![]() |
#2581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Cytuj:
Widziałeś np Kino no Tabi: The Beautiful World , Monster albo Nodame Cantabile i mógłbyś mi coś o nich powiedzieć skoro już było przedyskutowane? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2583 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Signed
Cytuj:
Toki wo Kakeru Shoujo Cytuj:
Ale fakt faktem, że nowsze produkcje(kanokon itp.) imo nie powinny byc porównywane do tych starszych... @ Dla mnie jedyne dobre, co zostało ostatnio wydane to: Clannad - troche zripowany i CG r2, zobaczymy co przyniesie październik... Ostatnio edytowany przez Czegochcesz - 04-10-2008 o 13:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Ma ktoś do zaproponowania jakieś ciekawe anime choć trochę podobne do Makai Senki Disgaea?
Laharl jest fajny. ^^
![]() |
![]() |
#2585 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przeczytaj jeszcze raz albo 8 co napisałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Czegochcesz
Dzieki ![]() @Illya Nie bulwersuj sie tak. @Topic Ikkitousen Great Guardians - watched, ale 4 seria to juz pewnie bedzie hentai z elementami walk ^^ Swoja droga, widze, ze SS-Eclipse wzielo sie za Clannada, bardzo dobrze! Ostatnio edytowany przez Grocix - 04-10-2008 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
Chciałem Ci poprostu pomóc, bo moja opinia jest taka sama jak twoja, ale widzię, że się nie dogadamy, trudno. Pobrałem 1szy ep Clannad AS w formacie mkv i jestem zawiedziony jakością... Ostatnio edytowany przez Czegochcesz - 04-10-2008 o 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a ja skończyłem CGR2 zakończenie jak dla mnie było ciekawe i fajne
![]() [spoiler] Ukryty tekst:
ja już miałem nadzieje ze będzie dobrze w państwie etc. ale nie daleko pada jabłko od jabłoni : o teraz wracam do Myself:Yourself xD
![]() |
![]() |
#2589 |
Fallen Angel
|
![]() @Grocix
Z pewnego punktu widzenia mogę się zgodzić...z tym, że taki clannad i true tears przekazuje w gruncie rzeczy podobne treści, to true tears jest bardziej ponure, przez co moze wydawac sie tytulem powazniejszym. Napewno clannad czy kanon maja duzo wiecej watkow, sa bogatsze w postacii i charaktery, wiecej jest w nich humoru. Pewnie dlatego chetnie do tych serii wrocilem, czego nie moge o true tears powiedziec.
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Rayzuś ja na zakończeniu Code Geass R2 płakałem.... spoiler
Ukryty tekst:
@Illya, a ja ciebie nie lubiałem..... 2 twoje teksty dosłownie ścieły mnie z nóg.... A starsze tytuły... jakoś dziwne to brzmi jak to piszesz, kiedyś pisałeś że nie lubisz arachicznej kreski, a teraz bronisz starych anime. I tu się z tobą całkowicie zgadzam. Liczy się treść anime, a nie "medialny" szuk wokół niego. Bo zwykle mało znane tytuły są najlepsze. Jak ktoś lubi anime z dużą ilością akcji niech obejrzy Black Lagoon. Ja narazie jestem w trakcie, ale jak ktoś lubi czarny humor to musi to zobaczyć. PS. Dawno mnie tu nie było, ale muszę zacząć spamować na bierząco bo Nari zajmię moją pozycje w TOP GO SPAMMERS. PS. Znalazlem fajną grę. O czym? Zagrajcie.... somoe.org/typing/ Grocus ją znalazl, ja daje linka Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-10-2008 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() hmm jak teraz przez prawie godzine odsluchiwalem to 1 openingu to 2 z clannad. To doszedłem do wniosku ze ten 2 jest lepsiejszy =P A inni ? Ktory sie wam bardziej podoba. Btw co do endingku to 1 bije 2 na głowe. DANGO!!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do 2openingu, to się nie wypowiadam, bo jeszcze nie słuchałem.
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Uch, będę musiał Cię pocieszyć/zasmucić, oglądałem Kino no Tabi, oraz Monstera, zaś pominąłem DB. Może nie mam takiego doświadczenia jak ty, ale nie oznacza to, że piszę bezpodstawnie ;-;.
![]() |
#2594 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Też urzekł mnie opening drugiej serii Clannada
![]() A TERAZ! POCHWALĘ SIĘ! Zostałem tłumaczem dla jednej, całkiem sporej grupy. Jestem w trakcie tłumaczenia Akane-Iro Ni Somaru Saka ^^ Jakby ktoś chciał polskie napisy to pisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Akari , my new fav.
http://www.youtube.com/watch?v=FGtpNhdXR38 A ja jestem taki bulwersywny bo ten temat jest tak żałośnie nudny... że nawet w większości nie czytam waszych postów , i pisze coś bulwersywnego żeby coś wkońcu... Moglibyście być bardziej interesujący , gry słowne do niczego nie prowadzą chyba że lubicie naprawde rozmawiać tak jak tera "oh to fajne to też , na to czekałem , na to poczekam" no skolei jak Grociax się dostał do tłumaczenia to coś nowego i GZ dla niego ale cuż ... nigdy mi niemówił że zna nawet japoński , chyba że tłumaczy angielskie suby na polskie... o lolz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Illya
Tak, tłumaczę angielskie, w kontekście japońskiego, który jednak trochę ze słuchu rozumiem. Strona grupy: http://animebrat.pl/ . Fajny AMV, będę musiał kiedyś zobaczyć to anime. Temat nudny? Każe Ci ktoś tu być? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Illya jedynie co mi sie w tym twoim favu podoba to piosenka
![]() Illya jest,i zawsze tak jest,temat potrzebuje jakiś duchów tematu jak np: ty,ale 1-2 nie wystarcza zwłaszcza jak są jakieś tarcia pomiędzy tymi osobami co do subów każdy robi to co lubi ![]() takie jest moje zdanie...
![]() |
![]() |
#2598 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale wiesz i tak jest lepiej niż kiedyś z dnia na dzien...kiedyś nie było Illyi , Mnie, i reszty dusz tematu xDDD
![]() |
![]() |
#2600 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje przełomowe obrazki i komixy to było coś a tera macie to... i dobra.
|
![]() |
![]() |