![]() |
#2601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wy tu gadu gadu, a tymczasem można już zgłosić chęc uczestnictwa w becie WoTLK.
Wystarczy zalogować się na swój account i wybrać Opt-in beta signup czy jakoś tak ;->
![]() |
#2602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cóż, po poczytaniu na wiki mój wybór padł na Paladyna, także wszystkie wskazówki mile widziane
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() ojj jedyna klasa ktora gralem sporo a nie rozumeim ni w zab. =P
|
![]() |
![]() |
#2604 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no faktycznie duzo do rozumienia.
#2605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Jeżeli jestes poczatkujacy, weź Huntera (musisz jedynie ogarnac umiejetnosci peta, zeby zbieral aggro itp. HUnter to jedna z najszybciej lvlujacych klas, i wg. mnie - najłatwiejsza.
A paladyn, rowniez dobry wybór - niska umieralnosc, posiada leczenie, z DPSem gorzej na end game ;p Powiem tak, grajac palem na end game szykuj sie na heal, bo...nie obraz sie, uwazam ze tylko do tego pal sie nadaje. Oczywiscie sa haxory co biegaja w full vengach, ale nie... ...to nie bedziesz Ty. ![]()
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 04-07-2008 o 15:27. |
![]() |
![]() |
#2606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
I paladyn to nie "priest w plate", jak według niektórych. Bo to ma gówniany heal w porównaniu do priesta(jedynie LoH ujdzie :P). Już lepiej druida bo to i healuje, i dpsuje, i tankuje ^^ |
|
![]() |
![]() |
#2607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkie profesję są już co najmniej w 20% obcykane więc tylko czekam na Death knight
![]() Co do tych privów w których zaczynamy z 70lvl to ciężko obczaić co i jak lepiej pograć na exp 40 i wbić ten 70lvl w ciągu dnia ale opanować postać od początku. |
![]() |
![]() |
#2608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Wskazówki dla pala? Strength = attack power, agility = critical strike chance, leveluj jako retri i używaj w tym celu 2h weapona. Ja generalnie proponuję iść głównie w str i stamine a agi tylko okazyjnie. Dopóki nie zdobędziesz Crusader Strike z drzewka retribution to nie zahaczaj o inne drzewa. Bądź gotów na role tanka albo healera na instach i gear do tych czynności też powinien być.
Czyli podsumowując staty w okresie lvlowania: Retribution = str, sta, agi Holy = int, mp5, sta Protection = sta, str, int Takich rzeczy nikt nigdy nie wspomina w poradach a są one bardzo ważne. Chciałbym zauważyć, że wbrew priestom i druidom spirit palom daje nic. Poza tym paladyni retri też dają rade przetrwać na endgamie, ale nieliczni. |
![]() |
![]() |
#2609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ejj druid wymiata ;P
#2610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @up
Ja nie mówię, że nie wymiata. Przeciwnie, według mnie to całkiem fajna klasa. Sam grałbym druidem gdyby nie... Wieśniacki wygląd armorów ![]() |
![]() |
![]() |
#2611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Ostatnio edytowany przez Brojek - 05-07-2008 o 03:53. |
![]() |
![]() |
#2612 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam all :d
Za kilka dni zaczne swoją przygode w WoWie \o/ i mam problem, qmpel jest lockiem a ja jeshcze sie nie zdecydowalem, ktora klasa gra najlepiej z lockiem? Chodzi mi o : BG, wspólne hunty itd. Blxxx o odpowiedz :O Ostatnio edytowany przez Sajrus - 04-07-2008 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#2613 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
#2614 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
w sumie to all klasy mi sie podobajom :C Jeszcze jedno, qpilem klucz do WoWa, chce se zrobic nowe konto jak zaaktywuje klucz na aktywnym koncie trial to bede mial 40 dni czy 30 na gre? To sie jakos sumuje? Ostatnio edytowany przez Sajrus - 04-07-2008 o 23:46. |
![]() |
![]() |
#2615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() najpierw te 10 dni graj normalnie na trialu, a potem wpisz klucz i graj 30 dni, razem bedziesz miec 40dni grania. Bo niewiem czy jak odrazu konto aktywujesz to masz 40dni czy 30, ale wydaje mi sie ze wtedy triala tracisz.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#2616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Zle ci sie wydaje.
#2617 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lock lock is easy mode!
Ja zaczynałem druidem i bardzo miło to wspominam ![]()
![]() |
#2618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() To ja zadam pytanie! Gdzie jest statek na Azuremyst Island? Bo kazdy mi radzi stamtad wyjsc a ja nie moge znalezc statku...
@Vrael Dzieki, za wskazowke z talentami, ale... o co chodzi z tym rozdaniem statsow? Przeciez one same rosna, co lvl o_0 @Down Ah, dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 05-07-2008 o 14:11. |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czyli jak chcesz być tankiem to zbierasz geara na stamine co mają +xx stamy. Enchantmentsy dają także staty ![]() PS. używamy polskich znaków chyba ,że nie masz owego języka w systemie. ![]() |
|
![]() |