![]() |
#2581 |
Użytkownik Forum
|
![]() Afff... ja otworzylem ale wyskoczylo mi ze automatyczne pobierania plikow jest zablokowanie... afff.............. jak myslisz Barteks mam keylogera??
![]() ![]() zdjecie sie nie pokazalo.... mam czy nie?? Help plz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Imię: Pawimsm
Profesja: Elite Knight
Gildia: -------------
Świat: Empera
Poziom: 53
Skille: -----
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up.
Seracos - Jeśli nie otworzyłeś ani nie zapisałeś pliku to teoretycznie nie powinno nic sie stać. Mi tak samo sie pokazał komunikat czy otworzyć czy zapisać.. Mimo to przeskanuj sobie kompa ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
Poziom mag.: 9
|
![]() jejejejejeje hail all noobs kenti i za to cie kocham za te slowa skierowane do joozka "juz tu nie poggrasz" pomoge odrazu zabic go
![]() +++++ +++++ + + + + + + + serce dla was ![]() + + + + + + + |
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Cytuj:
Seracos-dokladnie jak mowi ten slepy cpun jezeli nie zapisales ani nie otworzyles to nie masz nic jezeli to zrobiles to przeskanuj sobie cpu kasperskim online |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oki Wielkie Thx
![]() a tu jakis lvl jeszcze 15 i moge grzac na wojne.... ![]() o blad z jakim sobie nie radze ![]() ![]() ![]() I jeszcze raz thx, sepuku wlasnie bartes mowil zeby tam nie wchodzic na to zdjecie... @ a moze zakonczyc te wojne, i przyznac im ze wygrali, zaoszczedzimy lvl kase i skile, a potem jeszcze raz im wojny wywolac... ja moge isc na war ale jestem przeciwny, i chce zeby sie skonczyla przez te wojne duzo osob odchodzi z serva.... Ostatnio edytowany przez Seracos - 22-05-2008 o 02:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mastath Kendo
Profesja: Knight
Gildia: Hostel
Skille: 70/68
|
![]() Właśnie Dokonałem World Trade Z KENTiM
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Spoko tylko i tak te wojne przegramy chociez wierze w naszych.... hmmmm a chuj wi wojna to wojna zaoferowali nam rozejm to nie chcecie i sobie nie pogramy tez pomysl... lepiej teraz odmowic skile i lvl dobic, to jak nam wojny next wypowiedza to juz bedziemy lepiej zaopatrzenie ![]() ja tam jestem za tym zeby wojna sie skonczyla, a wy robcie co chcecie.... a i jeszcze jedno nie wiesz ze zdjec sie nie kopiuje...?? masz zasade taka: spamuje i jestem fajny hahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Spoko tylko i tak te wojne przegramy chociez wierze w naszych.... hmmmm a chuj wi wojna to wojna zaoferowali nam rozejm to nie chcecie i sobie nie pogramy tez pomysl... lepiej teraz odmowic skile i lvl dobic, to jak nam wojny next wypowiedza to juz bedziemy lepiej zaopatrzenie ![]() ja tam jestem za tym zeby wojna sie skonczyla, a wy robcie co chcecie.... a i jeszcze jedno nie wiesz ze zdjec sie nie kopiuje...?? masz zasade taka: spamuje i jestem fajny hahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GZ od Bloo Neylona i Ode mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Ty tez za podwojny spamm =]
I o czym ty wogole gadasz? Kto zaproponowal rozejm hahaha...
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze : Kto zaproponowal jakis rozejm ? o czym ty gadasz? ![]() Po drugie : Spammerem to ty jestes bo nie umiesz editnąć posta tylko wklejasz drugiego Po trzecie : Nie kupuj więcej pacc'a, kup słownik ortograficzny ![]()
![]() |
![]() |
#2592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Barteks -Sorry za temtego posta.. Wczoraj pisalem tego posta bedac troszke " pod wplywem"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Powielajac tego posta z tym odnosnikiem zwieszacie prawdopodbienstwo ze ktos sie nadzieje na niego chcac nie chcac wiec zaprzestancie tego ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba Tete, jak do joozka pisala i na tibi mi ktos mowil.... a drugiego posta to ja wkleilem przez przypadek - 2 p.f dla mnie...
![]() a po 3 jak to ty ujoles to ja specjalnie tak pisze.... szkoda ze nie jestes taki spostrzegawczy jak moja babcia... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2598 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak, mysle ze jestem fajny i szukam przyajciu Bloo tez tak mysli xD hahaha a ty jestes fajny??? Moja Gildia jest fajna, i wogule hyba wszysca sa fajny poza paroma Brrrrr ale zimno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: HST
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trad Laveron
Gildia: Final Dreamz
Poziom: 115
|
![]() @Akoin
Moj ed sie produkuje xD bedzie 45 gdzies za 1-2 tyg. ![]() @ Seracos i Valahaard Zamknijcie sie juz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
Jaki 45 ma byc 54 na paralyze ![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
|
![]() |
![]() |