![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Na Gs'ach Knight armor i 2 plate armory lerzące na ziemi ....
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Hmmm na rooku cooper shielda i silver amuleta,
a na mainiesam nie wiem przed updatem cialo z k-setem ginat swordem i lootem w formie morning starow(okolo 30) a po updacie bohy w ciele jakiegos nieszczesnika ktory nie uciekl w nich przed gsem ![]()
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja tam nic cennego nie znalazlem
![]() ![]() ![]() ale moj kumpel znalazl Fire Axe (czyt. Fajer Ex) w parcelu na skrzynce pocztowej w thais buhahhaha
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ja na rooku w bibliotece przeszukuje półki i raz znalazłem 4x brass helmet, viking helmet. A na mainie pełno w depo cooper shieldów, legion helmetów. A raz ktoś wyrzucił HMMa to też wziąłem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() najcenniejszy przedmiot jaki znalazlem to draggon hamer.Gostek pozbywał sie rzeczy wyrzycił jeszcze wile rozmaitości ale ja złapałem jeszcze dark shield dvarfen shield i steel shield....reszte jakis dobrychhhh bronik ktoś inny wzioł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() war hammer w thais. (dolny poziom depo) Ktos zostawil.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Na Rooku znalazlem kiedys porzucone 3 studed armorki 1 chain armorke 1 carlin sword i 1 brass shield...a ze mie wtedy to bylo potrzebne to se wziolem.
![]() Na mainie tez mialem farta...ide sobie do Kazo do dp...otwieram skrytke a tu parcel przyszedl z bagami wypelnionymi kuszami...steel helmetami...battle hammerami i battle shieldami...po sprzedaniu bylem do przodu o jakies 12k...do dzisiaj nie wiem kto mnie tak obdarowal hojnie. ![]() Innym razem w czasie expa znalazlem worek pelen dwarven shieldow...kusz i chain armorek...bylem pelny wiec zostawilem...no i pewno wlasciciel jest obok...poszedlem wiec do miasta zaniesc moj loot i znowu na expa...wrocilem tam po jakis 5 min. a worek dalej lezal...no wiec coz...daja to biore. Zarobilem jakies 4k ![]()
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() A wiecie co ja znalazłem? może się to wydawać dziwne ale w pająku znalazłem... Plate Armor!
![]() ![]() Pzdr Cáno |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() jak widzisz ze np. huntuja kolesia na wysokim lvl i dostaje po tyłku to sprawdzaj czy cos nie lezy pod drzewami bo czesto wiedzac ze gina nie chca trecic itemow a za drzewem nie widac (mniejszych) moj znajomy tak zrobil jak bili jakis 40lvl i znalazl pod drzewem bohy...a przeciez watpliwe ze by z niego wypadly...
![]()
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja znalazłem loota o wartości około 30k.
A tak pojedyńczo to raz na rooku 3 carlin swordy i studded legi, a na mainie bp uh's.
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Lokacja: pod mostem
|
![]() heh, ja w thais, an początku mojej mainowej przygody znalazłem katanę, brass legs i copper shielda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Heh, kolejny temat w ktorym jest mozliwosc posciemniania
![]() ![]() a chwalac sie moimi rzeczami znalezionymi 'na ziemi' to skromny p-arm i nic wiecej(tzn. same smieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Lokacja: pod mostem
|
![]() Gumez, Gremlin, jeśli ktoś robi lootbaga albo kładzie coś na ziemi, to aż się prosi, żeby zabrać. Niech tego bronią, jeśli mogą. Ja np. jeśli tylko mi się cap. kończył to wracałem do depo (Kaz) in tam składałem. Jakbym znalazł lootbaga (nie chce mi się ich szukać) to na bank wziąłbym jak najwięcej cennych rzeczy. Wali mnie to, że kto inny chce sobie czasu i trudu zaoszczędzić. Niech się nie dziwią, że inni jeszcze bardziej. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Najdrozszy pojedynczy item z ziemi? hmm...
- scale armor (gdzies w lesie) - gfb rune (nieuzywany) (w jednym z 'rzekomo niedostępnych miejsc' pod venore) - protection amulet (250 charges left) (koles wyrzucił 2 i poszedł.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No jak wszyscy to wszyscy ja znalazlem serpent sworda w depo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() Możecie mi wieżyć lub nie ale jakiś miesiąc temu znalazłem obok Venore ponad 300 porzuconych rybek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]() ![]() HU... Z BURZAMI HU... Z DESZCZAMI NIECH NAM ZYJA HULIGANI... ZAPRZASZ DO MEGO KLANU NA MYTCHERA NAZYWA SIE HOOLIGAN'S TEAM 30 LEVEL + BO NAJLEPRZA W POLSCE JEST JAGIELLONIA BKS ![]() chuck lokko msg to me........ Ostatnio edytowany przez kozi - 02-10-2004 o 09:59. |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Ja lubie znajdowac dwarven shieldy i chain armory ... pozna je sprzedac dosyc fajnie ... a pozatym lezom na dwartf soldierach ... banał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() A ja znalazlem w koplniach kolo kazo...bp a w nim...5 kusz, 8 chainow, 2 battle axe, i 100 rybek kiedys jak poszlem na ryby o okolice Carlin
![]() |
![]() |
![]() |