![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() heheh co do akski to ja nie narzekam zreszta jak reszta gildii ... a co do wojny to ja watpie ze aurora ebdzie walczyla bo jak miala walczyc przeciwko erusowi i jego gildii co mialo byc mozliwosc w ludnosci okolo 70-30 i nie chcieli walczyc to tym bardziej teraz tez nie ebda walczyli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale dylemat..u mnie sie przeplata gram//nie gram..Czekam na nowy serwer i <cenzura>...Nareszcie sie doczekalem jakis dzialan wojennych[ Br mial mi kupic pacca i oczywiscie wyje~~ 47 lvl rp <dzieciak> kolesia bilismy.. mowil, ze zaplaci ale skitral sie do pz i sie nasmiewal <lol>..wkoncu Skulpra~~ sie zdenerowal i na forum napisal, ze gildia, w ktorej byl jest hunted...ale w czasie jak ja niszczyli gralem w pilke <cccceennnnzzzura> grrrr . ;/;/;/ . Nawet nie zabilem nikogo
[dzialo sie to pare dni temu] Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego i oczywiscie dla sweet Sol ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
|
![]() post usuniety bo mi tak Elixer radzil
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:06. |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
zycze milej nidziedzieli..... ja jak prawdziwy pracocholik biegne do pracy buzka dla was :**** |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10:49 You advanced to magic level 15. ;p to tak na poczatek
@Sol: humm... mi sie wydale poprostu ze expie w miejscach gdzie wiekszosc h lvli bo palkiem trudno mi isc na roty czy larvy, expie wiec tam gdzie inne palki z troche wyzyszm lv czasem albo knighci - i to jest powod tego ze mam przes.. jest zle
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ale przeciez tibia to duzy swiat. mam kolegow roznej profesji i jakos nie narzekaja. zawsze znajdzie jsie jakies inne miejsce a co do rotow no to powiem ci ze jest ten sam problem. ja na ten przyklad zostalam wyrzucaona z rotw przez 11 lvl o.O twierdzil ze byl tu pierwszy (a ja pierwszy raz o tym slyszalam) nie robie z tego tragedii, moge sobie znalesc inne miejsce.. BO JEST TEGO DUZO lub wychodzisz z usmiechem na twarzy i umwaiasz sie za jak on wyjdzie to zeby dal ci znac. mysle ze nei trzeba wyzywac hi lvli (patrz to co ty robisz jesli chodzi o kiroya, jak dobrze licze to dwa posty w tej sprawie tu byly) bedziesz mily to ludzie beda mili dla ciebie. wiec skonczcie juz z tymi obrazaniem ludzi i bawcie sie tak jak powinniescie. a zobazycie ze problemow nie bedzie.
bierzcie przyklad z nas- wolf'ów. jestesmy bez problemowi i problemow nie mamy. luby zazwyczaj kazdego i mysle ze ze wzajemnoscia. po prostu wystarczy byc milym. TAK JA JA!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Sol
hmmmmm twoja gra jest bardzo trudna dla mnie, jak mi sie jaksi pucybut wlazi na expa to od razu bije [ mnie to interere kim on jest ]zawsze mozna po fakcie zalatwic sprawe ![]() ![]() bo przewaznie Pa male lvlki robia blefujac[ e.g znaja Waldorio ]Zeby sie dowiedziec musisz takiego naj~~bac ...proste?? byly czasy, ze mi scul nie schodzil ![]() ![]() ![]() ~~ N A J L E P S Z Ą O B R O N Ą J E S T A T A K ~~ mozecie to sobie gdzies zapisac w notesie byscie pamietali. Bo zal mi troszke Cie, ze byle lajzy Cie wywalaja a Ty idziesz z bananem na twarzy gdzie indziej...Raz dasz soba pomiatac to tak juz zostanie ![]() Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego i oczywiscie dla sweet Sol ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() No milym dla wszystkich to nie mozna byc
![]() ![]() Sol jak mozna pracowac w niedziele;] Nasle na ciebie ksiedza; ]
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazg zrozum, ze ja nie mam zamiaru sie klocic i zabijac bo kolo mowi ze jest tu od 5 godzin a to nie prawda. ten cave jest zbyt maly abysmy sie mogli mijac nie zauwazajac sie. ale niezabija jakiegos 11-lvlowca bo to io mnie bedzie zle swiadczylo. ja mam wiecej dziurek gdzie zawsze moge sobie poexpic i nie narzekam.
a jesli nawet zaczelam bym "mordowac" tych pajacow cwaniakujacych to co?? nie mam zamiaru pozniej kryc sie bo on mial hi lvla i teraz mnie sciagaja bo malego lvlka zabilam. i co wtedy? pomozesz mi? pamietaj ze nie zawsze zkazdym da rade sie dogadac.. patrz: Lord Erus. p.s. mam liczyc ze mi pomozesz w razie "w"???? Pitt: ja pracoholiczka!!!!!!! piatek swiatek czy niedziela.. a ksiedza to wyslij do mojego szefa moze go oswieci z deczka ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:07. |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Sol
Dla damy wszystko ale jak widac nie gram juz na obsidi...czasem zaloguje i pogadam z ziomkami[ czekajac na new serwa ]. A tak mam dobry odpoczynek..wiecej czasu dla ziomali z rl ![]() ![]() @ Suv nie kozacz chlopcze..ty chcesz qrwa pisac poradnik dla kogos co w tibie gral jak ty jeszcze jadles swoje gile z nocnika??<po***alo??> to, ze jestes w Aurora nie znaczy, ze jestes bezpieczny wiec nie pyskuj ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
|
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buehehehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki : Rodzina Sol and Nazg and Awolverek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Dzieki Kiroy za pozdrowienia
![]() Widze że nadal wielu z ludzi nie potrafi podejsc do expa for fun tylko traktuja go jak codzienny obowiazek. I co to za przyjemnosc dziennie ubijać na smokach 150k ale niewiedzieć jak sie idzie na elephant questa (bo to taki badziewny quest przeciez ![]() ![]() Poszukajcie też takich małych przyjemnosci bo inaczej wasza gra stanie się smutna i znów pójdziecie na nowe servy z nadzieją że tym razem bedzie lepiej. A co do wywalania z expowisk low leveli za pomocą miecza to przez taki numer opuściłem Morgane, bo się okazało że gość miał protekta zbyt wysoko, kosztowało mnie to sporo kasy i chęć do gry. Dlatego właśnie nauczyłem się że takie zachowanie jest dobre do czasu... w końcu kiedyś trafia się na nie tą osobę co powinno i jest RETIRED :/ No ale dzieki temu jestem teraz tutaj i bawie się o niebo lepiej (zawsze jakiś pozytyw ![]() GZ dla Xarabka z okazji invita do NG, szacunek dla wszystkich którzy jednak zostali na Obsidii i uściski dla mojej gildii (pokażmy im swoje rl twarze ![]() Życzę wszystkim miłej gry ![]() Yours Borgo
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 17-10-2005 o 02:06. |
![]() |
![]() |
#257 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() takk po pierwsze kiroy dzieki za buziaki
![]() tak po drugie gh w femor hills jest extra ![]() po trzecie rozpisujecie sie na temat o wojnie ? jesli tak to chyba mowicie o forumowej wojnie suv vs all world ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe no Borgo az milo sie czyta twoja notke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() hrreheh a ja z przyjemnoscia porozmawiam na skype np z sweet Sol
![]() [[wczoraj dopiero sie podlaczylem do skype . za***ista sprawa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 18-10-2005 o 14:12. |
![]() |