|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Trudno jest mi wyrazić to co czuje. Jan Paweł II był dla mnie bardzo ważny. Cały czas od ogłoszenia jego śmierci jestem zdołowany. Niebyło (poza Jezusem) i chyba nigdy niebędzie drugiej takiej osoby, która z takim zapałem dążła do tego, aby na świecie panował pokój i, aby wszyscy ludzie się miłowali. Był i zawsze będzie moim autorytetem.
NON OMNIS MORIAR! |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]() no to jest poprostu śmieszne ....
![]() ludzie od 4 dni trombio w telewizji o złym stanie Papieża i to jest poprostu kpina zamieszczania takiej informacji na stronie internetowej........ ![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]() "Papiez byl najwiekszym Czlowiekem swiata" Ojciec święty Jan Paweł II był dla mnie jak drugi ojciec lecz zmarł na całym świecie panuje żałoba żal smutek i u mnie w sercu również.Był to Jan Paweł Wielki
|
![]() |
#244 |
Guest
|
![]() i kupa debili któży wyrażajo swoje opinie w tym temacie naprzyklad "jak mi smutno i moje serce wypełnia żal..."
co jest gówno prawdo i poprostu żeby cos napisać bo moge sie założyć że 70% osób grajoncych w tibie niechodzi do kościoła a jeśli już chodzi to z tego powodu że rodzice im każo ... wienc ludzie nie*******cie że Papież stanowił tako ważno część waszego życia ... ![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..."
[Jan Paweł II] "Życie się nie kończy, życie się zmienia"
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 04-04-2005 o 15:10. |
![]() |
![]() |
#246 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Byl to Czlowiek ktory wedlug mnie byl najwspanialszym czlowiekiem na swiecie.Skladam najszczersze kondolencje.
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Byl to naprawde dobry czlowiek i choc ze zmarł kazdy bedzie go dobrze pamietac[*]
lecz po dodaniu wszystkiego wychodzi wszedzie 13 ![]() Zmarl 2005,04,02:2+0+0+5+4+2=13 O godzinie 21:37:2+1+3+7=13 Mial 85lat:8+5=13 13Maja zostal postrzelony ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Jestem w rozpaczy gdys zmarła osoba nam bliska,wielki autorytet wielki pogodny ducha czlwowiek,nikt inny nie byl mi tak bliski duchowo
![]() Moja kondolencje Janie Pawle II ![]() ____________________________________________ Smutna To Chwila,Gdy umiera Ci Osoba Bardzo Bliska |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=728458 @atka owszem moja sprawa co bede robil, ale jesli choc troche szanowalem papieza i go kochalem, jesli jestem patriota tak jak On to dla tego wielkiego polaka moglbym sobie czegos odpuscic tego dnia, chocby grania w tibie. o szacunek to ty sie zapytaj swoich starych. Ostatnio edytowany przez Siergiey - 04-04-2005 o 18:16. |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Nigdy go nie zapomnę.
Wspoczywaj w pokoju! Amen. |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() KIEDY WRESZCIE BĘDĘ MÓGŁ OGLĄDAĆ www.tibia.pl BEZ ZAKŁÓCEŃ TZN.Z WIDOCZNYMI OBRAZKAMI I BEZ BŁĘDÓW NA STRONIE???????????????????????????????????????
Ostatnio edytowany przez Lonewolf-K0zl - 04-04-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]() "Czas ucieka wieczność czeka"
Spoczywaj w pokoju!! Dziękuje Ci |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: No... Gdzieś w Polsce
![]() |
![]() Cytuj:
A co do tematu: niech spoczywa w pokoju...
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Ostatnio w tibi spotkałem kilku polaków ... out fit oczywiście czerowny
napisałem im (kulturalnie) żeby zmienili na czarny bo papież umarł, a dostałem taką odpowiedź : "buhaha i dobrze ku**a teraz szatan kruluje... *****" itd. itp... Naprawde nie wiem z kąd biorą się tacy ludzie... [*] |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]() wiecie co? ja wam sie po prostu dziwie... pisze to wszedzie wiec napisze i tu... papież jak kazdy inny czlowiek umrzec musial
ubieranie sie w tibi na czarno to czysta kpina... (porownywanie gry do realnego zycia) jesli ktos sie nie przejął smiercia papieza to nie musi cie to obchodzic, kazdy niech sie martwi o siebie... nie chcial zmienic outa na czarno to tylko i wyloncznie jego sprawa i ty sie w to nawet nie mieszaj... cipsoft dlatego nie napisal nic na tibia.com bo to nie dotyczy tibii, "Człowieku ty sobie widać nie zdajesz sprawy kim jest papież! i to polak to wzór on cierpiał jak bóg swoimi chorobami" tak tak oczywiscie... ciekawe co by bylo zeby to nie byl polak tylko nigeryjczyk.... ehh szkoda gadac |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() ![]() |
![]() Według mnie na znak żałoby zamiast zmieniać outfity, powinno sie zarzucic tibię na ten okres (przynajmniej)
tyle z mojej strony
#259 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
I ty i oni jestescie glupi. Ty mniej, bo oni to czysta kpina z ludzi. A ty, bo co to za zaloba? W grze? Lol. Jesli tak bardzo ci zalezy, ubierz sie na czarno w rlu, pomodl sie. Ale niech nie dochodzi do takich sytuacji, gdy wszyscy ubieraja sie na czarno i na trade "modla sie" -.- Przeciez to glupota totalna. |
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gigancik Ros
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 33
Skille: 24/28
|
![]() Co innego żal i żałoba a co innego głupota i pozerstwo. Jan Paweł II nauczał też o godności ludzkiej. Niestety niektórzy przespali te lekcje.
Jestem dumny, że przyszło mi żyć w czasie Jego pontyfikatu. Setki pokoleń Polaków nie dostąpiło tego zaszczytu i setki nastepnych nie dostąpi. Do wielu to dotrze dopiero jak dorosną. No cóż - Bozia ma różnych lokatorów - jak mawiała moja Ś.P. babcia. JANIE PAWLE II SPOCZYWAJ W POKOJU A ZIARNO PRZEZ CIEBIE ZASIANE NIECH DOJRZEJE W PLON OBFITY. Ostatnio edytowany przez Lebek - 04-04-2005 o 23:00. Powód: niestety ortografia-wilgoć w oczach i żal w sercu |
![]() |