![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
chyba bym wolał przestać grać niż dać się doić cipom... nie chodzi tu o to że jestem "mondry" bo nie wydaje kasy na "głupoty", a inni tają się robić w balona ![]() poprostu straszny ze mnie skąpiec ![]() tymbardziej że nie codziennie mam czas na grę (a pacc by leciał ![]() ciekawe ile jeszcze updatów zrobią... |
|
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Koziegłowy k/ Poznania
|
![]() Świetnie beda nowe tereny!
Mam nadzieje ze chociaz w 1 miejscu dla facc bedzie mozna zabic 1 nowego potworka ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Wiecie kiedy bedzie test serwer? Ostatnio edytowany przez Dragon Lord Gergorz - 12-06-2005 o 15:44. |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakto FACC'e nic nie dostana??
A jak myślicie po co bylo to glosowanie: http://www.tibia.com/community/?subt...ow&votingid=11 Napewno w tym updacie uwzględnią to, że wiekszości playerow nie podobają się tereny Kazo i kopalni więc to zmienią... Takie jest moje zdanie. Idąc za ciosem i patrząć na reszte votingów mozna przypuszcać, że druidzi dostaną jakiś czar ofensywny, knighci jakiś nowy ciekawy czar (fajne by było cos a'la enchant staff od sorca, tylko knight by mial enchant shield - powiedzmy na 1 minute shield dostaje + 15 obrony ![]() W sumie jak by nie patrząć to po to oni te glosowania robia - żeby dowiedzieć się co zmienić. PS. Oczywiście mojej wypowiedzi nie traktujcie jako plotki - są to czyste domysły - oby prawdziwe ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() No i znowu wszystko dla pacc:/ a mi tylko 15 dni pacc zostalo:/
|
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() aaaaa!! pomocy!!!! goni mnie zmutowany goryl z bananem w nosie!!!
![]() ![]() fajnie... juz dawno chcialem dzungle... szkoda tylko z znowu to teren dla pacc :[ ale i tak jest fajnie ![]() ![]() ![]() ![]()
#246 |
Guest
|
![]() Aaaaa pacc tooo aaaaa pacc tamtooooooo........a nie ma tegoooo a niema tamtegooo....
Stwórz taką gre jak tibia i zobaczymy jaki bys byl wspaniały admin.... -_- Ostatnio edytowany przez Masamune - 12-06-2005 o 18:22. |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Imię: Lord Eddy of Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Wiecznie obecne HR & RS !
Świat: Harmonia
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 54
|
![]() Ja to bym chciał żeby paladyn FAcc mógł po up'date robić bolty.
|
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() A własnie mi się pacc skończył :/ no ale po wakacjach se kupie i poexploruję dżungle
![]()
#249 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2005
|
![]() Narszcie update
![]() A teraz pare pytań 1 Jak będzie można wejść na test serv? 2 Jeśli na test servie zużyje wszystkie runki to przy ponownym zalogowaniu na testa bede je mial je znowu w depo? |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Ja nie kupie wogóle PACC bo na FACC fajnie mi się gra
![]() Pozatym nowy update to w sumie kosmetyka i niewielu zachęci do kupna PACC...nowe tereny, domki, drzewka..itp. Gdyby CIP stworzył nową klase postaci dostepną tylko dla PACC to wielu tak jak ja grających na FACC pewnie by się skusiło na kupno PACC. ...a tak na marginesie, nie kupuje PACC bo moim zdaniem to wciąż za drogi interes ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() 1. Tego jeszcze nikt nie wie (no może nie nikt, ale oficjalnie tego nie wiadomo jeszcze
![]() 2. Nie, już nie będziesz miał runek w depo.
#252 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurcze zwlekam z tym paccem i zwlekam. Pieniadze giną zawsze w jakichś tajemniczych okolicznosciach
![]() ![]() ![]() CipSoft caly czas zaskakuje ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Czy ty nie widziałes tego czarnego terenu z Pytajnikiem?Ty to nazywasz kosmetyką?Kosmetyka to był UP klijenta do tibi...-.- ze list char wylancza sie po 30 s. @Jak sobie wyobrazasz nową "Klasę" postaci ![]() @QrKo Wątpie ze wszyscy huzia rzuca sie na Junge...pozwiedzaja jak zawsze i pozajmója jak najleprze Expowiska...a kopalnie sie do nich zaliczaja, a na tym polega życie Druida ze ma malo czarów Ofensywnych. |
|
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() gdyby facce mieli to co pacce to tragedia
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||
Użytkownik Forum
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kocur_bury - 12-06-2005 o 23:44. Powód: brak kropki |
||
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Drake Deadmoon
Gildia: Broken Dreams
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
|
![]() O boze ludzie wy macie ale problemy szkoda wam kasy w real na pacca znajdzcie sobie kogos kto sprzedaje na tibi to nie legalne jak kazdy wie ale zawsze to jakis sposobik ja kupilem pierwszy raz pacca jak mialem 12 lev i kupilem go za 6k i dragon hammera takze wiecie pacce stoja miedzy 100-300k wiec wedlug mnie to nie jest duzo porobic runki i sprzedawac a co do tego ze pacce maja zawsze lepiej to sie nie zgodze do konca poniewaz kiedy tylko wchodzie update z nowymi miejscowkami to zaraz 500 paccow tam jest i ty mozesz sobie tylko trawe ogladac bo ani nie przejdziesz ani nic nie zabijesz =) wiec glowa do gory FACCE terzeba kombinowac =) mozecie tez sprzedawac i temki na allegro i zarobic kase na pacca =) pozdrawiam wszystkich
Cya!
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Wszystkim faccom którym nie podoba się nowy update ponieważ nic nie będą z tego mieli, czyli nic nowego to możecie nie grać! Przecież w granie w tą grę nie jest obowiązkowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
![]() ![]() |
![]() Ciekwe jakie potworki będą w dżungli
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Teraz to już na 100% kupię sobie PACC na 12 miechów
![]() A ciekawe , czy będzie dużo nowych questów.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Po pierwsze primo. Czy moglibyście skończyć dyskusje na temat czy pacc ma lepiej czy nie i dlaczego? To zdaje się nie jest odpowiedni wątek do tego... A najwięcej postów dotyczy właśnie tego... Jak zwyke zrobił się offtop
![]() A co do tematu: Ja kupuje sobie pacca i zamierzam zwiedzić całą dżunglę z ekipą... ;] |
![]() |