![]() |
#2582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @2xup
Szybko ci idzie, ja mam problem z wbiciem jednego lvla dziennie a gram sporo ;P @up Ja mam spirit of summer juz dawno ![]()
#2583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Haha, pierwsze BG w życiu i drugie miejsce xD
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluję _WrD_
ten rogal brał każdego na hita i co 2 hit to krytyk?? |
![]() |
![]() |
#2585 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Tak, mówią na niego "Twink Pospolity" :P Ale SP i takowni =D |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() To ty prawidziwego twinka nie widziales ;] Jak maja staty po 60+:1 (albo 2) ...
#2587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Ostatnio edytowany przez Brojek - 02-07-2008 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#2588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Jedyny screen który udało mi uchwycić zanim wip'neliśmy
![]()
#2589 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ten Inahime jest głupi, czy nienormalny? ^^ |
![]() |
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dostalem konto w TBC, moglby doradzic mi ktos kim zaczac gre, zeby poznac jej tajniki? W WoWa gralem kiedys ze 3 dni, jedynie na trialu. Ah, i po stronie Alliance'u. Z gory dzieki za wszelkie wskazowki.
|
![]() |
![]() |
#2591 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
2. Wowwiki 3. czytaj, graj , rozmawiaj - nauczysz się ![]()
![]() |
![]() |
#2592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak chcesz to szybko zrobic to chyba najlepiej wbic na jakiegos priva gdzie dostjaesz 70 lv na starcie i pograc kazda postacia.
![]() |
#2593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Eerion
Ha, obecnie sam tez gralbym po stronie Hordy, ale po stronie Sojuszu gra moja ciocia, ktora sprezentowala mi to konto, i wolalbym jednak grac razem z nia. Dzieki za wiki, poczytam tam, bo sciagam juz z 8 update tym beznadziejnym downloaderem i nie zapowiada sie zeby szybko byl koniec. Gra ktos na Grim Batol? ![]() @Down Ja mam juz pelnoprawne, zwykle konto. @Edit Wybralem rase: "The Male Draenei dance comes from the dance in the song "Tunak Tunak Tun" by Daler Mehndi." <3 Ostatnio edytowany przez Grocix - 04-07-2008 o 10:57. |
![]() |
![]() |
#2594 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() nie. 40%(jak dobry server) talentow lub skilli nie dziala jak powinno lub wcale. A 90% q a zwlaszcza jakis "bardziej skomplikowanych technicznie" nie da sie ukonczyc bo poprostu nie dziala(w sensie dzialaja takie jak zabij kogos tam i przynies z niego cos tam lub zabij iles tam mobkow i wroc). lepiej sie nauczy na tych trialach.
|
![]() |
![]() |
#2595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2596 |
Zbanowany
|
![]() 21 i lepiej nich juz na globie poznaje pierwsze dzialajace questy niz muli niedzialajacych... Pozatym na globcu i tak zacznie od poczatku wiec lepiej niehc sie poczatkow uczy na trialu a potem niech z latwoscia to przejdzie wlasciwym koncie a nastepne beda juz z gorki bo bedzie wiedzial co i jak.
|
![]() |
![]() |
#2597 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2598 |
Zbanowany
|
![]() 21 poziom. Wiem bo sprawdzalem. Co do stylow. Rownie dobze moze to zobaczyc na trialu. Bo zanim on dojdzie do 70 to troche czasu miniewiec lepiej zeby robil to na trialu niz na privach. Gdzie moze byc mele rogue ale tak zbugopwany ze bedzie lepiej bil 1 hitem niz mag z pyro. Dlatego lepiej zeby nie poznawal bo moze miec bledne przekonanie o sile i mozliwosciach danych klas. pozatym po co mu 70 i ta 'masa" talentow skoro i tak 40% z nich dzialac nie bedzie wcale lub nie tak jak powinno ?
|
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech robi jak chce. Byleby nie skończył jak Vrael, robiąc co chwile alty...
![]() |
#2600 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Polowa privow robiona dla dzieci jest tak zestrojona, ze ze wzgledu na itemizacje pare klas jest o niebo lepszych od pozostalych, co zupelnie nie ma odbicia na globalu. Poza tym do 20-21 levelu grajac kazda klasa ( nawet po wstepnej selekcji dla zaoszczedzenia czasu, nie kazdy rozwaza z miejsca gre czymkolwiek, niektorzy maja zawezone preferencje ) mniej wiecej widac w jakim kierunku klasa sie moze rozwinac, a jak ktos nie jest glupi to jest w stanie na 20 leveli w przod przewidziec jak bedzie wygladac gameplay. Jesli dajmy na to paladyn moze leczyc, nosic plate'y i uzywac prawie kazdej klasy broni ( informacje do znalezienia na kazdym serwisie ) to wiadomo, ze mozna sie spodziewac tanka/ end game healera albo czegos pochodnego wojownika. Warlock ma 3 drzewka - latwo wyczuc do czego kazde jest, nie trzeba wypelniac ich punktami. To samo tyczy sie priesta, warriora i w zasadzie kazdej innej klasy, moze poza rogalem.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 04-07-2008 o 12:20. |
![]() |