|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2582 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Cytuj:
Drugie tyle to powinno byc zabite przez ludzi, dla przykladu. Aha, naucz sie edytowac posty ziąą. @DOWN: Twarde jajo z Ciebie. ;<
![]() Ostatnio edytowany przez Masmix - 08-12-2007 o 22:34. Powód: Powód: Powód: Powód: :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Umiem edytowac tylko nie wiem jak to zrobilem xD
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() Masmix: No co ty gadasz! przeca oni blokowali!111 bo przeciez taki 80~ knight bedzie blokowal lepiej niz np Spaaw albo Fenix!111
No bo po co ten knight ma robic miejsce shooterom skoro moze wsadzic dupe jak najblizej liczac ze loota zajuma!!111 A tych co przy 6 sealu zakumali ze maja 1 z 6 to uczcijmy minuta ciszy..... <po minucie> NO BO PRZECA DLA NICH CALY TEAM BEDZIE XXX RAZY WYBIJAL TO SAMO NIE? ;> Slovik: Bo tylko tam Cie nie wygonili?
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-12-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() Po 1 jebana kurwo gowno wiesz wiec japa daj nick na tibi szmato.
po 2 jak wpadlo kilkanascie osob w zly pokoj to kurwa moj ziomek ktorego zawolalem ich wyciagnal w tym restera... po 3 otwarty byl Priv channel i nikt nei pisal ze mamy isc bo jest tron zrobiony a w tym czasie kazali blokowac respa wiec japa. Ogolnie poi dla kasy i jebac ludzi. Spaaw chcial pomoc potem ale shooterzy stwierdzili ze jebac. huj z tym bylo poi nie ma poi moze bedzie next. ok 1 koles mial tylko 1 tron zgoda znoobil ale jak kilku blokowalo respa i nie poczekali na nich to lipka lekka. BYLO MINELO CZASU NIE COFNIEMY ALE JAK KuuRWA NIE WIESZ TO NIE OCENIAJ KURWA :s Z mojej strony przepraszam niektorych za slowa bo bylem i jestem zdenerwowany.
![]() |
#2587 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tuczu moj drogi:
Po 1. Tez Cie kocham, ostatni char na jakim gralem furorze to Dreath, bodajze 8 druid, facc. Po 2. Z tego co pamietam pytali czy wszyscy maja(pamietaj ze ci co organizowali tez mieli prawo sie w*****c na kretynizm ludzi no bo ile mozna), a ze zamieszanie to juz ich sprawa... trzeba miec podzielna uwage joe? Po 3. Ogarnij lepiej 50~ osob z czego wiekszosc ma iq krzesełka, nie kuma co sie do nich pisze, ma w dupie to co sie do nich pisze, zero logiki w dzialaniu. Okaj? Po 4. A wyobraz sobie ze wiem! he? Po 5. Zanim napiszesz policz do 10, gleboko oddychajac. Okaaaj?
![]() |
#2588 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Masmix - 08-12-2007 o 22:59. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Teraz się rozpędź zrób zakręt do pokoju rodziców i jebnij w okno wróć przeczytaj co napisałeś i wszystkie inne moje posty ![]() Wyjebali mnie z furory ? Z żadnego serwa nikt mnie nie wygonił, tylko wole galane i szwedów którzy tam kupuja chary i maja po 13 lat niż Furore na której więcej debili i noobów niż na INNYCH SERWERACH . Ostatnio edytowany przez Slovik - 09-12-2007 o 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Skille: 18/23
|
![]() Cytuj:
![]() JESZCZE RAZ POWTARZAM, ZE POSZCZEGÓLNE OSOBY NIE WYKONAŁY WSZYSTKICH SEALI PRZEZ WŁASNA GŁUPOTĘ I ŻALOWE OGARNIECIE ! Mesle już 5 min, i nie potrafię Cię rozszyfrować :S Ostatnio edytowany przez Sir_Elioth - 08-12-2007 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Wrzuccie relanium
Ma ktos film ? ![]() Moge wam dac z poprzedniego poi w wykonaniu duskow
![]() |
#2592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slovik:
Z przykroscia stwierdzam iz w drodze do pokoju rodzicow nie ma zadnego okna :< Nie mogles zniesc glupoty ludzi wiec sie wyniosles, skad wiesz ze ci ludzie sie nie zmowili zeby cie wykurzyc z serva? Euee? Zakladajac ze tak bylo wyrzucili cie; > Na galanie tez mozna znalesc idiotow i noobow zapewniam cie
![]() |
#2594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Mam już swoje powody by myśleć że Furora to nooby. Co do dwóch forumowiczów up. Kto by sie przeciwko mnie miał zmówić niby ? Znudził mi się ten server, a ostatnia zaufana do mnie osoba nie uczestnicząca w wojnie doszła do Inshon ( nie chodzi mi o błąd tylko o to, że wole kolegów neutralnych ) na galanie mam kumpli którzy mają w dupie wojne i gram dla nich siedząc pod depo i gadając przez czas jaki jestem online. Tibia to już jest swojego rodzaju czat
![]() Czytaj ze zrozumieniem, miałeś wbiec do ich pokoju i pierdolnąć w okno, a nie po drodze do pokoju rodziców jeszcze raz Są dwie furory ? Hmm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
|
![]() Poi jak poi, ma swoje plusy i minusy, kazdy mogl sie domyslec ze 70+ osob bedzie trudno ogarnac, juz na samym poczatku przy dzwigniach bylo tyle problem bo nie mogli ustac na 1 sqm. Wyszlo ponad 10h poniewaz pare osob sie pomylilo, inni padali i sie wrocili np. ymy czy trista, nikt nie jest doskonaly ( pomijajac oczywiscie forum fighterow ktorzy sa doskonali ) i bledy kazdemu mogly sie zdarzyc, nastepnym razem bedzie lepiej bo czlowiek sie uczy na bledach
![]() ![]() Ps. Tak wiem, kazdy z was na forum by to zrobil lepiej niz ekipa czyszczaca, i byscie lepiej to ogarneli. Jezeli tak sie wam nie podobalo to bylo trzeba poprosic o tp na samym poczatku i nie plakac teraz. ![]()
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do poi i niektorych postow Up.
policzylem do 10 xd .. wiec bylem tam i nie zrobilem 1 tronu i slyszac wasze wypowiedzi ze ci co tego nie dokonali to nooby itp itd czuje sie urazony na mojej postaci gral 162 ek ktory 2 razy sam zblokowal poi wiec nie mow ze nie ogarnial, ja bylem na 2 postaci i trzymalem sie jego... tak tak to wlasnie on zawolal kolege zeby wyprowadzil ekipe co wpadla w zle miejsce (Pozdro Klapek dzieki za uratowanie kilku ludzi i dotrwanie na 1 z charow do konca poi) szkoda ze go potem nie chcieli sluchac bo by poszlo sprawnie. jeszcze raz mowie slabe ogarniecie i ktos mial racje ZBYT duza iloscia robiacych .. nie mozna bylo podzielic tego na 2 teamy z wiekszym lekko paymentem . ? mozna tez bylo wrzocic all na venta jakas dolinka czy co kolwiek, zawsze lepiej jak ktos by ryknal wiazanke slow i cholota stalaby spokojnie i sluchala.(ze mna na czele chodz ja sie sluchalem) Co do tego trona powtorze sie blokowalismy respa na gorze i to caly czas praktycznie my i jakos tak wyszlo ze all zrobili i wyszli a tu kapsko . kolo co zrobil 1 tron tylko to naprawde zal lekki -.- Ale jak widze ze ktos bezpodstawnie sie nasmiewa mi z mojego pallka to mnie denerwuje ;p Valygar mistrz dla scislosci ;p Ok Peace and Love Trzymam Spaawa za slowo. on wie o co chodzi;]
![]() |
#2597 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wolfram : skoro wolisz sie otaczac 13letnimi ludzmi to ok. Mysle ze kazdy z nas woli furore niz furore! Hail_/ Naginasz Słowik :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gulka dobrze ujete i dobrze sformulowane....
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tucz:
50~ ludzi na vt? to ja wole odrazu se widelec w ucho wsadzic ;p Prawda taka ze trudno ogarnac tyle ludzi. o. Edit: Zreszta nikt nie twierdzi ze ci co nie maja wsio sealow to nooby, ja np. mowilem tym co z 6 mial 1
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 09-12-2007 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co widelec odrazu -.- mozna ogarnac to inaczej jak juz wiele raz to robili. siedzi na vencie Triady i na tym a to ma wyciszone ze ich nie slyszy tylko oni slysza siebie na wzajem i jego (tego ktory by kierowal )
spr mozna bylo ;]