![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() zajac mam pytanie po co ten temat zalozyles? bo swoja droga mw ma bardzo slaba reputacje i wiekszosc ich nie lubi, a pierwsze co kojarzy mnie sie z mw to giertych i wladza .
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() OMG, ja sobie słucham tych przykładów to żal.pl... "gdzie mi będzie lepiej jak nie tu [w Polsce]" - wszędzie indziej na zachodzie ![]() "innym narodom przykład daj" - OMG... jesli swiat miał by być jak Polska, to pozostaje tylko harakiri albo głeboka wiara, że jest życie na innych planetach ![]() Cytuj:
Co to jest Patriotyzm i nacjonalizm to zainteresowany wie, i rozróżnia dobre od złego. A co do opini o "nie faszystowskiej" organizacji, każdy ma prawo mieć własną, ja osobiście wirze "masońskim i żydowskim" mediom, bo Ty, jako działacz MW nie jesteś źrudłem obiektywnym co do opini o "nie faszystowskiej" organizacji, lecz ufam, że media obiektywnym źrudłem są.
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 03-07-2006 o 15:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#245 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sarmatyzm tylko ja dostrzegam podobieństwo do idei nacjonalizmu? @zajac http://koszulki.win.pl/ tu też są koszulki, ale co z tego?
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 03-07-2006 o 20:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zbanowany
|
![]() jak dla mnie adopcja przez homosexualistów no way...Żyjemy w Polsce takie dzieci nie miały by życia.rówieśnicy i nie tylko ...wychodzi z domu śmiech w szkole śmiech+może jeszcze pobicia."bo masz hju dwóch starych!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() pixik u nas cwiercmozgi jak maja cie wyzywac to mowi cos takiego:"a ty masz 2 starych" wiec raczej racja co do tego, ze by zyc takiemu dzieciakowi zyc nie dali
Swoja droga w Holandii gdzie wiekszosc rzycz u nas jest nielegalna tam jest legalna wiekszosc rzeczy np. adoptowanie dzieci przez homoseksualistow,slbuy rowniez dla homoseksualistow oraz z tego co slyszalem sa legalne tam narkotyki wiec to taka ciekawostka .Widocznie holandia jest bardzo tolerancyjna
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zbiór Książek Narodowych - Wydawnictwo Ostoja - Literatura Narodowa i Historyczna.
http://www.ostoja.pl/ http://www.ostoja.pl/zakupy/index.php Niesamowite koszulki i bluzy (niektóre) http://www.xlm.pl/sklep.php?a=koszulki |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 03-07-2006 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() o tym to nie wiedzialem, ale widocznie ludzie tam mieszkajacy dorosli do tego typu spraw nie to co polacy:/
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"O wszystkim i o niczym" ja tu prawie wszędzie widzę reklamy podam ci nawet przykłady: GG 7.5v.Beta Radio Hattrick Bmw M6 Opera 9 - oficjalna premiera. reklama air soft guns |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Czytałeś regulamin? Reklamy (czytaj: takowe linki) można publikować za zgodą modeartorów... w/w takoe mają, a jak nie, to są bardziej sensowne niż to co ty zamieszczasz... @down: bez urazy, ale tematy BMW M6 oraz "Reklama ASG" to są reklamy jak nic!... Pierwszy to jest pytanie, czy ów model jest ładny czy nie, drugi to wręcz antyreklama...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-07-2006 o 02:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Cywilizacja żydowska t. II - Nabytki golusa wśród chrześciajan" <- nazistowskie gowno
Wiekszosc ksiazek, sadzac po opisach, to zwykle scierwa. Ludzie, ktorzy je czytaja w wiekszosci to tez pewnie scierwa.
![]() |
#256 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() [email protected]
![]() Wy tam kurvva chyba ostro się zjaraliście lub nachlaliście. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yassek - 04-07-2006 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Skrajni prawicowcy jak nacjonalisci, nazisci itp itd zawsze beda dla mnie zerami i glabami.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 04-07-2006 o 10:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cywilizacja żydowska t. II - Nabytki golusa wśród chrześcijan - Autor: Feliks Koneczny - Przedstawię fakty o autorze które obalają twoją wypowiedź. Feliks Karol Koneczny - urodzony 1 listopada 1862 roku w Krakowie. Wybuch II wojny światowej zastał go w Krakowie. W 1942 roku władze niemieckie rekwirują część jego domu, w tym pracownię, zostawiając właścicielowi z rodziną jeden pokój (decyzja ta została utrzymana przez władze komunistyczne). W lipcu 1943 r. aresztowany zostaje jego młodszy syn Stanisław, adwokat w Katowicach (zostaje stracony w październiku 1944 r. w Brandenburgu). W sierpniu 1944 r., w czasie powstania warszawskiego zabity zostaje wraz ze swą żoną starszy syn Czesław, sędzia Sądu Najwyższego. Pomimo tych trudności i tragedii, Koneczny bierze czynny udział w naukowym i politycznym życiu polskiego podziemia . Biografie Feliksa Konecznego znajdziecie na stronię : http://koneczny.prv.pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matek@ja tez nienawidze wszelkiego rodzaju fayszstow,komunistow,nazistow i mnie wkurza jak jeden mowi jakies teskty faszystowskie i propaguje je na forum gdzie powiedzmy sobie sczerze sa dzieciaki od 12 lat wzwyz.Zajac skoro znasz sie na historii to powinienes wiedziec, ze niemcy potrzebowali kozla ofiarnego tu czyt. Zydzi, a czemu bo oni nie mieli panstwa, nnikt by im nie pomogl i sam dobrze wiesz, ze te stereotypy o Zydach to jedno wielkie klamstwo, ktore ty akceptujesz.A dodam jeszcze od siebie, ze nalezy im sie szacunek bo wprowadzili
wiele rzeczy do naszej kultury i wiedzy Albert Einstein chociazby.
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 04-07-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |