![]() |
#2622 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.
Imię: Czarodziejka Doris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore ![]() A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() PS. Oryginalnie napisane przez Hoxiu error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki.. Ostatnio edytowany przez Doris - 06-05-2006 o 00:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Oto przełomowa chwila dla każdego gracza
![]() ![]() Niektórzy się wprawdzie troche spuźnili z "gratzowaniem" ale to nie zmienia faktu, że 100 jest ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() no to na zakonczenie tego pieknego dnia :
![]()
Oto widze ojca swego. Oto widze matke swoją, siostry swoje i braci. Oto widze długi szereg tych, ktorzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Przerwa od pala?
![]() |
#2627 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Cytuj:
U mnie już ma ignore pernamently ! Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Włókniarzyk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu. Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 06-05-2006 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Skoro nie grasz w tibie to po co zabierasz tu glos <wiem ze kazdemu wolno bo to wolny kraj> Jak sie nie myle to Forum Tibia.pl i poruszane tu sa sprawy tibi<bez urazy to tylko pytanie>.. ![]() Ostatnio edytowany przez Kufell - 06-05-2006 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 8
|
![]() Gz 100 lev Isher.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
a do Doris: olej go... gratz all adv ![]() Ps. sorka za słownictwo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2006
|
![]() =]
![]() Ej powiedzcie jak sie dostac na test server, bo slyszalem ze jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Macior
![]() |
![]() Gratz all, zwlaszcza dla panow ktorzy zdobyli 100 lvl czyli Tiros'a i Isherwooda
![]() a oto moj skromny adv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
wiec radze zakonczyc dyskusje i podziekowac ![]() bo dowalanie sie do Doris moze sie okazac dla ciebie bledem zycia... panu juz po prostu podziekujemy ![]()
Oto widze ojca swego. Oto widze matke swoją, siostry swoje i braci. Oto widze długi szereg tych, ktorzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Szczodre
Imię: Tigra Szczodre
Profesja: Knight
Poziom: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz nie zgodze sie z Tobą, Mathiu to moj kolega z rl i siedzialem przy nim jak robiliscie ten Quest i jakos nie czulem żeby narobił w gacie, wiec nie pier... bo ani troche nie byl wydygany -.- a co do lootu gdyby wypadlo cos dobrego i mialbys szanse zabrac napewno bys wzial ![]() pozdro ; ) edit: Gratulacje Macior, leć do 60 braciszku ; ) Ostatnio edytowany przez Tigra Szczodre - 06-05-2006 o 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG
Imię: Eternal Knight Marco
Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
|
![]() Coraz Bliżej 100
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |||
Włókniarzyk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Exeta Res, o która Ci się rozchodzi -.- ![]() & ![]() & ![]() Kto jako pierwszy uciekł po nagrody? \/ ![]() Przed questem było ustalone: "Stonek i Tiades bloczą Banshee" Więc po co nijaki Mathiu się chociażby zbliżał do Dead Banshee ?! I tak wszyscy, którzy byli na queście potwierdzą moją wypowiedź, więc możeci dać sobie spokój. Pozdro ! Loot pic Fire Axe Quest ![]() ![]() Thx for Stolar :* Cytuj:
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 06-05-2006 o 17:51. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Szczodre City
Imię: Meril Furakine
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 92
Skille: 89/xx
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() i to jest dobra myśl, dlaczego mnie zablokowałeś jak mogłeś to powiedzieć przy wszystkich a nie klucić się na forum... Wiem że chciałeś nastawić negatywnie do mnie graczy.. ja mogę się zlozyć, a co do uh nic niebede mówił ale na filmiku rzeczewiśćie wygloda jakbym czegoś używal ale nieużywalem
![]() ja z warloków łącznie miałem 174 gp wziołem loot z 3 ciał a ile bloczyliśmy z 10 ? jeśli mam sie podzielić moge na 14 typa każdy dostanie 11,6 gp ![]() Ja już wysłałem Tiadesowi 10k jeśli chodzi o mnie ![]() jesli chodzi o uhanie Tiadesa to jak ja wszedłem i go zobaczylem z redem to juz bylo zapuzno ::: mozemy juz sie nieklucic i jak możesz to w tibi tez sie nieklucmy jak ![]() ![]() ![]() ![]() srry stonek jeśli cie zraziłem ... ... ... (( jak niebedziesz namnie obrażony i wyłączysz mi ignora to zagadaj domnie bo mam do ciebie pytanie ![]() RACJA \/ Też wolał bym gadać w tibi Ostatnio edytowany przez Meril 9 - 06-05-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |