Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-05-2006, 23:36   #2621
Karuch from hell
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 03 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny 78 distance

Karuch from hell jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-05-2006, 00:09   #2622
Doris
Zbanowany

Doris's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 194
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
ahhaha teraz to cie dopiero wysmialem, ja nie krytykuje tylko mu mowie zeby wiedzial ;p

Hah, taki lvl a taka niewiedza ;o Skąd weźmiesz na 20 lvl kase zeby kupic sobie eq, aby moc swobodnie trenowac na cyklopach hm? Ty z takim eq juz od 40-45 shieldinga trenisz z cycami i bardzo malo obrywasz. Wszystko przychodzi latwiej, domyslam sie ze z poprzedniej postaci mialas tez h-lvl kumpli, ktorzy ci napewno w czyms pomogli. Dziwna troche jestes
LOL.. Kto Ci powiedział, że ja na cyklopach trenie? Caly czas small stone, goblinki, rotwy i strzały. Jedynym atutem to posiadanie pacc. Poza tym, nie mam doświadczenia w treningu palladynem, dopiero zaczynam nim grać.
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore
A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz Gdzie? Tego Ci jednak nie powiem bo nadal trenie dista
Pozdrawiam

PS.
error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D
Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki..

Ostatnio edytowany przez Doris - 06-05-2006 o 00:33.
Doris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 01:10   #2623
Isherwood
Użytkownik forum

Isherwood's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004

Profesja: Royal Paladin
Cool

Oto przełomowa chwila dla każdego gracza

Niektórzy się wprawdzie troche spuźnili z "gratzowaniem" ale to nie zmienia faktu, że 100 jest ^^
Isherwood jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 01:20   #2624
Error85
Użytkownik Forum

Error85's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005

Stan: Na emeryturze
Error85 ma numer GG 3029169
Domyślny

no to na zakonczenie tego pieknego dnia :
Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce
w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Error85 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 02:45   #2625
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Domyślny

stary 06-05-2006, 07:44   #2626
Leweracja
Użytkownik Forum

Leweracja's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce

Imię: Niat Luza
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
Adres Jabbera do Leweracja
Domyślny

Przerwa od pala?

who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep
Leweracja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 09:51   #2627
Stonek
Włókniarzyk

Stonek's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa

Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Stonek ma numer GG 1914421
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosmo_karol
@Stonek
te blue robe z tego bansshe methiu zauwielbiam jeść bananyal !! wziol i odrazu uciekl od trupa !!! i przy tp z wrl tez zauwielbiam jeść bananyywal caly czas ON !!! ludzie nie wybierajcie sie z nim na hunty bo wszytsko kradnie !!!
Mathiu jest takim samym noobem jak Pal-Donia. Niedość, że zgodziłem się bloczyć seale, które już dawno miałem wykonane, to ten chuj kradł loota. Z Banshee zajebał Blue Robe, Warlocki też ja bloczyłem, a on tylko miał pełne gacie ze strachu. Oczywiście także kradł lootz Wrl. Jednym słowem - nOOb.
U mnie już ma ignore pernamently !
Pozdro

Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB

Limit sygnatury został przekroczony
To idź, i się powieś :/
Stonek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 11:37   #2628
Hetevox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 01 2006

Domyślny Banshee team

Hetevox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 12:26   #2629
Stonek
Włókniarzyk

Stonek's Avatar

Domyślny

Dziś wpadł kolejny level, ale jak na złość nie trafiłem i go nie ująłem -.-
11:24 You advanced from Level 63 to Level 64.

Necro Quest:

Loot pic:

Wielkie podziękowania dla Dritii, która wyczyściła Necro Quest :*

stary 06-05-2006, 12:45   #2630
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doris
LOL.. Kto Ci powiedział, że ja na cyklopach trenie? Caly czas small stone, goblinki, rotwy i strzały. Jedynym atutem to posiadanie pacc. Poza tym, nie mam doświadczenia w treningu palladynem, dopiero zaczynam nim grać.
Może jestem dziwna.. ale jaki Ty jestes ze nie mieści Ci się w glowie, że ktoś gra prawie 2 lata i ma mimo wszystko trochę wiedzy? Nie będę się przechwalać co można zdobyć grając na początku, ci co mnie znają wiedzą doskonale jak potrafię sobie radzić. Teraz zdobyć pare k na eq wcale nie jest trudno a itemki tanie.. Najlepiej napisać do h-lev free items plx xD - działa na 100% zawsze daję.. ignore
A wiesz ze na Tibii są miejsca gdzie respia sie same kamienie 2 x na zapis serwa? Pewnie nie wiesz Gdzie? Tego Ci jednak nie powiem bo nadal trenie dista
Pozdrawiam

PS.
error85 postac fatalna ;p Ale gz mlvlu ;p Ja mam 40 lvl, prawie 15 mlvl, prawie 74 dista, prawie 55 shieldingu ;D
Wcale go nie wyśmiałeś, po prostu wszystkim daleś do zrozumienia ty masz PRAWIE .. przechwałki..
\

ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 06-05-2006 o 12:47.
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 12:50   #2631
Kufell
Użytkownik forum

Kufell's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: Kufell
Gildia: BD
Poziom: 65
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
\

ojjj prosze cie, znasz tylko jedno takie miesce gdzie sie respia 2 kamienie? Ja widzialem sporo takich miejsc gdzie sie respia kamienie, np kilka kamieni są obok trolli na wschód, ze 2 są też w okolicach mintwalin ... Naprawde sporo jest takich miejsc. Tylko co z tego ze takie miejsce jest nie wiem, przelecisz cala mape znajzdiesz z 40 kamieni na jednym resecie i koniec, z tego zyjesz? z tego trenujesz? WĄTPIE ! Chciałas mi pokażać ze posiadasz większą wiedze niz ja. Bo posiadasz, skoro juz 2 postacie mialas na 100+lvlu to gz, mi sie tibia szybko nudzi i nie mam ochoty grac tak dlugo. 1 raz Tibie uruchomilem ze 2-3 lata temu.
Jak 100 kamieni starczy na około 20% dista, jak nie mniej ... No i nigdy nie mialem pacc, uwazam ze to strata pieniedzy. Nie chce być najlepszy, pacc daje wieksze mozliwosci ale wole za to 90 zl kupic sobie cos innego
Sorki mam pytanie .....
Skoro nie grasz w tibie to po co zabierasz tu glos <wiem ze kazdemu wolno bo to wolny kraj> Jak sie nie myle to Forum Tibia.pl i poruszane tu sa sprawy tibi<bez urazy to tylko pytanie>..

Ostatnio edytowany przez Kufell - 06-05-2006 o 13:02.
Kufell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 13:11   #2632
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 8
Domyślny

Gz 100 lev Isher.
Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 13:15   #2633
Toomek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka

Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
Domyślny

Cytuj:
\

przyglądam się juz długo tej dyskusji i powiem Ci tyle... koleś wg mnie pierdolisz, a pierdolisz bo zazdrościsz że ona juz tyle osiągnęłą a Ty nadal jescze jedną postacią się męczysz... przestań już sie wymądrzać tylko zacznij expić, i jakoś nie każdy chce słuchać co Ty zrobisz z 90 zl... co nas to obchodzi? człowieku nie wiem co Ci jest ale weź Ty se na wstrzymanie.
a do Doris: olej go...

gratz all adv
Ps. sorka za słownictwo
Toomek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 13:46   #2634
bimb
Zbanowany

bimb's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2006

Domyślny

=]

Ej powiedzcie jak sie dostac na test server, bo slyszalem ze jest.
bimb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 14:13   #2635
Mistrz Macior
Użytkownik forum

Mistrz Macior's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny gracz
Mistrz Macior ma numer GG 1139128
Domyślny

Gratz all, zwlaszcza dla panow ktorzy zdobyli 100 lvl czyli Tiros'a i Isherwooda

a oto moj skromny adv
Mistrz Macior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 14:23   #2636
Error85
Użytkownik Forum

Error85's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005

Error85 ma numer GG 3029169
Domyślny

Cytuj:
\

wiesz co? kogo obchodzi co ty masz/mozesz miec/itp? mnie nie wiec moze zakoncz juz swoje przechwalki? nikogo tez nie obchodzi ile grasz i w jaki sposob. a juz najmniej kogokowliek w tym topicu obchodzi co zrobisz z 90zeta.
wiec radze zakonczyc dyskusje i podziekowac
bo dowalanie sie do Doris moze sie okazac dla ciebie bledem zycia...
panu juz po prostu podziekujemy
Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce
w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Error85 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 15:24   #2637
Tigra Szczodre
Zbanowany

Tigra Szczodre's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Szczodre

Profesja: Knight
Poziom: 53
Tigra Szczodre ma numer GG 1490152
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonek
Mathiu jest takim samym noobem jak Pal-Donia. Niedość, że zgodziłem się bloczyć seale, które już dawno miałem wykonane, to ten cmęski narząd płciowy kradł loota. Z Banshee zauwielbiam jeść bananyał Blue Robe, Warlocki też ja bloczyłem, a on tylko miał pełne gacie ze strachu. Oczywiście także kradł lootz Wrl. Jednym słowem - nOOb.
U mnie już ma ignore pernamently !
Pozdro

Wiesz nie zgodze sie z Tobą, Mathiu to moj kolega z rl i siedzialem przy nim jak robiliscie ten Quest i jakos nie czulem żeby narobił w gacie, wiec nie pier... bo ani troche nie byl wydygany -.- a co do lootu gdyby wypadlo cos dobrego i mialbys szanse zabrac napewno bys wzial

pozdro ; )

edit: Gratulacje Macior, leć do 60 braciszku ; )

Ostatnio edytowany przez Tigra Szczodre - 06-05-2006 o 16:53.
Tigra Szczodre jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 15:59   #2638
Marco Techace
Użytkownik Forum

Marco Techace's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG

Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
Domyślny

Coraz Bliżej 100

Marco Techace jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 17:47   #2639
Stonek
Włókniarzyk

Stonek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tigra Szczodre
Wiesz nie zgodze sie z Tobą, Mathiu to moj kolega z rl i siedzialem przy nim jak robiliscie ten Quest i jakos nie czulem żeby narobił w gacie, wiec nie pier... bo ani troche nie byl wydygany -.- a co do lootu gdyby wypadlo cos dobrego i mialbys szanse zabrac napewno bys wzial
Dziwne, bo wszyscy, którzy byli na sealach mogą potwierdzić, źe Mathiu był tam looterem, nawet Dritia, która przez to miała zrezygnować. Warlocki bloczyliśmy w 5 osób, więc dlaczego on kradł z nich loot? Nie moglibyśmy się podzielić ?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meril 9
siedziałem koło Mathia jak wykonywał quest niebył wydygany jak ty to opisujesz i nie podawaj sie za takiego macho bo nim niejesteś :
po 1 po h..... szłeś z nimi jak mogłeś czekac przy wejsciu do królowej
po 2 ja tam widziałem 5 blokerów na WRL a nie tylko ciebie i przeważnie lały mathia
po 3 każdy biegał za lootem jakbyś tego niezauwazył, to że Mathiu wział blue robe a ty skaczesz z zazdrości jak mały gówniarz i niemożesz sie z tym pogodzic to twój problem
po 4 na finał rooom wymyśliłeś super taktykę ze Tiades musiał paść, masz pacc a ani razu nieużyleś exety by go uratowac a mówiłeś że to zrobisz
po 5 niepłacz więcej ze jesteś gorszy bo widocznie tak ma byc Meril Furakine , Mathiu Knihgt Rox Stonek = Lol
Specjalnie dla Ciebie włączyłem filmik i wyłapałem momenty, które są najciekawsze.

Exeta Res, o która Ci się rozchodzi -.-

&

&

Kto jako pierwszy uciekł po nagrody? \/

Przed questem było ustalone: "Stonek i Tiades bloczą Banshee"
Więc po co nijaki Mathiu się chociażby zbliżał do Dead Banshee ?!

I tak wszyscy, którzy byli na queście potwierdzą moją wypowiedź, więc możeci dać sobie spokój. Pozdro !

Loot pic Fire Axe Quest

Thx for Stolar :*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meril 9
on poszedl tylko lot zbierac a to ze mu sie nieudało to jego peh....Nie Noob-ujcie sie tak jak stonek
Zobacz na filmiku ile mam lootu z seali i później się odzywaj -.-

Ostatnio edytowany przez Stonek - 06-05-2006 o 17:51.
stary 06-05-2006, 19:20   #2640
Meril 9
Zbanowany

Meril 9's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Szczodre City

Poziom: 92
Skille: 89/xx
Poziom mag.: 19
Meril 9 ma numer GG 6639248
Domyślny Mathiu says:

i to jest dobra myśl, dlaczego mnie zablokowałeś jak mogłeś to powiedzieć przy wszystkich a nie klucić się na forum... Wiem że chciałeś nastawić negatywnie do mnie graczy.. ja mogę się zlozyć, a co do uh nic niebede mówił ale na filmiku rzeczewiśćie wygloda jakbym czegoś używal ale nieużywalem myślisz ze gdyby ktoś inny wział ta je..aną robe to postąpił by inaczej ? Mieliśmy dzielić 14k na 20 ?

ja z warloków łącznie miałem 174 gp wziołem loot z 3 ciał a ile bloczyliśmy z 10 ? jeśli mam sie podzielić moge na 14 typa każdy dostanie 11,6 gp

Ja już wysłałem Tiadesowi 10k jeśli chodzi o mnie

jesli chodzi o uhanie Tiadesa to jak ja wszedłem i go zobaczylem z redem to juz bylo zapuzno ::: mozemy juz sie nieklucic i jak możesz to w tibi tez sie nieklucmy jak tylko grajmy dalej ale troche mam do ciebie żal ale on może zaniknąć ja ci niedaje IgnoRa cya in tibia dlamnie temat zamknięty

srry stonek jeśli cie zraziłem

... ... ... (( jak niebedziesz namnie obrażony i wyłączysz mi ignora to zagadaj domnie bo mam do ciebie pytanie

RACJA \/ Też wolał bym gadać w tibi

Ostatnio edytowany przez Meril 9 - 06-05-2006 o 22:30.
Meril 9 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania