![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Juz sie Meraz pyta, kim ja jestem, zeby decydowac o cenach
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-07-2006 o 19:05. |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
widzialam.... zycie... sa ludzie... nie ludzie i meraz ;p zreszta sami wicie jaki on jest to po co sie go czepiacie.... czasami chyba lepiej sie przyzywczaic do ludzi takimi jacy sa a wtedy i zycie jest proste ;p dlatego ja go ciagle lubie ;p
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa, to ja juz na tym forum za duzo nie bede pisal, co za idiota az tak wchodzi w dupe merazowi ze mu to przetlumaczyl ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz Nrvy, teraz mozesz bez problemu kupic za 10-12k
![]() ![]() //Pricekeeper ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze sytuacja robi sie coraz bardziej goraca. moj Giant sword lubi 40 sorkow i druidow z red skulem. Szary jakby cie kiedys zabili czy cos to zawsze pomoge pisz do Vylkana;] A jezeli chodzi o sellowanie itemkow na obsidii to ja mam dosyc. Sellowalem demon shielda 2 tygodnie. Musialem oposicic z ceny bo nikt nie chcial kupic a nie mialem nic kasy. Ale powiedz SOl jak to jest z tymi red skullami;] bo masz go coraz czesciej. Czyzby ludzie chcieli ci ukrasc loota;D
Meraz to jest dosc dziwny czlowiek ale jak sie chce to sie mozna z nim dogadac;] Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 11-07-2006 o 06:04. |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() Price lista jest dobra no nie powiem ; )
/off Czy oglby ktos postawic 8 palkowi Ghoula w godz porannych cos w stylu 9-10 do 15-16 ; ). Place manaskami a Ty Sol widzialem dawalas Szaremu propozycje postawienia czy równiez moglbym sie przylaczyc?
#249 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#250 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja jestem dama wiec nie wolno mnie: - przesówać - posówkać - obrażać - atakować (jeśli jest ktoś kto mnie nie lubi, niech atakuje mnie main charami a nie noob charami) Cytuj:
Cytuj:
![]() poza tym ja nie wiem co wy tak na lagi narzekacie. mysle ze to juz raczej problemy z waszym netem, bo mi slicznie smiga bez lagow ;]
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jasne ze moge. tylko ze wtedy gdy jestem w domq. czwratek piatek mam wolne wiec moge bez problemu no i od poniedzialku tydzien wolnego ![]() ![]() ![]() ![]() wsteopnie jest umowiona z szarym na poniedzialek, wiec jak cos to kontaktuj sie z nim lub ze mna. ale mysle ze czwartek lub piatek tez da rade ;]
![]() |
#252 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl conajmniej dark monk albo lurnac na monka dwa monsterki i bedize dobrze, a tera zjak tak troche z merashem to tz sie wydaje byc normalny a mzoe nawet spoko;d jezeli chodzi o robienie uhow ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
juz przypomnialam na tibia.com co i jak jak cos zapomnialam dopisac to mi przypomniec.
![]() |
#254 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.- |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Anga
jesli dalej beda takie lagi to ja Cie, kurwde, nie dogonie ![]() @Awo ja mam wolne uhy, tylko ze ty mnie nigdy nie sluchasz ;< foch ; < @Sol to raczej nic z moim netem bo OTS mi smigaja swietnie ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Zbanowany
![]() |
![]() @suv
bp sd za 3 bp uh potem reszte uh mgoe od ciebie kupic <foch> |
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tylko 17 dista ; P a na trenienie na potworkach to szkoda wg. mnie czasu i Ja bynajmiej jeszcze jak wlasnie dzis zaczelem trenic to spizgali mnie ; / @Sol W razie czego odezwe sie na Tibii i jaknarazie ; * za dobre checi ; )
![]() |
#259 |
Zbanowany
![]() |
![]() ghoul na skillu 25-30 na max defie pada.
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() <zawstydzony>
nie ma za co. dzis kolo 20 piwinnam byc wiec pisz... to sie umowimy na rande vu ;] awo a ty bys znalazl se kogos kto by uszki ci robil.... na tym lvlu raczej juz powinienies miec taka osobe... ja sie polecic niestety nie moge bo juz zajeta jestem ;]