![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Reinmar voltix
Profesja: Knight
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: ...
Skille: .......
|
![]() ...szkodi jest lojalny...lojalny wobec patriots....z tego co moge zauwazyc jako obserwator....nie wiem jak to bylo lub jest miedzy nim a patsami...ni obchodzi mnie to....ale prawda jest niestety taka ze niektorzy w patriots sa najzwyklejszymi PA...szkodi musisz sam przyznac ze te niektore powody sa wyssane z palca....osobiscie jeszcze nie mialem(no moze od strony lord angel~~~jak jeszcze byl w u nich)doczynienia z PA ze strony patriots ale wielu moich znajomych padlo przez nich....lub musieli placic z blachego powodu....nie mozna tez obrazac szkodiego za dokonany wybor...z tego co wiem to jest wierny swoim kompanom...a to ze niektorzy z nich to najzwykleisi PA nie mozna go winic....a tak wogle to jest gra
![]() ![]() ![]() p.s sorra ze tak zamotany ten tekst nie ogarniety jestem kawal lodu spadl mi na glowe jak odsniezalem taras ehmm ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() no chociarz febb ma red sqll teraz.
ale filmik zescie nakrecili wypas, normalnie 30 min bicia 27 lev ![]() ![]() ![]()
#244 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
i tutaj jest kolejny powod do tego ze jestem lojalny. nie mowie ze w patriots nie wybija sie redskulli za nic. ja poprostu przestrzeglem ludzi ktorzy zabili/okradli kogos z czlonkow mojej rodziny ![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() A wojna? Wielu nie chcialo walczyc przeciwko mi i ja tez nie chcialem walczyc przeciwko nim. Na filmiku zreszta widac ile osob mnie uhalo (Begger Inco, Luffare Inco, Keekz i jeszcze ktos). Na Nebuli sytuacja zmienila sie o 180stopni bo bylem w gildii gdzie wkrecil mnie Haldir. To byli Phyrexians i tam poznalem reszte Patriots. Rok czasu to naprawde wiele. Co do ludzi ktorzy walcza przeciwko mnie i znaja mnie dobrze to wiedza ze maja moj szacunek i to samo moge mam od nich (tak, Demi?). Wszyscy wiedzieli ze nie odejde, i napewno tego nie zrobie. Szybciej zmienie server razem z Patriots bo jestem z nimi o wiele bardziej zgrany anizeli z niektorymi Polakami. peace brothers ![]() @demi : powodzenia w sobote ![]() @reinmar : no i ten facet mi sie podoba ;] co do tego co mowisz to sie godze - jestem lojalny do tych ktorzy ratowali mi nie raz dupsko. nigdzie nie jest napisane to ze nie sa PA. kazda gildia ma swoich PA. Ale nie mozna tez mowic ze kazdy czlonek gildii jest PA ![]() Ostatnio edytowany przez szkodi - 26-01-2006 o 14:18. |
|||
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]() Co do filmu to było widać że plan mieliście, ale z wykonaniem było gorzej jak byłjuz ztrapowany trzeba było użyć fire field'a albo fire bomb'a. Najważniejsze jednak jest to że chcecie wlaczyć. Kilka osób padło i nie poddało się, znów przychodzili i walczyli.
