|
|
#241 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu
|
Ale Kicha :/ Khol autentycznie zebral ta zbroje od jakiegos rycerzyka
A potem sie meczyl zeby to zakladac i zdejmowac biedactwo wywaliliscie mu zdiecie ![]() W takiej sytuacji mi najbardzuej podoba sie zdięcie Mineciarza Siuji z obrzydliwym Cycem na czele Za to nie wiem dlaczego tak wychwalacie Venderera... Chyba chodzi o sama idea zwalczania macrouserów bo zdiatko jest cienkie jak sik pajaka... PS A ten plaszcz to na pewno wyporzyczyl z jakiegos bractwa czarnoopłaszczów (wychodzi na jedno...jak ze zbroja) |
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
Cytuj:
(czyt. moja siora) Jak chcesz moge zrobić mu fote... Zresztą co ja się będe trudzić dla n00... ok nvm... ![]() ---EDIT---- Użytkownik założony dzisiaj, albo boisz się wypowiedzieć krytyke głównym urzytkownikiem, albo próbujesz podjarać konkurencje Nieładnie!A żeby nie było to ja też skomentuje jakieś zdjęcia (ech nawet konkurencji...) No więc podoba mi się zdjęcie Dziewki, niby nic ciekawego a jednak fajnie sie patrzy (Życze powodzenia).Zdjęcie Perseusza (Orc Land) jest zbyt mało wyraźne a wsyztsko przypomina mi jakiś gotowy model. Zdjęcia typu Teddy Bear to żenada... 0 wysiłku tylko wkelić text, SD'k na 1 stronie ejst 100 razy lepszy bo autor musiał znaleźć i pomalować kamyczek... Lorte Zirano.... Jego zdjęcie jest ładne ale za dużo w tym techniki... Zna się na programach i już... Chodzi o to, żeby coś samemu zrobić a nie wszystko komputerem ;/ Koniec chciałbym jeszcze wiele rzeczy powiedzieć ale za dużo tam zdjęć, zwróciłem uwage na te które najbardziej żuciły mi się w oczy...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 22-07-2005 o 19:28. |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Użytkownik forum
|
Ofiaro... Nie umiesz wyczuc subtelnego zartu? Hmm... wspolczuje Ci...
Dziecinko? 14 lat? Zgadza sie, dziecinka... daruj sobie zdiatko płaszczyka mam podobny ![]() --Edit by Koniokrad --- To moje glowne konto na tym forum, co z tego ze zalozylem je wczoraj, nie mam innego... Ostatnio edytowany przez Koniokrad - 23-07-2005 o 09:53. |
|
|
|
|
#244 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Sulechów
|
Eth Etherius, co do Twojego posta zgadzam sie w 90%. Musze jednak zaprotestowac gdyb zdjecie wstawione przez Perseusza ktorego bylem wspoltworca nie zostalo znalezione przez nas na dysku, zostalo zrobione kilka dni temu(dokladnie jakies 3) i troche przerobione w paincie jak widac. a co do makiety ktora jest na nim widoczna, byla robiona wlasnorecznie. Nie jest to zatem zaden fake skopiowany z jakiejs innej stronie i chocby to wygladalo nie wiem jak nie wcisniesz mi ze tego nie robilem, wiem swoje.
|
|
#245 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
po dokladniejszym przyjzeniu sie stwierdzam iz makieta (diorama) zostala wykonana wlasnorecznie - widac niedociagniecia ktore o tym swiadcza, jednakze zdjecie jest dosc mocno niewyrazne, ciezko cos dostrzec - no i figurki
@ebus czyjej produkcji jest luk? wyglada na bisoka albo jarka jankowskiego i z jakiej grupy pochodzi wlasciciel luku?
|
|
#246 |
|
Guest
|
Narazie zbieram sily... Z qmplem robimy szczegolowe przedmioty, codziennie siedzimy nad tym ok 5h... strzerzcie sie (
) nasze zdjecie zagrzmi w tym konkursie...Przewidywany czas wyslania zdjecia: 29.07.05. ![]() |
|
|
#247 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: daleko stąd
|
Najładniejszym zdjęciami są:
-depo z klocków lego (oRiginalny pomysł) -zdjęcie "dziewki" stoi tam chyba z 10 postaci ładnie ubranych (przypomina mi to ekipa na hunta )-zdjęcie "małej elizki" gdzie pies jest hieną Taka jest moja skromna ocena ![]() |
|
|
|
|
#248 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Szczecin
|
Najlepsze jak dotychczas zdjęcie zaprezentował jarek z. Zrobił dość podobny eq do tibijskiego nie sądzicie ? Brak mu tylko legów i ten golden helmet jest zniekształcony
. |
|
|
|
|
#249 |
|
Użytkownik Forum
|
Ehhh... Następny mój pomysł poszedł się... no wiecie co.
