|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Naucz sie kvrwa najpierw pisac po polsku, potem bierz sie za spam na roznych forach. Ja pierdole, nic dziwnego, ze Azura ma coraz mniejszy licznik online, skoro graja tu tacy analfabeci -.-
|
![]() |
|
![]() |
#2622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
hahahahahahahahahha no to juz jest przesada gammbler gratki dla ciebie na takim lvl miodek wyludzac muehe zeby bohy to rozumiem ale miodek LOL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Świat: Azura
|
![]() Wydarzenia z Azury:
Drodzy Gracze! Pamiętajcie, by nie wychodzić z Depo bez miodu, skrzydeł nietoperza, łap niedźwiedzia i innych tym podobnych ponieważ teraz właśnie TE itemy są bardzo potrzebne Przegranym. Koniec komunikatu na dziś. Wszystkie miodki proszone na Gammbler / Venore ... żal :/ Edit: @ Grebol Z Ciebie serio jest noob... Gammbler nie szuka tylko wymusza na innych graczach bo sam nie umie zdobyć... Oh, cry me a river (cry me, cry me) -.- Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 30-08-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
hmm Drypcik expił swoim knightem na pohu i nagle wpadł dof i dof-a no i panowie kazali mu płacic za "nic" tyle wiem ![]() Gammbler szuka miodku bo sam mnie o to pytał a Wy płaczecie. Czy zabił kogos za to? Nie,wiec shit up ![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#2626 |
Guest
|
![]() Miód potrzebny jest do wykonania questa na outfit, który został wniesiony do gry wraz z letnim update
![]() |
![]() |
#2627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() PROSZE O PRZECZYTANIE
![]() ze wzgledu na bluzganie ludzi za ich "ortografie" postanowilem napisac ten post- prosilbym o wniesienie do regulaminu zakazu bluzgania o ortografie w postach, bo to nie tyczy sie tematu. Sam nie pisze liter typu "ę", "ą", ale potrafie napisac zdanie bez bledu typu "noobquf", co niestety zdarza sie ludziom reprezentujacym obydwie strony konfliktu ![]() btw nie dostalem odpowiedzi co do powodu bana falzera ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() @Draf
Dobra nie posraj sie. Lepiej napisz mi smsa kiedy pijemy. @zebro Nie czytaj !! Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 30-08-2006 o 23:28. |
![]() |
![]() |
#2630 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Wa-WA
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 29
Skille: 10/10
Poziom mag.: 46
|
![]() @Grebol
Ty buraku... Nie dość, że nie wiesz czy z RSem "działa" AoL i wyzywasz innych od noobów, to sam piszesz jak nie wiesz. Myślisz ze jak liżesz dupę Drazowi to cos od niego dostaniesz? Pewnie powiesz mi "shIt up" a powinno być "shut up" ale mniejsza o to. Sprzedałeś chara, i przy okazji wkręciłeś koledze ze niema huntów, a z tego, co wiem ma hunta u całego DoF i DoF-a. Możesz już zmienić name chara z grebola, bo to nie twoja postać ![]() Cytuj:
Cytuj:
Dobra Mistrzu grebol "Kij ci w oko" i "shit up" niech gammbler będzie z tobą. Daj mu miód, bo robi PA na 20 lvlach. @Gammbler 15:27 Gammbler [101]: dawaj miod Ahahhaaahaha pwn3d. @Tegax_lubi_ser Co ty myślisz ze śmieszny jesteś? @Draf Dałeś mu miód?xD To będzie na tyle. Pozdro dla draza i jego paczki (panów z pizzeri) Ostatnio edytowany przez Ivul Pikito - 31-08-2006 o 00:50. Powód: bo grebol to noob haahahah |
||
![]() |
![]() |
#2631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() No to teraz Kubuś Puchatek ma prze***ane...
#2632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Profesja: Paladin
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() Heh nie kubus puchatek a levele 20+ ;/
@Gammbler a co tobie szkodzilo tak wogole samemu sobie namiodek zapolowac???a nie20+ odrazu lac??? ty masz cosik z glowa czy co??? ![]() ![]()
#2633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Profesja: Paladin
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() a najbardziej mnie rozwalil ten txt:
15:27 Gammbler [101]: to gin normalnie to bzmi jak Lord Sith...dokladnie jak Darth Vader do Obiego... ![]() ![]()
Od A do Z od Z do A Ja to JA to Jasne jak Dwa Razy Dwa Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 31-08-2006 o 05:58. |
![]() |
![]() |
#2634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Tak to prawda, akcja z miodem zostanie w naszych sercach i głowach już na zawsze, buhahaha. Poprostu polewka, żeby samemu się nie chciało iść na waspy i poszukać honeycombów... Eh.
|
![]() |
![]() |
#2635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Nowy frag w wojnie !!!!!!!!!!!!!!!
Dalipi: Aug 30 2006, 15:32:41 CEST Killed at Level 137 by Sandra Magnus buheaaaaaaaaaa heuheuhuweheuheuehuhueh ZAL.BR !!!!!!!! @down No i ?? Masz : Rebirth Gotenik Aug 31 2006, 09:39:22 CEST Killed at Level 69 by Drazharm and by Gammbler Punishermen Aug 30 2006, 19:03:43 CEST Killed at Level 56 by Drazharm Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 31-08-2006 o 10:28. |
![]() |
![]() |
#2636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() refleks szachisty
#2637 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() btw co to znaczy destructive behaviour???? moze wreszcie ktros laskawie odpowie :S. wiem, ze doslowanie hodzi o niszczycielskie zachowanie, ale co to znaczy w tibii? Ostatnio edytowany przez bosiak - 31-08-2006 o 10:31. |
|
![]() |
![]() |
#2638 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2639 |
Użytkownik Forum
|
![]() n/c........
|
![]() |
![]() |
#2640 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() @ Ivul~
Masz może coś z głową? Ja wiem, że nadmierne przesiadywanie przy komputerze szkodzi (zwłaszcza jak się czyta te bzdury, które niektórzy tu wypisują) ale Tobie naprawde już padło na mózg. Może powinieneś wyjść gdzieś z domu i wykorzystać te ostatnie dni wakacji? :> Przepraszam za posta, który nic nie wnosi do tematu ale nie mogłam się powstrzymac ![]() |
![]() |