Gratulacje za truskawe Febb'a Ale moglibyście się postarać żeby bana dostał i inni z Patriots też. |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() reinmar nie pisz nic tutaj bo pan kolega szkodi powie kondzie i bedzie nie dobrze bo on jest "lojalnym" patriota :>
btw. ktos by mogl zrobic jakis prv forum i powiedziec osobom linka oczywiscie tym ktorzy by brali udzial w wojnie Ostatnio edytowany przez Komandos Strong - 26-01-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Hmmm, widze ciekawe rzeczy się dzieją. No coż to tylko gra ludzie wybierają różne strony konfliktu po to by im sie lepiej i przyjemniej grało. Jeśli Szkodi wybrał strone Patriots to jego decyzja, został tam też Lord Anarchist, Colric i Styp. Cała czwórka to moi dobzi znajomi i nie mam zamiaru im niczego wyrzucać lub oczarniać za to, że grają tak jak grają bo ich znam i lubie. Zresztą znam także 90% Patriots i wcale nie są to złe osoby jak się z nimi gada, poprostu teraz pokazują rogi
![]() ![]() ![]() A dla zainteresowanych wojną temat z fragami: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1106668
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 26-01-2006 o 15:57. |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() dl zainteresowanych kolega szkodi nie wiedzial o tym co tu pisaliscie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Siema Mania ... heh no i widzisz co sie narobilo ... przyjdzie nam walczyc przeciwko sobie ![]() ale co tam ... jak to konda mi kiedys powiedzial "czasem trzeba wojny zeby bylo lepiej na tym swiecie" mam nadzieje ze wiesz ze nie ja to zaczolem ... I never will forget you / bye bye ... |
|
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
heh i kolega szkodi juz wie ![]() Pozdrawiam kolege szkodiego ... papa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
heh no a pamietasz Foedus Regum ? Amell'a , Lagorv'a , Dohid'a itd ? hehh a podobno powiedziales kondzie (patriotom) ze ja cos obmyslam jakis plan na forum/tibia.pl ... heh pokaz w ktorym poscie plx ... heh bo to ze wczoraj mnie na*******ali to za to podobno ... ![]() Pozdrawiam ... powodzenia ... papa |
|
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czy pamietam? razem z nimi gralem na Selenie/Nebuli i Askarze (Quarion family i tam zreszta ciagle jest Foedus Regum). A co do Kondy to ja "mialem sie upewnic" czy lista podana przez Pana X jest dobra. Jak sie zalogowalem Anarchist powiedzial zebym sprawdzil forum no i to zrobilem. Dzialo sie to w trakcie gdy juz po Ciebie poszli. Pozniej ja i bodajze Anarchist powiedzielismy ze dowodow nie ma i zostawili Cie w spokoju. |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Dobra... Dochodza mnei sluchy, ze w Appe nie moga sie dogadac... Tak na prawde mnei to wali, ze Konda czy iny lolek, ktory traci 70 % zycia na wbijanie lvl w Tibi sie o tym dowie.. Po prostu ja mimo tego, ze przestalem grac bo doszedlem do wniosku, ze niestety majac 200lvlw tibi w moim wieku nei zaowocuje to na przyszlosc, ale chec zjednoczenia i porawienia sytuacji, ktora taka prawda na galanie jest zasyfiona jestt czyms dobrym... No bo w koncu nie polega to na tym, ze wybrani moga sobei tylko spokojnie lvl wbijac... Ale c*** z tym...
Radze byscie sie trzymali razem Szkodi za pewne dobrze zna dzialanie PAts i jak jest widoczne ktore wychodzi im na dobre chociazby dead Zaxuhe:/ Zreszta jesli to ma byc wojna podjazdowa to nei mozna wysylac na 156 sorka 80 lvl... Minimum 4 100lvl knight i do tego shoterzy tacy jak demi czy Madzia... Staracje sie dzialac razem to jest Powstanie, ktore jak wiemy z histori podupadalo jesli skladalo sie tylko z kilku bohaterow... Moze to glupie i dlugie gadanie osoby badz co badz gra neizbyt dlugo w tibie ale radze abyscie posluchali Artiego... Facet ma leb... Cea |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() A więc tak.... Appendix i inne zrzeszone gildie nie maja szans.Why? poniewaz all membersi tych gildi stoja w dp gdzie w poblizu lata 2-4 patsow.Tak naprawde Pats przewyzsza appe~ zgraniem.Jak jednego tluka to idzie cala gildia.Siedzac w świątyni appendix nie wygra wojny.Pats dązy do tego by trapowac, a nie by zakonczyc wojne w otwartej bitwie gdzie konda nie mogl by pokazac swoich czarow spontanicznych(UE).
btw.Hail Foedus Regum on Galana/Selena
#257 |
Guest
|
![]() Szkoda że jak na razie w wojnie bierze udział tylko Pats a, Appendix ogranicza sie jedynie do ataków na nich na forum.
Może to jest cisza przed burzą? (Oby) |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Lord Master of Galana
Poziom: 54
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Angels of Galana... "We are neutral"... Ewidentnie daja do zrozumienia, ze nie chca wojny...
Ahhh i tak wlasnie wyglada solidarnosc... Ee ale co tam w koncu kazdy podaza wlasna droga... |
![]() |