![]() |
#2581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Dziwne bo u mnie priestów od groma na serwie, w mojej gildii jest chyba z pietnastu na 80 lv
![]() @edit no wlaśnie o to mi chodzi, ze jak ktoś ma doświadczenie to nie bedzie miał problemu z levelowaniem klasy (taki ryba pogra pól roku w WoW'a i już jest master ![]() @Ryba z tobą naprawde szkoda gadać xD Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 02-07-2010 o 11:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2584 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Poza tym gram na tym serwerze 2 lata i zawsze tak było. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Lolz. To przecież oczywiste, że polacy = chamy, prostaki, ignoranci i self-centererzy. 90% graczy w tibię to turki i polacy, dlategoż to ta gra słynie z nieprawdopodobnego wręcz chamstwa i bezmózgu użytkowników. Każdy ninja looter, każdy wredny cham, który patrzy tylko uprzykrzyć komuś życie, którego spotkałem, okazywał się potem polakiem. Nevah nie zagrałbym na BL, dlatego teraz przy wyborze serwera pytałbym ludzi, gdzie jest najmniej polaków.
Oczywiście nie mówię, że każdy polak to cham, ale każdy cham to polak :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Mówię o własnym doświadczeniu, o polakach spotkanych przeze mnie na Ahn'Qiraj i w tibii dawno, dawno temu :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 03-07-2010 o 12:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Gratz. You just meet the end of internet. Now how about nice cup of shutt the fuck up? (wersja autorska)
Gratz Eerion, baw się dobrze na becie. Powiedz mi tylko czy masz możliwośc wrzucania rzeczy z bety na fora czy jest zakaz? (chyba w trakcie koreańskiej bety był zakaz ale pewien nie jestem. Wolę robić kontent aktualny. Zmiany w cata kompletnie mnie rozczarowały i najprawdopodobniej zmienię grę na SW MMO. Zmieniono kompletnie system archeologii i path of titans, w dodatku zmiany w lvlach gildii. Wszystko zrobione po to żeby każdy miał równe szanse. Bleh.
![]() |
#2591 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Szkoda tylko, że pogram najwcześniej dopiero w połowie przyszłego tygodnia. A co do zmian w becie - ja nie narzekam. Nie robie nie wiadomo jakiego ciśnienia i po prostu patrzę na to z pozytywnej strony. A co do SW MMO - zapowiada się ciekawie. Ale jak wyjdzie... I zobacze wymagania to dopiero pomyśle. AoC i Warmłotek też miały miażdżyć. Od tego czasu podchodzę ostrożnie do tego.
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@eerion: Nienawidze cię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Argumenty które podał blizz są nastawione na zarabianie kasy. Już WoTLK było nastawione na: each player has to be able to see all content. Że nie wspomnę o innym genialnym zdaniu: bring the player not the class. Zmiany w cata zbliżą WoWa do L2 i to strasznie. Jakoś nie uśmiecha mi się powrót do koreańskiego raju :/
![]() |
#2594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Guild leveleling - usunęli po prostu MOŻLIWOŚĆ wybierania talentów, jakie nam się podobają. Zamiast tego po prostu wraz z następnymi levelami talenty odblokowują się same. Poza tym archeologia i path of the titans zapowiadałyby się na rzeczy do dużego grindu i długiego czekania na efekty. Różnica byłaby po prostu za duża między graczem, który ma 85 lev miesiąc, a graczem, który ma go już pół roku. Jedyne co mnie wkurza to praktycznie połączenie 10 i 25 pod względem lockoutu jak i loota. Już teraz nie ma co robić, to co dopiero, kiedy na cały tydzień będzie tylko te 10 bossów zamiast 20? Poza tym 25 są bardziej epic od 10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Zbanowany
|
![]() Ma ktoś problemy z zalogowaniem się na Burning Legion? Czy ja mam coś nie tak?
@edit nieaktualne - breaking news i wszystko jasne Ostatnio edytowany przez boBovita - 10-07-2010 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Zastanawiam się nad grą na globalu, bo są wakacje, nie ma co z czasem robić i w ogóle ;d
Ciężko się expi magiem? Jak wygląda jego DPS w końcowym stadium gry? Trzeba być 'powołanym' do gry magiem, znaczy czy ciężko go ogarnąć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Aha, i nie ciężko go ogarnąć. Dość prosta klasa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma żadnych skomplikowanych rotacji, żebym musiał sobie na kartce zapisywać? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Coś tu dużo magów u nas , ja , ryba i eerion
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Na raidach z tego co widzę to magowie są na ogól wysoko, a już na pewno nie gdzieś na dole. Zrobiłem jakąś godzinę temu 5/12 ICC 25 i miałem na wyjściu 8k DPS, gdzieś na 7-8 miejscu byłem, a itemki jedne z najsłabszych na rajdzie miałem (o ile nie najsłabszy z wszystkich dpsów, 5150 GearScore). W sumie miałem pare DPS i overall DMG więcej od maga który miał 5500 GS, więc pewnie po prostu muszę być pro ; / |
|
![]() |
![]() |