Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-06-2006, 12:26   #241
Santa Claus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
a kto dokladnie ??
A moze powiesz mi dlaczego mnie zabiliscie? Czy tylko jak fosfik da haslo: kill
wszyscy biegniecie i robicie co nalezy?. Dla mnie powod zabicia mnie dlatego ze bylem hunted juz od kilku miesiecy i przed wstapieniem do sk to troche dziwny powod, patrzac na to ze wbilem kilkanascie lvli ;/, a pozatym po ostatniej dedzie od was (powod: za duzo o 1 members w gildii) farylin powiedzial ze jestem free...

Kilka dni przed huntowaniem mnie mialem fajna rozmowe z katah~ moze ona cos znaczy:
18:06 Katah Erinia: o.O
18:06 Katah Erinia: xD
18:06 Katah Erinia: which country sre u?
18:07 Saint Conqueror: why u want know?
18:07 Katah Erinia: then dont tell me, i jsut trying to talk
18:07 Katah Erinia: lol
18:08 Katah Erinia: and cuz im killing all polaks
18:08 Saint Conqueror: solo?
18:09 Saint Conqueror: u kill almos
18:09 Saint Conqueror: almost
18:09 Saint Conqueror: half of arcania
18:09 Katah Erinia: with fosa and damoon
18:10 You see Katah Erinia (Level 109). She is a royal paladin. She is Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles (Holland).
18:10 Saint Conqueror: than why u don't killing polish players on your guild
18:11 Katah Erinia: I will
18:14 Katah Erinia: x)
18:14 Katah Erinia: all pls are retards, and they should die
18:15 Saint Conqueror: u are not funny;/
18:16 Katah Erinia: im not trying to be funny, im the law your new fuhrer

Yours Santa;]
Santa Claus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-06-2006, 12:57   #242
Prezent
Użytkownik Forum

Prezent's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006

Domyślny

Cytuj:
18:14 Katah Erinia: all pls are retards, and they should die
Nie powinno oceniać się całego narodu lecz poszczególne jednostki >.>
Prezent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 13:36   #243
Majkaa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
nie znajdzie sie zaden przywodca ktorego beda wszyscy sluchac, polowie z nich bedzie szkoda postaci i beda tchorzyc, polowa z nich bedzie miala jakies problemy z sciagnieciem ventrilo/teamspeaka i podlaczeniem sie do servera, wiele z nich niema kasy na runy i najwazniejsze ze beda mieli 0 zgrania.

chcesz z jakas zbieranina wygrac wojne?
Tzn tak mhmm sadze ze jezeli znalazlaby sie jedna silna osoba ktora moglaby pokierowac ludzmi tak jak np Fosfik (bo uwazam ze sobie doskonale podporzadkowal ludzi w sowjej gildii ..)moze bylaby jakas szansa przynajmniej ja mam cien takiej nadzieji aczkolwiek zazwyczaj jest tak ze kazdy polak chce miec cos do powiedzenia i czasami robi sie balagan. Zauwaz jedno ze oni pozbywaja sie polakow tak jak przedstawil kolega rozmowe z osoba z turtli , wiec doskonale zdajemy sobie sprawe z tego ze nastepni beda zabijani , za wszelka cene chca sie pozbyc nas z servera .Jezeli dojedzie do wojny jestem przekonana ze kilka osob z SK , a takze z turtlesow tez bedzia walczyc przeciwko nim. Pozatym turtlesi zaczynaja zabijac ludzi z 2 dosc mocnych gildii mowie tutaj o Sk (oczywiscie polaka )gdzie przykladem jest Saint Conqueror i takie glupie tlumaczenie z ich strony ze chlopak mial hunta za nim wszedl do tej gildii to troche smieszne ,bo Sk by go nie wziela druga osoba jest chlopak z La Hermandad ktory zostal zabity wczoraj pewnie tez z glupiego powodu jak wiekszosc. Turtlesi daja nam na tacy coraz wiecej osob huntowanych to wyglada tak ze bardzo im sie juz nudzi i sami prowokuja do wybuchu wojny, taka jest moja opinia. Wiec co do zbieraniny to calkiem fajna grupa ludzi moze sie utworzyc a osoby ktore juz nie graja tutaj mogli by napewno jakos nam pomoc mowie tu o bylej EZ ktora napewno chce sie w jakis sposob zemscic za to co ich spotkalo.Tak zgodze sie z toba ze polacy sie boja zazwyczaj mamy duzo do powiedzenia ale jak cos do czegos dochodzi to uciekamy tak bylo ,jest i bedzie i niestety hiszpanie maja ladna opinie na nasz temat wyrobiona i z nas sie smieja nie do konca biora nas powaznie ale dajemy im do tego powody.....Gdyby polacy umieliby sie zmobilizowac dawno by sie skaczyla era turtlesow.....
Majkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 17:47   #244
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

swoja droga patrzac na forum na tibia.com to nie polacy chca robic zryw i pisac jak na arcanii jest ,ale robia to obcokrajowcy i im nie szkoda postacie widocznie i walcza dla ogolu.Dla scislosci wiekszosc zrywow zaczynala sie wlasnie od slowa .Gdyby jednak jakims cudem polacy sie przelamali i sie zoorganziwowali to by mieli duze szanse .Co do zemsty ez to bym sie wcale nie dziwil bo wygnanie z serva i wybijanie ludzi ,ktorzy sie "wyplacili" jest bezczelne
skoro juz cos mowie o forum to oto co tam znalazlem:

@Fosfik

When will you kill Aata Arhari?
isnt he too high lvl already?
widocznie huntuje kolejna osobe za lvl

Ostatnio edytowany przez Hydro - 29-06-2006 o 17:56.
Hydro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 18:25   #245
Bart Wood
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2006

Imię: Bart Wood
Profesja: Paladin
Domyślny

Mam pytanie ktos wie ile fosfik wali z UE w ppl?
Bart Wood jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 20:25   #246
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
watpie zebys sie spotkala kiedys z odwalaniem pa przezemnie bo niestety wyrpzlem z tego dawno temu,a niektorzy musze jeszcze troche pograc i dorosnac do gry bo straszne dzieci z nich,
no ale,pozyjemy zobaczymy
czyli wczorajszy incydent na hydrach gdzie wywaliles jakis low lvle to nie przyklad twojego pa?...niestety na twoja niekorzysc okazalo sie ze to ziomki jednego z Turtli byly i ze tak powiem zostales "grzecznie" wyproszony ze spawna

<-------------------- exit.

lol

@Majka
Jak juz powiedzialem nie licz na wojne pl vs Dpft bo szans nie macie...tak jak Gedd powiedzial zgraja nie da rady przeorac Dpft.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 20:31   #247
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santa Claus
A moze powiesz mi dlaczego mnie zabiliscie? Czy tylko jak fosfik da haslo: kill
wszyscy biegniecie i robicie co nalezy?. Dla mnie powod zabicia mnie dlatego ze bylem hunted juz od kilku miesiecy i przed wstapieniem do sk to troche dziwny powod, patrzac na to ze wbilem kilkanascie lvli ;/, a pozatym po ostatniej dedzie od was (powod: za duzo o 1 members w gildii) farylin powiedzial ze jestem free...
Fosfik nie jest juz liderem dpft wiec jezeli ktos dal cynk na akcje to byl to Luki.A powod deda dobrze znasz, to ze wstapiles do 7k tylko troche odwleklo nasz wpis w twoja death liste.
stary 29-06-2006, 21:41   #248
Santa Claus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

lol
wlasnie o to chodzi ze nie znam... . Oswiec mnie
Santa Claus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 23:08   #249
Szefie :)
Użytkownik Forum

Szefie :)'s Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo

Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
nie znajdzie sie zaden przywodca ktorego beda wszyscy sluchac, polowie z nich bedzie szkoda postaci i beda tchorzyc, polowa z nich bedzie miala jakies problemy z sciagnieciem ventrilo/teamspeaka i podlaczeniem sie do servera, wiele z nich niema kasy na runy i najwazniejsze ze beda mieli 0 zgrania.

chcesz z jakas zbieranina wygrac wojne?
ja tutaj sprobuje cos zrobic nie martw sie szefie
Szefie :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 02:00   #250
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

to ty jestes ten 83 ek szefo?

twoje wypowiedzi na forum tibia.com sa zalosne ...
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 03:37   #251
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
czyli wczorajszy incydent na hydrach gdzie wywaliles jakis low lvle to nie przyklad twojego pa?...niestety na twoja niekorzysc okazalo sie ze to ziomki jednego z Turtli byly i ze tak powiem zostales "grzecznie" wyproszony ze spawna

<-------------------- exit.
\.
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

arowix dowiedz sie jak bylo a pozniej mow o pa
a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 30-06-2006 o 03:46.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 10:00   #252
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
to ty jestes ten 83 ek szefo?

twoje wypowiedzi na forum tibia.com sa zalosne ...

Tak? Super
stary 30-06-2006, 12:06   #253
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz

Opusciles spawn twoja brocha kolejka stracona...a twoj stosunek do pa malo mnie interesuje szczerze przyznam,z drugiej strony jako byly Ez z odmiennym nastawieniem do siania pa dlugo bys na tym serwie nie poexpil wiec wyboru raczej nie masz panie "anty pa".

Ps. Zdaje sie ze malo sie nauczyles na tych poprzednich 8 serwach, albo poprostu zadawales sie tylko z noobami. I radzilbym nie generalizowac tak mocno o polakach bo ktos moze poczuc sie urazony a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum...
stary 30-06-2006, 13:46   #254
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum...
ano wiem,szczegolnie zle przetlumaczone;]
a raczej ,przetlumaczone w sposob taki aby bylo "co to nie ja wyprawiam tam"
stary 30-06-2006, 14:38   #255
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

Cytuj:

bo pisalo
bylo napisane^^

a co do geddarma to jest to jeden z nielicznych polakow ktory cokolwiek ogarnia albo raczej ogarnial na tym serverze...dokladnie ilekroc byla szansa cos zrobic to "nie mam sluchawek" "nie moge sciagnac ventrilo za wolny mam transfer" poprostu zalosne... albo ustawianie sie na massloga na gg boze poprostu szkoda gadac;]chetniej bym widzial gildie 10-15 osob zorganizowanych nawet nie chodzi o to zeby wygrac woojne bo patrzac nawet na osoby huntowane i te chcace wziasc udzial w wojnie nie jest to mozliwe;]ale chodzi o to zeby niektorzy nie czuli sie tak pewni siebie i wiedzieli ze maja cos do stracenia poniewaz w takiej grupie ok 15 zorganizowanych osob (posiadajacych venrtilo bo sory ale prowadzic wojne przez gg to wogole wstyd taki pomysl dawac^^dlatego nie bede pisal kto to wymyslil;]) mozna zabic niejednego co troche obnizyloby morale i pokazalo innym ze to ma sens;]ale niestety ja jak narazie na tym swiecie widze max 5 takich zorganizowanych osob;]
stary 30-06-2006, 14:40   #256
Majkaa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Domyślny

Cytuj:

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

Tak to prawda jezeli chodzi o wojny itp to jestem nobusiem nigdy nie bralam udzialu itd ;p byc moze niektorzy stwierdza ze nie powinnam wogole brac udzialu w tej dyskusji , ale kazdy ma prawo do swojego zdania , a napewno ty mi nie zabronisz o tym myslec ja mimo to i tak mam nadzieje ze ludzie sie jakos zmobilizuja , bo wierze w polakow chyba jak malo kto....Pozatym jestes swietnym przykladem ze sam masz polakow gdzies ( bez urazy) ty sam dla siebie jestes najwaznieszy i trzymasz z ludzmi ktorzy daja ci mozliwosc realizowania sie w tej grze...i takich osob jak ty jest mnustwo tutaj mimo to ze nie podzielacie tego co sie dzieje i siedzicie cicho bo tak jest wam wygodniej.... tylko pamietaj o jednym nic nie jest wieczne predzej czy pozniej i tak przyjdzie kolej na nastepna osobe... zreszta z tego co widze nawt SK zaczyna kozaczyc wiec to jest kwestia czasu. Wojna i tak nadejdzie predzej czy pozniej moze nie dzisiaj... a kto wie moze sie okazac ze sam zostaniesz liderem i staniesz przeciwko SK i Turtla ;]
A jezeli chodzi o nowego chara o to sie nie martw swietnie daje sobie rade ;p
Majkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 17:42   #257
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomasi
bylo napisane^^

a co do geddarma to jest to jeden z nielicznych polakow ktory cokolwiek ogarnia albo raczej ogarnial na tym serverze...dokladnie ilekroc byla szansa cos zrobic to "nie mam sluchawek" "nie moge sciagnac ventrilo za wolny mam transfer" poprostu zalosne... albo ustawianie sie na massloga na gg boze poprostu szkoda gadac;]chetniej bym widzial gildie 10-15 osob zorganizowanych nawet nie chodzi o to zeby wygrac woojne bo patrzac nawet na osoby huntowane i te chcace wziasc udzial w wojnie nie jest to mozliwe;]ale chodzi o to zeby niektorzy nie czuli sie tak pewni siebie i wiedzieli ze maja cos do stracenia poniewaz w takiej grupie ok 15 zorganizowanych osob (posiadajacych venrtilo bo sory ale prowadzic wojne przez gg to wogole wstyd taki pomysl dawac^^dlatego nie bede pisal kto to wymyslil;]) mozna zabic niejednego co troche obnizyloby morale i pokazalo innym ze to ma sens;]ale niestety ja jak narazie na tym swiecie widze max 5 takich zorganizowanych osob;]
hahahahah xD ziaaa

ja tez nie powiem kto to wymyslil =.=
stary 30-06-2006, 19:07   #258
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

poprostu jezeli sie cos chce zorganizowac to juz z glowa^^i tyle;]
stary 01-07-2006, 13:44   #259
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
Domyślny

notop za zabicie sir woltera, atakowania ancalagona i ljuba tez opier... dt, deipa i reszte ekipy?;>
Lindlay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 13:49   #260
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lindlay
notop za zabicie sir woltera, atakowania ancalagona i ljuba tez opier... dt, deipa i reszte ekipy?;>
lolx to chyba neiwiesz ze wlasnie ja bylem najwiekszym przeciwnikiem tego not fun zabawy o co sie dosc mocno porzarlem z 2 vice w mojej glidi,popytaj najpierw a pozniej zadawaj smieszne pytania;]
a co do ljuba i ancala to nic niewiem ,niebede odpowiadal za wszystkich z sk

Ostatnio edytowany przez notop - 01-07-2006 o 13:53.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania