![]() |
#2642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() silver torche zle czytales chyba, nie bede ktorys raz tlumaczyl ale powiem tylko ze jak to ujales "zastraszony" zostalem juz po straceniu postaci...
a mowilem ze nie gram wogole jakis czas temu bo nie gralem od kwietnia do konca wrzesnia, ale na studiach nuda to zrobilem postac nowa, juz nie na galanie bo tam nie mam co grac, ale na lunarze mam duzo przyjaciol ![]()
#2643 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() jeszcze tylko jedno pytanie.. co jezeli chcial bys odzyskac swoja postac. tak poprostu bo bys chcial. Albo nie wiem, zeby nawet ja na smieci wywalic ale byle by ja odzyskac, bo Ty ja zalozyles i ty wbiles wiekszosc leveli, byla by taka mozliwosc? to mnie ciekawi jezeli nie chcesz nie odpowiadaj
Ostatnio edytowany przez sliver - 16-11-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#2644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro Catri~ ^^ //20:47 You advanced from Level 59 to Level 60. |
|
![]() |
![]() |
#2645 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
@modek zamknij temat bo to nie sa "WYDARZENIA Z GALANY" tylko "kto komu lepiej pojedzie po rajtach"
![]() |
#2647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Najpierw niech nabije coś wiecej niz 95 lvl(kupil chara na 90) i sie mądrzy. |
|
![]() |
![]() |
#2649 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
nie nazwalbym waszego stylu gry podobnym, tzn nowej catrishii i twojego, mimo ze wczesniej zdaje sie i tak razem sharowaliscie... arkus@ no to teraz widzisz jak ja sie czulem probujac zorganizowac cos w tej wojnie, polacy sa chetni, owszem do pkowania na noobach gdzie nei ma nic do starcenia, a mainow nie rusza, ty widisz msz problem nawet z zebraniem ekipy noobow, to wyobraz sobie jak sie tzreba nameczyc zeby oni cos sensownego mainami zrobili ![]() raverton i cataclism a propo sharowania@ chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura. jak potrafisz cokolwiek UDOWODNIC to zapraszam maila do cipkow wyslij, i niech ich banuja ![]() ![]() raverton@ taki z ciebie "fighter" to idz do AS oni cie na pewno wezma i pokarz co potrafisz - poza gadaniem ![]()
![]() |
#2651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Kuba założył ta postac, grał na niej w bardzo ciekawy sposob az do 125lvl. Pozniej jako ze zblizaly sie matury i ogolnie lvl wymagal poswiecenia wiecej czasu postanowil grac razem z "zaufanym" kumplem. Jedak gdy ten wielki przyjaciel zorientowal sie, ze po Upie wyszedl nowy Key stwierdzil, ze w chuju ma prawowitego własciciela i przepisze wszystko na siebie aktualizujac reckeya. W ten o to sposob Kube ten typek zrobil w chuja. I z tego co sie domyslam nie zalezalo az tak bardzo mu na odzyskaniu konta... @All Co do sheringu to jest kwestia indywidualna i nie mozna kogos oskarzac, ze sheruje. On wybral taki sposob gry i tyle. Mozna go uwazac za frajera oszusta ale wtedy pokazujemy, ze jestesmy zazdrosni o jego lvl itp. Jesli on sie nie chwali tym, ze jest taki boski bo ma lvl lepszy od innych to nie ma co sie podniecac i dalej grac swoje ![]() @Arkuss Probuj dalej miejmy nadzieje, ze ktos sie znajdzie jesli az tak powaznei boi sie o swoj masta 50 super ekstra, zajebisty lvl to moze dolaczy swoim innym charem. a moze w koncu sobie uswiadomi, ze bedzie mysl, ze wszystko jest ok do czasu Az go zabija lub zacna huncik za glupi pysk...
![]() |
#2652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() haha dajmos & rumcio niemoglisice ubic wczoraj 50 ek
![]() zaluje ze go nienamowilem zeby jednak nieplacil .. zaplacil bo chce pograc i tyle ale wy jestescie best sila hwl hahahahaha |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
btw. wyje*** mam na ta organizacje
![]() |
#2654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Hack, ban - cya Galana
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
PS. sorry spiegol jak powiedzialem cos czego nie powinienem ale taka jest cala prawda
![]() |
#2656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Ceatratus of Galana hacked 2 raz....
Banished:until Nov 23 2006, 15:25:56 CET because of excessive unjustified player killing debilizm..... jeb**** hakerzy czy co?
#2657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Przestancie sobie wyjezdzac bo to sie juz nudne robi...
![]() Ps. Za panowania Patriotow bylo najlepiej... ![]()
#2658 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;] @tharrin Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl. Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.- Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^ Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy? Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie. |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
no ale kazdy ma swoj punkt widzenia, poza tym czemu nei dojdziesz? nie raz tu mowiels ze chcesz walczyc i ze potrafisz lepiej od nas, ja ci daje wspaniala okazje zeby to udowodnic, wiec teraz albo poprzyj swoje slowa czynami albo badz tak mily i przestan sie przechwalac, ok? ![]() ![]()
![]() |
#2660 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Ja juz nie gram... 2. Nie chce walczyc po waszej stronie bo wkurza mnie cale preliator
I taki btw to ty nie umiesz przyznac sie do bledu :* |
![]() |