mnie odezwij na PW. Edit. Zpomniałem że ostatni odcinek był o tiquandzie więc pomysł: Wreszcie są już ci nowi gracze, okazało się że wszyscy to Brazylijczycy i ciągle gadają BR? i Fri itans plax. Elevo się wkurzył zawołał Azora który ich spalił. Postanowił wrócić na główny kontynent ale okazało się że ktoś ukradł mu łódź. Ostatnio edytowany przez predalien - 29-10-2005 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EDIT: takie małe pytanko, jest może programik to robienia kolorów outofitów? jak tak to prosze o strone do jego downloadu albo mi na skrzynke wysłać ([email protected])
"noobs" I am Noob you are Noob We are Noobs They are Noobs All the people are Noobs And This fact is cool xP ![]() Ostatnio edytowany przez Elevo - 29-10-2005 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Spox Fejk. Rób dalej. narazie najbarzdziej podobal mis sie 2.Trening ze szczurem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja nadal nie mam weny... (szkoda że nie ma na to tabletek xD) Chciałbym robić dalej fake'i, ale weny nie mam więć klops (chcieć, a nie móc-Prostata xD) Tylko Tibia może mi pomóc (i ja to mówie?)
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No to jest problem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra ludzie nie będę żyd... i dostaniecie Przygody Boga Elevo Extra (mała wena tzn)
Przygody Boga Elevo Extra!-? ![]() ---------------------------------------- ![]() ---------------------------------------- ![]() ---------------------------------------- ![]() ---------------------------------------- ![]() ---------------------------------------- ![]() Eeeeee... nic nie mam zamiaru powiedzieć o tym fake, bo nic z niego nie zrozumiałam.... ZROZUMIAŁEM!....Eee nawet nie poprosze o comenty ![]()
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ale żeś odwalił ten ostatni Fake...
![]()
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol dobre. Widze że powoli zaczynasz weny nabierać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() O staryyy... Dawno się tak nie uśmiałem... Poprostu jak to czytałem myślałem, że spadne z krzesła xDD MORE PLAX!!! Rób więcej bo są za***iste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() ummmmmmmmmm....5 minut pracy(jak ktos wolno pisze)ale ciesze sie ze kontyunujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]() Uwaga Elevo słuchaj uważnie.
Mam dla ciebie pomysł. Fafik odnalazl na Tiquandzie cherry(nie no znowu piardy) i banany. Wepchnął je sobie do gęby i nagle zakotłowało się mu w brzuchu. Pierdnął tak okropnie,że Tiquanda popękała na wiele części. Ta, na której stał zaczęła się topić.Nagle przyleciał Azorek i zabrał Fafika. Ale pozostał problem z Elevo.Wyruszyli na poszukiwanie i... Jeśli chcesz więcej wyślij mi PW. odpowiem najwcześniej w piątek. Narx P.S. Wyczepisty fake! |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ten odcineke extra...
Srry, że to mówię ale był... kiepski ![]() NIECH CI WRÓCI WENA!! TAK JAK KIEDYŚ Z NIEDOLORDOWANYM DRAGONEM ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() nie zalamuj sie ja gram od dwoch lat i ani razu nie mialem nawet 9 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może mógłbym z Outfitem jaki mam w avatarze jako kolejny bohater pojawić sie w kolejnej części, np. mógłbym być przywódcą odziału do walczenia z Tidaro, który chiał zniszczyć twoje miasto gdy wrócisz z Tiqandy? Może wykorzystasz mój pomysł:
Wracasz z Fafikiem z Tiqandy i przez smietniki wydobywają się setki DSów, do pokonania tej armi potrzebujesz dwóch przywódców i dwóch armi. Jednym przywódcą będzie Fafik a drugim kolega Fafika którego spotkał na Tiqandzie, Blorex. Elvo zaplanował obrone miasta tak, by na zawsze zniszczyć Tidaro. Na koniec domyśl coś śmiesznego by historia nie traciła swojego zabawnego klimatu ![]()
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
exevo gran mas vis die plx
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O LoL ! Ludzie mam złą i dobrą wiadomość:
Dobra: Powróciłem do Tibi po tym update i wiecie: Ja + Tibia = Wena= Fake'i ;p Zła: Nie ma drugiej dobrej ;p Nie no tylko nie wiem czy będą nowe grafy teraz w moich fake'ach więc trza poczekać ;p ale na 99,(9)% powróce do fake'ów więc poczekajcie.
![]() |
#260 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() śmieszniejszegom fake'i nie widzialem nigdy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |