![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Wie ktos kiedy servy beda wlaczone spowrotem??
![]() |
#243 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Cytuj:
Koń do szybkiego przemieszczania się jest 1-dno razowy. Cytuj:
Chociaż już dzis miały być właczone... Mam nadzieje, ze szybko go włączą bo kilka dni powinno w pełni wystarczyć na zupdatowanie tej gry. POZDRO!
Koniec z tibia. Grasz w nia rok lub wiecej z zaangazowaniem i tu nagle mila niespodzianka-hack. Teraz rozpoczyna sie era Silk Road! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kierki11 - 13-01-2006 o 13:29. Powód: Korekta... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() siema
zalogowalem sie ściongłem gre i jak ją włanczam to sie nie da poprostu klikam na ikone i lipa !! WTF ??
![]() |
#245 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Pomocy plx sciagnałem gierke 2x i niedziała, więc sciagnalem tego DirectX'a i ten sterownik do karty graficznej ale niedziała nadal, pojawia się takie coś:
Silk Road Message String Error Pomóżcie mi prosze chce sobie w to pograc ![]() Ostatnio edytowany przez Exolius - 14-01-2006 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() 2x Up:
LUDZIE CZYTAJCIE CAŁY TEMAT SERWY SA OFFLINE ROBIA JAKIS UPDATE!
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() dzieks
nie czytałem calego tematu wiesz 25 stron to troche dużo jak włączą te servery to już ta gra nie będzie darmowa a jak nie teraz to za jakiś czas napewno
(max 20kb w podpisie) Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 14-01-2006 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ze teraz sa swiaty wylaczone wie ktos moze kiedy wlacza na nowo ?? albo moze sie myle i dzialaja tylko u mnie cos nie tak ??
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hello. This is Silkroad Online.
We are pleased to announce that the 3rd Beta Test period will begin very shortly. Since we have finished with the network oriented phase of this entire testing period, this period will focus on the bettering the gameplay and player experience with the introduction of an anti-cheat program. This program will start at the same time you enter the game. We will be testing this as well as other gameplay elements during this test. We are working hard on finalizing preparations for this test and have tentatively set the date for the start of the 3rd Beta Test on January 24, 2006 (Korean Standard Time[ shown on the left side of the front page of this site]). We will post more details regarding the 3rd Beta Test in the near future in the official notice section of our homepage (http://www.silkroadonline.net) We thank you for your continued support and promise that we will strive to do our best to make your Silkroad Online experience as enjoyable as possible. Thank You. To powinno wiele wyjasnic na temat servow i kiedy bede z powrotem. Jesli komus to i tak nic nie mowi moze wyjasnie: the start of the 3rd Beta Test on January 24, 2006 (Korean Standard Time[ shown on the left side of the front page of this site]). trzeci beta tesr rusza 24 stycznia, 2006 (Standardowego czasu koreanskiego[pokazany jest on po lewj stronie na glownej stronie])
![]() |
#250 |
Zbanowany
|
![]() Czy odpowie ktoś wreszcie na moje pytanie?!
Pomocy plx sciagnałem gierke 2 razy i niedziała, więc sciagnalem tego DirectX'a i ten sterownik do karty graficznej ale niedziała nadal, pojawia się takie coś: Silk Road Message String Error Pomóżcie mi prosze chce sobie w to pograc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
I tak nie pograsz bo servy down do poniedzialku
![]() |
#252 |
Zbanowany
|
![]() Mi nie chodzi o to ze servy down tylko ze clint mi nie dziala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto co dzisiaj pojawilo sie na stronie glownej:
Hello. This is Silkroad Online. For our community across the world and from many countries, we are happy to announce that the time for the start of the 3rd Closed Beta Test is near. More details regarding the 3rd Closed Beta Test is given below. We thank you for your support. ◆ 3rd Closed Beta Test Open Schedule 3:00 pm ; January 24, 2006 (Korean Standard Time) Po krotce mowiac servy beda jutro o 7 rano naszego czasu ![]()
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Mam problem nie działa mi silkroad przez tego ***anego game guard.
Jak właczam to sam updader sie włacza daje start i nic sie nie włacza a przyciski myszki nie reaguja.
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 24-01-2006 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Ten game guard troche byl niepotrzebny ale jak juz jest to co mozna zrobic
![]() Dobrze ze mi dziala. Mysle ze musisz sciagnac od nowa clienta jak wszystko zawiedzie. Szkoda, ze nie dodali nic nowego.... POZDRO!
![]() |
#256 |
Zbanowany
|
![]() Działa mi działa mi działa mi!!! Ściągnałem przez flashget'a i działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra poniosło mnie, tera sobie pogramy ![]() Szykujcie się traderzy, wasze towary nie są już bezpieczne ![]() Ostatnio edytowany przez Exolius - 26-01-2006 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() nie wiem o co wam chodzi, ja zawsze za pierwszym niemal razem się loguję. A kto gra na Xianie, niech śle PW do mojej postaci, Chimney (trudno się było jej imienia domyślić, co nie).
Wie ktoś, od jakiego levela chodzić na tigery? Bo ja mam 13 lvl, sword + fire i young tiger i tiger spokojnie - fire river, ewentualnie chain attack i stworek leży. Ale jak jest w przypadku black tiger? I czy jest jakieś ograniczenie co do dostępności terenów, np. czy do Karakoram mogę udać się dopiero na danym lvl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja moim nieszczesnym glavie + ice (juz zmienione) rozwalalem bez wiekszych problemow white tigery na 16lvl (hook glavie). Mimo iz postac byla slaba to sobie z nimi radzila bardzo fajnie
![]()
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Dzięki. BTW: Czy komuś z tego forum udało się zabić tego...nooo... Hyeongchamanamana> Znaczy się tego gostka:
Hyeongcheon Lv 30 Hyeongcheon was the excellent warrior of the foreign tribe in the western china, but he was killed by the Ureuchi of the Tang and thrown away to the waste land. He revives as the monster without a head thanks to the witch doctor of the foreign tribe. He attacks the people to find his own head and holds the only head. On jest w tym Ch'in Tomb na północny wschód od tego miasta Jangan. Podlazłem do niego raz na 9 levelu, on zapuścił jakiś czar typu "jupi ja ke jaj jej wydymańcu"... I ekran ładowania po śmierci ;] On wygląda jak taka kupa kamieni z oczami ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zbanowany
|
![]() Hmm mam nadzieje ze QS niedotyczy innych RPG'ów
![]() ![]() PS: Jaki jest wasz besthit? Ja walnąłem 215hp w Decayed Yeoha (berserk + skill ![]() ![]() |
![]() |
![]() |