|
|
#2622 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.
Imię: Czarodziejka Doris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 194
|
Cytuj:
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore ![]() A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz Gdzie? Tego Ci jednak nie powiem bo nadal trenie dista ![]() Pozdrawiam ![]() PS. Oryginalnie napisane przez Hoxiu error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki.. Ostatnio edytowany przez Doris - 06-05-2006 o 01:33. |
|
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
|
Oto przełomowa chwila dla każdego gracza
![]() Niektórzy się wprawdzie troche spuźnili z "gratzowaniem" ale to nie zmienia faktu, że 100 jest ^^ |
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
|
no to na zakonczenie tego pieknego dnia :
![]()
Oto widze ojca swego. Oto widze matke swoją, siostry swoje i braci. Oto widze długi szereg tych, ktorzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. |
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#2626 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
Przerwa od pala?
|
|
|
#2627 | |
|
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
|
Cytuj:
U mnie już ma ignore pernamently ! Pozdro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Włókniarzyk
|
|
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
Cytuj:
ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu. Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 06-05-2006 o 13:47. |
|
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Skoro nie grasz w tibie to po co zabierasz tu glos <wiem ze kazdemu wolno bo to wolny kraj> Jak sie nie myle to Forum Tibia.pl i poruszane tu sa sprawy tibi<bez urazy to tylko pytanie>.. ![]() Ostatnio edytowany przez Kufell - 06-05-2006 o 14:02. |
|
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 8
|
Gz 100 lev Isher.
![]() |
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
Cytuj:
a do Doris: olej go... gratz all adv ![]() Ps. sorka za słownictwo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2006
|
=]
![]() Ej powiedzcie jak sie dostac na test server, bo slyszalem ze jest. |
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Macior
|
Gratz all, zwlaszcza dla panow ktorzy zdobyli 100 lvl czyli Tiros'a i Isherwooda
a oto moj skromny adv ![]() |
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
wiec radze zakonczyc dyskusje i podziekowac ![]() bo dowalanie sie do Doris moze sie okazac dla ciebie bledem zycia... panu juz po prostu podziekujemy ![]()
Oto widze ojca swego. Oto widze matke swoją, siostry swoje i braci. Oto widze długi szereg tych, ktorzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. |
|
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Szczodre
Imię: Tigra Szczodre
Profesja: Knight
Poziom: 53
|
Cytuj:
Wiesz nie zgodze sie z Tobą, Mathiu to moj kolega z rl i siedzialem przy nim jak robiliscie ten Quest i jakos nie czulem żeby narobił w gacie, wiec nie pier... bo ani troche nie byl wydygany -.- a co do lootu gdyby wypadlo cos dobrego i mialbys szanse zabrac napewno bys wzial ![]() pozdro ; ) edit: Gratulacje Macior, leć do 60 braciszku ; ) Ostatnio edytowany przez Tigra Szczodre - 06-05-2006 o 17:53. |
|
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG
Imię: Eternal Knight Marco
Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
|
Coraz Bliżej 100
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2639 | |||
|
Włókniarzyk
|
Cytuj:
Cytuj:
Exeta Res, o która Ci się rozchodzi -.- ![]() & ![]() & ![]() Kto jako pierwszy uciekł po nagrody? \/ ![]() Przed questem było ustalone: "Stonek i Tiades bloczą Banshee" Więc po co nijaki Mathiu się chociażby zbliżał do Dead Banshee ?! I tak wszyscy, którzy byli na queście potwierdzą moją wypowiedź, więc możeci dać sobie spokój. Pozdro ! Loot pic Fire Axe Quest ![]() ![]() Thx for Stolar :* Cytuj:
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 06-05-2006 o 18:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Szczodre City
Imię: Meril Furakine
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 92
Skille: 89/xx
Poziom mag.: 19
|
i to jest dobra myśl, dlaczego mnie zablokowałeś jak mogłeś to powiedzieć przy wszystkich a nie klucić się na forum... Wiem że chciałeś nastawić negatywnie do mnie graczy.. ja mogę się zlozyć, a co do uh nic niebede mówił ale na filmiku rzeczewiśćie wygloda jakbym czegoś używal ale nieużywalem
myślisz ze gdyby ktoś inny wział ta je..aną robe to postąpił by inaczej ? Mieliśmy dzielić 14k na 20 ? ja z warloków łącznie miałem 174 gp wziołem loot z 3 ciał a ile bloczyliśmy z 10 ? jeśli mam sie podzielić moge na 14 typa każdy dostanie 11,6 gp ![]() Ja już wysłałem Tiadesowi 10k jeśli chodzi o mnie ![]() jesli chodzi o uhanie Tiadesa to jak ja wszedłem i go zobaczylem z redem to juz bylo zapuzno ::: mozemy juz sie nieklucic i jak możesz to w tibi tez sie nieklucmy jak tylko grajmy dalej ale troche mam do ciebie żal ale on może zaniknąć ja ci niedaje IgnoRa cya in tibia dlamnie temat zamkniętysrry stonek jeśli cie zraziłem ... ... ... (( jak niebedziesz namnie obrażony i wyłączysz mi ignora to zagadaj domnie bo mam do ciebie pytanie ![]() RACJA \/ Też wolał bym gadać w tibi Ostatnio edytowany przez Meril 9 - 06-05-2006 o 23:30. |
|
|
|