![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
wszyscy biegniecie i robicie co nalezy?. Dla mnie powod zabicia mnie dlatego ze bylem hunted juz od kilku miesiecy i przed wstapieniem do sk to troche dziwny powod, patrzac na to ze wbilem kilkanascie lvli ;/, a pozatym po ostatniej dedzie od was (powod: za duzo o 1 members w gildii) farylin powiedzial ze jestem free... Kilka dni przed huntowaniem mnie mialem fajna rozmowe z katah~ moze ona cos znaczy: 18:06 Katah Erinia: o.O 18:06 Katah Erinia: xD 18:06 Katah Erinia: which country sre u? 18:07 Saint Conqueror: why u want know? 18:07 Katah Erinia: then dont tell me, i jsut trying to talk 18:07 Katah Erinia: lol 18:08 Katah Erinia: and cuz im killing all polaks 18:08 Saint Conqueror: solo? 18:09 Saint Conqueror: u kill almos 18:09 Saint Conqueror: almost 18:09 Saint Conqueror: half of arcania 18:09 Katah Erinia: with fosa and damoon 18:10 You see Katah Erinia (Level 109). She is a royal paladin. She is Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles (Holland). 18:10 Saint Conqueror: than why u don't killing polish players on your guild 18:11 Katah Erinia: I will 18:14 Katah Erinia: x) 18:14 Katah Erinia: all pls are retards, and they should die 18:15 Saint Conqueror: u are not funny;/ 18:16 Katah Erinia: im not trying to be funny, im the law your new fuhrer Yours Santa;] |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() swoja droga patrzac na forum na tibia.com to nie polacy chca robic zryw i pisac jak na arcanii jest ,ale robia to obcokrajowcy i im nie szkoda postacie widocznie i walcza dla ogolu.Dla scislosci wiekszosc zrywow zaczynala sie wlasnie od slowa .Gdyby jednak jakims cudem polacy sie przelamali i sie zoorganziwowali to by mieli duze szanse .Co do zemsty ez to bym sie wcale nie dziwil bo wygnanie z serva i wybijanie ludzi ,ktorzy sie "wyplacili" jest bezczelne
skoro juz cos mowie o forum to oto co tam znalazlem: @Fosfik When will you kill Aata Arhari? isnt he too high lvl already? widocznie huntuje kolejna osobe za lvl
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 29-06-2006 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
<-------------------- exit. lol @Majka Jak juz powiedzialem nie licz na wojne pl vs Dpft bo szans nie macie...tak jak Gedd powiedzial zgraja nie da rady przeorac Dpft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() lol
wlasnie o to chodzi ze nie znam... . Oswiec mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() to ty jestes ten 83 ek szefo?
twoje wypowiedzi na forum tibia.com sa zalosne ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
arowix dowiedz sie jak bylo a pozniej mow o pa a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja, ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;] malo wiesz, duzo piszesz @lady monisia;] przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach ![]() wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 30-06-2006 o 03:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak? Super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Opusciles spawn twoja brocha kolejka stracona...a twoj stosunek do pa malo mnie interesuje szczerze przyznam,z drugiej strony jako byly Ez z odmiennym nastawieniem do siania pa dlugo bys na tym serwie nie poexpil wiec wyboru raczej nie masz panie "anty pa". Ps. Zdaje sie ze malo sie nauczyles na tych poprzednich 8 serwach, albo poprostu zadawales sie tylko z noobami. I radzilbym nie generalizowac tak mocno o polakach bo ktos moze poczuc sie urazony a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a raczej ,przetlumaczone w sposob taki aby bylo "co to nie ja wyprawiam tam"
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
|
![]() Cytuj:
![]() a co do geddarma to jest to jeden z nielicznych polakow ktory cokolwiek ogarnia albo raczej ogarnial na tym serverze...dokladnie ilekroc byla szansa cos zrobic to "nie mam sluchawek" "nie moge sciagnac ventrilo za wolny mam transfer" poprostu zalosne... albo ustawianie sie na massloga na gg boze poprostu szkoda gadac;]chetniej bym widzial gildie 10-15 osob zorganizowanych nawet nie chodzi o to zeby wygrac woojne bo patrzac nawet na osoby huntowane i te chcace wziasc udzial w wojnie nie jest to mozliwe;]ale chodzi o to zeby niektorzy nie czuli sie tak pewni siebie i wiedzieli ze maja cos do stracenia poniewaz w takiej grupie ok 15 zorganizowanych osob (posiadajacych venrtilo bo sory ale prowadzic wojne przez gg to wogole wstyd taki pomysl dawac^^dlatego nie bede pisal kto to wymyslil;]) mozna zabic niejednego co troche obnizyloby morale i pokazalo innym ze to ma sens;]ale niestety ja jak narazie na tym swiecie widze max 5 takich zorganizowanych osob;]
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Cytuj:
A jezeli chodzi o nowego chara o to sie nie martw swietnie daje sobie rade ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja tez nie powiem kto to wymyslil =.= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
|
![]() notop za zabicie sir woltera, atakowania ancalagona i ljuba tez opier... dt, deipa i reszte ekipy?;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a co do ljuba i ancala to nic niewiem ,niebede odpowiadal za wszystkich z sk
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 01-07-2006 o 13:53. |
|
![]() |
![]() |