Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-10-2005, 17:37   #241
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-10-2005, 17:51   #242
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

heheh co do akski to ja nie narzekam zreszta jak reszta gildii ... a co do wojny to ja watpie ze aurora ebdzie walczyla bo jak miala walczyc przeciwko erusowi i jego gildii co mialo byc mozliwosc w ludnosci okolo 70-30 i nie chcieli walczyc to tym bardziej teraz tez nie ebda walczyli zreszta to sa tylko plotki i spekulacje i naprawde no moze jakbyzaczeli wojne jakis trap itd frag ale co dalej ?? pz camping ?? im sie to nie oplaca wiec po co takie plotki an forum choc w kazdej plotce jest odrobina prawdy heheh widze Chrobry Głogów jest licznie tutaj reprezentowany hehe zmykam robić kolacyjke dla mojego Aniołka miłego dnia Łobuziaki
Kiroy jest offline  
stary 15-10-2005, 19:11   #243
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Poznań

Imię: Adam/Hoffi
Cool

Ale dylemat..u mnie sie przeplata gram//nie gram..Czekam na nowy serwer i <cenzura>...Nareszcie sie doczekalem jakis dzialan wojennych[ Br mial mi kupic pacca i oczywiscie wyje~~ 47 lvl rp <dzieciak> kolesia bilismy.. mowil, ze zaplaci ale skitral sie do pz i sie nasmiewal <lol>..wkoncu Skulpra~~ sie zdenerowal i na forum napisal, ze gildia, w ktorej byl jest hunted...ale w czasie jak ja niszczyli gralem w pilke <cccceennnnzzzura> grrrr . ;/;/;/ . Nawet nie zabilem nikogo

[dzialo sie to pare dni temu]
Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego
i oczywiscie dla sweet Sol
Nazg jest offline  
stary 15-10-2005, 23:42   #244
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Suv Dragonslayer's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
Domyślny

post usuniety bo mi tak Elixer radzil

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:06.
Suv Dragonslayer jest offline  
stary 16-10-2005, 02:55   #245
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]
zobaczymy kto bedzie szybszy a co do wojny , nie rozumiem czemu tak teamt sie nagle rozwinal jak nic sie ie dzieje (bodajze , ostatnie ots mecze
^Awolver^ jest offline  
stary 16-10-2005, 10:37   #246
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suv Dragonslayer
kiroy na przyszlosc moglbys mi nie lac dragow i ich nie lootowac - wiem ze jestes biedny pewnie ale wydalem na te dragi sporo kasy w sumie a tu przychodzi taki kiroy i zabawe psuje >.< a potem na mnie pisze na forum ze jestem noobem jak sam mi leje dragi i jeszcze hamsko lootuje -.-
Suv albo mi sie wydaje albo tylko ty jestes poszkodowany. ylko ty opowiadasz jak kiroy cie wygania, ze ktos z NG albo inny hi lvl. to dlaczego ja nie mam takich problemow??? ani nikt ode mnie z gildii (pomijajac fakt rybki, ktora ma pecha jak zwykle- choc i on zadko przezywa takie historyjki). jakos dziwne jest dla mnie to ze twierdzisz ze czytasz labele itp..... (kolo macieja) jak masz tak a nie inaczej moze ta gra nie jest ci pisana?

zycze milej nidziedzieli..... ja jak prawdziwy pracocholik biegne do pracy

buzka dla was :****
Sol jest offline  
stary 16-10-2005, 12:02   #247
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

10:49 You advanced to magic level 15. ;p to tak na poczatek

@Sol: humm... mi sie wydale poprostu ze expie w miejscach gdzie wiekszosc h lvli bo palkiem trudno mi isc na roty czy larvy, expie wiec tam gdzie inne palki z troche wyzyszm lv czasem albo knighci - i to jest powod tego ze mam przes.. jest zle
stary 16-10-2005, 12:34   #248
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

no ale przeciez tibia to duzy swiat. mam kolegow roznej profesji i jakos nie narzekaja. zawsze znajdzie jsie jakies inne miejsce a co do rotow no to powiem ci ze jest ten sam problem. ja na ten przyklad zostalam wyrzucaona z rotw przez 11 lvl o.O twierdzil ze byl tu pierwszy (a ja pierwszy raz o tym slyszalam) nie robie z tego tragedii, moge sobie znalesc inne miejsce.. BO JEST TEGO DUZO lub wychodzisz z usmiechem na twarzy i umwaiasz sie za jak on wyjdzie to zeby dal ci znac. mysle ze nei trzeba wyzywac hi lvli (patrz to co ty robisz jesli chodzi o kiroya, jak dobrze licze to dwa posty w tej sprawie tu byly) bedziesz mily to ludzie beda mili dla ciebie. wiec skonczcie juz z tymi obrazaniem ludzi i bawcie sie tak jak powinniescie. a zobazycie ze problemow nie bedzie.

bierzcie przyklad z nas- wolf'ów. jestesmy bez problemowi i problemow nie mamy. luby zazwyczaj kazdego i mysle ze ze wzajemnoscia.

po prostu wystarczy byc milym. TAK JA JA!!!!!!!!!!!!!!
Sol jest offline  
stary 16-10-2005, 13:56   #249
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Cool Dear Sol

@ Sol

hmmmmm twoja gra jest bardzo trudna dla mnie, jak mi sie jaksi pucybut wlazi na expa to od razu bije [ mnie to interere kim on jest ]zawsze mozna po fakcie zalatwic sprawe . Ja gram tak ze pierw dzialam potem rozmawiam
bo przewaznie Pa male lvlki robia blefujac[ e.g znaja Waldorio ]Zeby sie dowiedziec musisz takiego naj~~bac ...proste?? byly czasy, ze mi scul nie schodzil i co jakos zyje...mam ziomali ... i nikt mnie nie hunci . Tylko sie okazalo ze kiedys Xiin'a pogonilem ostro a teraz ma hg lvl dla mnie bo nie gram jak wiesz raz mnie nawet gonil ale od czego ma sie bp bojowy??

~~ N A J L E P S Z Ą O B R O N Ą J E S T A T A K ~~

mozecie to sobie gdzies zapisac w notesie byscie pamietali.
Bo zal mi troszke Cie, ze byle lajzy Cie wywalaja a Ty idziesz z bananem na twarzy gdzie indziej...Raz dasz soba pomiatac to tak juz zostanie

Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego
i oczywiscie dla sweet Sol
Nazg jest offline  
stary 16-10-2005, 13:58   #250
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

No milym dla wszystkich to nie mozna byc Dlatego mam red skulla ;] (przez jednego zlodzieja ) ale kazdy kto sie odnosi z szacunkiem do innych na taki szacunek zasluguje. Ja sobie zawsze znajde miejsce do expienia, jak nie dragi to tomby , albo skaraby czasem polaze po Port Hope i pare tarantuli padnie ;] Tego jest naprawde duzo i zawsze cos sie znajdzie. Oczywiscie nie z kazdego miejsca jest tyle samo expa na godzine ale przeciez nie o to chodzi. Jak bedziesz Suv czesto zmieniac miejsca to i przyjemniej ci sie bedzie gralo. No chyba ze wracajac ze szkoly patrzysz ze masz 5 godzin na gre i przeliczasz ile expa na godzinke trza na lvl ;] Ale jesli tak jest to nie do konca rozumiesz ta gre ;]
Sol jak mozna pracowac w niedziele;] Nasle na ciebie ksiedza; ]
stary 16-10-2005, 15:19   #251
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Nazg zrozum, ze ja nie mam zamiaru sie klocic i zabijac bo kolo mowi ze jest tu od 5 godzin a to nie prawda. ten cave jest zbyt maly abysmy sie mogli mijac nie zauwazajac sie. ale niezabija jakiegos 11-lvlowca bo to io mnie bedzie zle swiadczylo. ja mam wiecej dziurek gdzie zawsze moge sobie poexpic i nie narzekam.
a jesli nawet zaczelam bym "mordowac" tych pajacow cwaniakujacych to co?? nie mam zamiaru pozniej kryc sie bo on mial hi lvla i teraz mnie sciagaja bo malego lvlka zabilam. i co wtedy? pomozesz mi? pamietaj ze nie zawsze zkazdym da rade sie dogadac.. patrz: Lord Erus.

p.s. mam liczyc ze mi pomozesz w razie "w"????

Pitt: ja pracoholiczka!!!!!!! piatek swiatek czy niedziela.. a ksiedza to wyslij do mojego szefa moze go oswieci z deczka
Sol jest offline  
stary 16-10-2005, 17:57   #252
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:07.
stary 16-10-2005, 19:50   #253
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Oczko

@ Sol
Dla damy wszystko ale jak widac nie gram juz na obsidi...czasem zaloguje i pogadam z ziomkami[ czekajac na new serwa ].

A tak mam dobry odpoczynek..wiecej czasu dla ziomali z rl ... Nie musisz zabijac takiego lol lvlelowca wystarczy jak go zjedziesz bo deepred Hp i loozik sam pojdzie a jak napisze jego prot to z nim porozmawiasz i sie sytulacja wyjasni...najczesciej jest tak, ze wasal z***ie swego giermka za to co od*******a. Chyba ze trafisz na giermka np. Erusa. Ten serwer jest cool i z checia bym gral na nim ale za duzo pausowalem przez ***anych swe z azury <grrrrr> Ja wole byc w Top 25

@ Suv nie kozacz chlopcze..ty chcesz qrwa pisac poradnik dla kogos co w tibie gral jak ty jeszcze jadles swoje gile z nocnika??<po***alo??>
to, ze jestes w Aurora nie znaczy, ze jestes bezpieczny wiec nie pyskuj
Nazg jest offline  
stary 16-10-2005, 21:18   #254
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:09.
stary 16-10-2005, 22:46   #255
Kiroy
Użytkownik Forum

Szczęśliwy

Buehehehe wiesz bo jak ja cos z***ie mam odwage sie przznac ale jakwuazam ze mam arcje to bronie tego stanowiska jak w zyciu normalnym codla innych jest sufitem dla innych jest podloga " no Sol wytlumacz chlopakom jaka to byla lekturka w klasie maturalnej heheh no Suv zreszta ty mi naprawde poradnika nie psiz dziekuje za dobre checi ale chyba se poradze NAZG : dziekuje szefie za obrone no bo jak to w tibii jest raz na wozie raz podwozem caly czas to Katmai mowilemale on byl pewnie siebie Suv uwazaj bo wujaszek Kiroy ma jeszcze cos w swojej główce hrhrhr zartuje teraz biore sie za exp bo w koncu providera od netu zmienilem zyzce wsyztskim milej nocki odezwe sie pewnie jutro jak wroce z univerku papa

Buziaki : Rodzina Sol and Nazg and Awolverek and Borgo :*
Kiroy jest offline  
stary 17-10-2005, 01:04   #256
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Dzieki Kiroy za pozdrowienia

Widze że nadal wielu z ludzi nie potrafi podejsc do expa for fun tylko traktuja go jak codzienny obowiazek. I co to za przyjemnosc dziennie ubijać na smokach 150k ale niewiedzieć jak sie idzie na elephant questa (bo to taki badziewny quest przeciez ), że pallkiem na 8 lvl można chodzić na mumie albo nawet na vampa jak sie wie jak, że połowe cave'a z dworcami biega się jako kurczak (uwielbiam sski z takich akcji ), albo że pod faimor hills w podziemiach jest guildhouse. Tibię można też zwiedzać moi drodzy, robić funowe questy i mieć z tego o wiele wiecej zabawy niż nabicie nawet miliona expa.
Poszukajcie też takich małych przyjemnosci bo inaczej wasza gra stanie się smutna i znów pójdziecie na nowe servy z nadzieją że tym razem bedzie lepiej.

A co do wywalania z expowisk low leveli za pomocą miecza to przez taki numer opuściłem Morgane, bo się okazało że gość miał protekta zbyt wysoko, kosztowało mnie to sporo kasy i chęć do gry. Dlatego właśnie nauczyłem się że takie zachowanie jest dobre do czasu... w końcu kiedyś trafia się na nie tą osobę co powinno i jest RETIRED :/ No ale dzieki temu jestem teraz tutaj i bawie się o niebo lepiej (zawsze jakiś pozytyw ).

GZ dla Xarabka z okazji invita do NG, szacunek dla wszystkich którzy jednak zostali na Obsidii i uściski dla mojej gildii (pokażmy im swoje rl twarze )

Życzę wszystkim miłej gry

Yours

Borgo

Ostatnio edytowany przez kuglarz - 17-10-2005 o 02:06.
kuglarz jest offline  
stary 17-10-2005, 09:38   #257
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

takk po pierwsze kiroy dzieki za buziaki
tak po drugie gh w femor hills jest extra (jeden z moich ulubionych)
po trzecie rozpisujecie sie na temat o wojnie ? jesli tak to chyba mowicie o forumowej wojnie suv vs all world
^Awolver^ jest offline  
stary 17-10-2005, 10:17   #258
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

hehehe no Borgo az milo sie czyta twoja notke hehe jesli ma ktos MSN to chetnie podam swoj i tam mam foty zyzce mlego dnia lece ns snadanko i na univerek milego dnia
Kiroy jest offline  
stary 17-10-2005, 14:23   #259
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Cool

hrreheh a ja z przyjemnoscia porozmawiam na skype np z sweet Sol

[[wczoraj dopiero sie podlaczylem do skype . za***ista sprawa eherhre]]
Nazg jest offline  
stary 17-10-2005, 17:49   #260
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:12.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania