![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajna giera
mój nick to friso, jakby coś. gram na serwie "Fenix" tak on się nazywa? Gdzie są rzeczy potrzebne do wykuwania "Bronze Sword" PS. Questy od Siegefreida wymiatają ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() No to zobaczmy co to za gierka. Wlasnie sie sciaga. Znajac zycie bede mial duzo pytan do bardziej doswiadczonych graczy, tos ie przygotujcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam pytanko czy ktoś jeszcze gra? Bo właśnie ściągam, kiedyś już grałem ale usunąłem gre razem z instalką.
@down: Jaki lvl i czym walczysz? ;] Ja musiałem nową postać zakładać bo zapomniałem passów do starego konta, nick: Raxevo ;] odezwe się w grze jak coś jutro. Pozdro Ostatnio edytowany przez Raxev - 20-02-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice
Skille: 88 axe
|
![]() Chce poinformować wszystkich o nowo powstałym portalu goonzu.pl
Do przybliżenia sprawy zastosuje wiadomości którą wysłalem do wszystkich użytkowników goonzu.fora.pl Chcę również zachęcić osoby grające już wcześniej w tą gierke do powrotu no, ale o tym pisze poniżej ![]() Cytuj:
http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/1.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/2.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/3.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/4.jpg P.S SSy z przed kilku tygodni =p Ostatnio edytowany przez Zorti - 03-03-2007 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Imię: Elders knight
Gildia: -----
Świat: Pacera
Poziom: 62
Skille: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() a ja już nie wiem co ma zrobić na Firefox po 20-40 mg staje a na IE po 4.5 mg tez staje co zrobić bardzo chciał bym sobie zagrać w to grę :///
proszę o pomoc Ostatnio edytowany przez knajt of pacera - 24-02-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PoZdRaWiAm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Aktualnie nie mam juz zadnych problemow wszystkie sie same rozwiazaly.
Ostatnio edytowany przez Texterus - 25-02-2007 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. A więc przejde odrazu do sprawy, rozpoczeliśmy akcje "polskie miasto" Naszym celem jest zdobycie jednego z działających już w GoonZu miast... aby przejąc miasto musimy wykupic połowe akcji tego miasta, po to aby zbojgotować wybory proponowanego przez innych Town Chiefa i zaproponowac naszego kandydata z Polski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszm do gry... i PoZDrawiam: Zorti P.S Żadne państwo w GoonZu nie ma jeszcze własnego miasta, mino iż mają one liczną przewage pod względem grających np. Singapur czy Brazylia, więc tworząc je opłyniemy w sławie i przejdziemy do historii ![]() Ostatnio edytowany przez Zorti - 03-03-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() poszukuje mentora
![]() @up na mentora mam dać nick Zorti czy tj.Zorti? bo nie kumam ![]() emm i jak się dodawało na mentora :/
![]() Ostatnio edytowany przez Marchewki - 04-03-2007 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Ehm... "Zorti" bez cudzyslowiu =p Przy pierwszym logowaniu do gry w okienu ktore wyskoczy... a co do mentora to sam sie gubie, bo zmienili system mentorowania, ale niedlugo go obczaje ;p
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra gra zapraszamy do grania
![]()
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Xantera
Poziom: 46
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Powróce do gry , aby pomóc Zortiemu w zdobyciu tego upragnionego miasta,a pozatym i tak tibia juz sie znudzila wiec nie mial bym co robic ; ).
Ja nie mam zamiaru was zachęcać do grania w tą gre skoro sam Zorti jakos nie daje rady was sklonić.To zależy już od was samych w jaki sposób podejdziecie do prośby Zortiego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]() No gierka fajna z rok temu jeszcz w nia gralem mialem swordmena 40 + lvl wlasnie na nowo instaluje i przypominam sobie pasy xD
|
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam 2 postacie ale nie wiem nie chce mi się robić postaci do kasy , na jednej mam 940.000 [M] a na drugiej mam 240.000 [M]
![]() ![]() ![]() tak jak powiedziałem wyżej mam gunmana interesuje mnie czy opłaca się dodawać skille w Lucky ale to postać do expienia nie robienia kasy a jak tak to jak na jakim lvl ??
![]() Ostatnio edytowany przez Marchewki - 06-03-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() A ja mam problem , otóż w trakcie rejstracji wszystko idzie OK , sprawdzam ID , sprawdzam maila i gdy klikam 'confirm' nic sie nie dzieje ! Link 'cancel' działa a 'confirm' nie . Nie wiem co robić .
ps. mam jeszcze jeden problem , w trakcie rejstracji na Kal online , trzeba napisać datę urodzenia , próbowałem na wszystkie sposoby wpisać cyfrę, ale się nie da , wyskakuje okienko 'please insert only numbers' co robić ?? Jakby ktoś chciał pomóc prosze pisać na GG 704379 . Prosze o szybką pomoc Już nie ma problemu , chyba sie przerzuce z mozilli na opere ;p Ostatnio edytowany przez Coach - 13-03-2007 o 22:15. Powód: np |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
|
![]() Na oba problemy jest 1 rozwiązanie, włącz te strony przez Internet Explorer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() NO sciagnelem, zaraz zaloze konto. Wprowadzi mnie ktos w to?
A, Zorti - wpisze ci to polecajacy czy cos.
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
|
![]() ludzie po dugim czasie przerwy wracam do Goonzu , może podacie swoje nicki bo chciał bym porozmawiać z jakimiś polakami
![]() ![]() 36 lvl gunmana mam;o mój nick :szczurek albo szczur;p |
![]() |
![]() |