![]() |
#242 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() Cytuj:
Drogi Olorionie moze odpowiesz na moje pytanie ktore postawilem Ci 2 strony temu ![]() Ps.Ehh po twoim filmiku z open battle z ankh widac ze nalezysz do czesci tych grazcy ktorzy umieja grac w tibie ale boty Sa nieco lepsze od Ciebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Dark Royal
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 114
Skille: 92/64
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
widze ze zbytnio nie macie pomyslu na jakas konstruktywna riposte a moje slowa swplywaja po was jak po kaczce ale trudno niczego wiecej sie nie spodziewalem idzcie grac w makao (polecam kurnik, mozecie tam spotkac kogos z draco) : ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie dałeś ani jednego dowodu,ze Polacy to pi.dy Nie podałes żadnego przykładu poziomu. Piszesz też,ze dla Polaków którzy są pi.dy tibia to pierwszy mmorpg, a co to zaróznica,który? Czy ilość gier w które sie gra świadczy o wartości człowieka? ...i ty chcesz,zeby powaznie traktować twoje posty. Więc wracając do odpowiedzi...najbardziej zabolało mnie to co napisałeś o Tokyo Hotel :'( Ostatnio edytowany przez Level - 13-07-2006 o 12:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede podawal przykladow gdyz jest to temat na zupelnie inny dzial, zreszta juz wielokrotnie go walkowano- kazdy o tym wie.
Bierze sie to MIEDZY INNYMI z braku dosiwadczenia w grach mmorpg stad biora sia dzieci ktore kradna, wyzywaja innych czujac ze nie wyniknal z tego zadne konswkwencje, krzycza "wyskocz na solo w rl to cie dojade ". To dla nich cos nowego, swiezego i w ogole cos elo spx nom cze ziom Dlatego: Nie ma sensu bronic polskich graczy, to jak walka z wiatrakami Nadal sadze ze WIEKSZOSC Draco to naby Nadal popieram to co powiedzialem do tej pory o poszczegolynch graczach ;p Ostatnio edytowany przez qbin - 13-07-2006 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na forum także pisano wiele razy,ze newbie to nie to samo co noob.
Brak wychowania nie ma nic wspólnego z brakiem doswiadczenia w grze. Tylko low lvl kradna, wyzywają itp itd? Ja bym powiedział,ze właśnie ludzie z h lvl stają się zbyt pewni siebie i mysla,ze jezeli ma duzy lvl w grze to jest gosć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Imię: XxxxxxX
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 20/26
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() a potem ch.uj bombki szczelil, choinki nie bylo :\\\
ale ma to swoje plusy ; D
http://forum.tibia.pl/showthread.php...018#post957018 Ostatnio edytowany przez Siergiey - 13-07-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Lans ziolem bylby gdyby Protazo Bartazo napisal " hahahahaha, ganga z gangesu !!!!!" on natomiast pozera dxm ktory zawieraja pewne tajemnicze tabletki na kaszel, lub rowniez tajemniczy syrop. wprowadza sie on w ten sposob w stan wzglednej nieswiadomosci osiagajac poziom halucynacji. DXM jest pochodna heroiny. DXM ryje glowe prawie jak kwasy. GOGO PROTAZO BARTAZO!!1!1! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozdrowcie 600, jebnijcie sobie od razu w kanał a potem pograjcie w tibie- lepiej sie expi
btw wiem co to dxm, chodzilo mi o ogolny podniecenie jakie panuje wsrod takich osob jak Wy gdy sie z tym stykacie, musicie koniecznie o tym powiedziec innym, nawet na takim czyms jak forum tibia.pl (;o) czy w profilu na tibia.com i to jest smiesznie, glupie i sprawia ze wygladacie przy tym zalosnie cze? Ostatnio edytowany przez qbin - 14-07-2006 o 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...a ja nie wiem co to dxm i z tego powodu sie b.ciesze
![]() Uzywkom mówimy NIE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja lubie kawe :\
![]() |
#254 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() <Płacze> hahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
btw. po kanalach to nie mam zamiaru dawac , a expic lub nawet sie logowac to juz tym bardziej pozdro dla hejterów ![]()
LMAO Ostatnio edytowany przez Xetif - 14-07-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Signus
Gildia: Draconians
Poziom: 75
Skille: 83/68
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie macie innych problemów,niż Tibia?;s
Zamiast nawzajem najeżdżać na siebie,zajmijcie sie może tym,co lubicie (Tibia w wakacje to naprawdę nie najlepszy pomysł;s). |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz z tym jakis problem ? co cie wogole obchodzi co ja zarzucam a czego nie ? Jakbys mial chociaz troche oleju w glowie to bys zauwazyl ze caly ten moj lans z pisaniem o dxm , zielsku itp jest po to zeby sprowokowac twoj ( i reszty) odzew hejterstwa na moj temat
![]() ![]() ![]() bez pozdro [edit]btw. skoro mnie tak nie lubisz i sprawia ci przyjemnosc proba pojechania mnie , to napisz czemu i sie przedstaw bo "auhh" zbyt wiele mi nie mowi ![]()
LMAO Ostatnio edytowany przez Xetif - 14-07-2006 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie znam Cie, ty nie znasz mnie. Nie rozmawialem z Toba nigdy, nie doznalem tej watpliwej przyjemnosci ![]() Cytuj:
with love, AUHH |
||
![]() |
![]() |