Ja też chciałem zrobić Fire Elementala z rzeczywistych płomieni tak jak zrobiła to jedna osoba, nie pamiętam która...
|
|
#250 |
|
Użytkownik forum
|
Zeczywiscie akcja z elementalem i Witchem jest całkiem przyzwoita
![]() Nad makieta tez sie pewnie niezle napracowali tylko ze przez niewyraźne zdięcie wogole tego nie widac ![]() Zaliczylem rotfla ja po przeczytaniu fajnej historyjki o Megalolach (czy jakos tak) i Tiratach zobaczylem kupke klocków Lego z pokemonem (chociaz przyznac musze ze ludziki miały tibijski eq )Wg mnie komicznie wygladała zgraja kolesi w kartonowych pudełkach Najlepszy jest ten z czarna siatka (prawdopodobnie imitujaca k-armor) (jednak respekcik sie nalezy, nie wpadłbym na to ze mozna zrobic z tego k-armor ) |
|
|
|
|
#251 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Sulechów
|
Co do dioramy (makiety) mozna by sie postarac o dosc duze zblizenia jesli chcecie i jesli organizatorzy sie zgodza. Chodzi mi o link ze zblizeniami, nie wiem czy to by wogle wypalilo ale sprobowac mozna, wszystko zalezy od organizatorow. I ciesze sie ze chociaz paru osobom sie podoba =) wlozylismy w to sporo pracy a jesli ktos zna sie na rzeczy powinien wiedziec ze materialy nie sa latwo dostepne i sporo kosztuja, szczegolnie te figurki. Komentujcie dalej =D
|
|
#252 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
Zdjecie z płaszczykiem jest żałosne krok 1. ubrac plaszczyk krok 2. zrobic zdjecie. krok 3. jest jakis krok 3?? a przepraszam screen z tibi czy to jest dozwolone??
![]() |
|
|
|
|
#253 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
omg... To miał być konkurs "Tibia in Real" a nie "Tibia in Lego" -.-
|
|
|
|
|
#254 |
|
Guest
|
ale zdjęcie "tibia in lego" jest oryginalne
bo wziasc do reki luk i powiedziec ze jestem palkiem albo wstawic zdjecie pokazu rycerskiego to raczej nie trudno zrobic, a ja musialem sie troche napracowac i mysle ze moj pomysl jest ciekawy i sie spodoba comment plx ![]() |
|
|
#255 |
|
Użytkownik Forum
|
Heh po wielu dniach "zabawy" z plasteliną, udało mi się zrobić coś takiego
.. Wiecie co, GS nie tylko w grze jest upierdliwy Ten plastelinowy też mi dawał w kość . Starałem się jak najmniej wklejać rzeczy z Tibii i jak widać nie wkleiłem nic ![]()
Ostatnio edytowany przez Leito - 25-07-2005 o 00:31. Powód: Platelinowy :P |
|
|
|
|
#256 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
No właściwie to masz racje KoGuTeK...
![]() (Leito twoja praca bardzo mi się podoba) Ostatnio edytowany przez Kamilosus - 25-07-2005 o 00:38. |
|
|
|
|
#257 |
|
Użytkownik Forum
|
@up: No to wielkie dzięki
.. @topic: oglądam właśnie inne fotki... Czy w sklepach jest jakaś "megasuperhiper" wyprzedaż klocków lego?? ![]() |
|
|
|
|
#258 |
|
Guest
|
jaką maksymalna rozdzielczosc moze miec to zdjecie??
|
|
|
#259 |
|
Użytkownik Forum
|
ładnie wyglądają 800x600... 1024x768 juz będzie zbyt ciężkie...
|
|
|
|
|
#260 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Rybnik
|
CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEC JAK WSTAWIĆ OBRAZ NA FORUM TIBIA.PL?
plz odpowiedzcie ktoś szybko ![]() |
|
|