Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-11-2006, 23:11   #2641
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

nigdzie nie napisal, ja powiedzialem, ze tak to troche dziwnie wyglada. Moze sie zle wyrazilem. to w pewnym sensie bylo wyrazenie mojej opinii
sliver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-11-2006, 23:21   #2642
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

silver torche zle czytales chyba, nie bede ktorys raz tlumaczyl ale powiem tylko ze jak to ujales "zastraszony" zostalem juz po straceniu postaci...

a mowilem ze nie gram wogole jakis czas temu bo nie gralem od kwietnia do konca wrzesnia, ale na studiach nuda to zrobilem postac nowa, juz nie na galanie bo tam nie mam co grac, ale na lunarze mam duzo przyjaciol
stary 16-11-2006, 00:01   #2643
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

jeszcze tylko jedno pytanie.. co jezeli chcial bys odzyskac swoja postac. tak poprostu bo bys chcial. Albo nie wiem, zeby nawet ja na smieci wywalic ale byle by ja odzyskac, bo Ty ja zalozyles i ty wbiles wiekszosc leveli, byla by taka mozliwosc? to mnie ciekawi jezeli nie chcesz nie odpowiadaj

Ostatnio edytowany przez sliver - 16-11-2006 o 00:03.
sliver jest offline  
stary 16-11-2006, 09:02   #2644
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
21:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Anarchist. He was killed by Levandero Gamblino.

nowy owner pokazal pvp
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14137
A wypieprzył na mnie swego czasu ~3bp sd I jakos nie widac go na mojej deathliscie...
Pozdro Catri~ ^^

//20:47 You advanced from Level 59 to Level 60.
Azenus jest offline  
stary 16-11-2006, 10:04   #2645
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
TO ja zara wymienie HWL sharerow dla mnie pewnych
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow.

Toxo- Kazdy wie ze on sharuje
Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem,
Rumcio- ;] za bardzo go lubie zeby powiedziec co i skad wiem\
Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal.
Zytene -albo trader albo sharer
Anevarix- ownerow chyba tak duzo nie ma, ale duzo osob ma passy
Aylthia- to mowi samo za siebie ^^
Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem
Atnaz- sprzedany 100 razy
Rainfanger- N/C nawet nie wiem kto na nim teraz gra
Grudging- Mowia ze sprzedany ale bog wie

Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;]

@kurier
Podziwiamy za to jestes starszy i z pewnoscia robi cie to lepszym.
No to Cie musze zdziwic.Masz jakies bledne informajce i nie wiem kto Ci ich dostarczyl ale Skopo nie zostal sprzedany i nie zostanie bo na tym koncie istnieje juz inny char na innym swiecie ktory jest bardzo aktywny.Pozdro
Celmir jest offline  
stary 16-11-2006, 10:06   #2646
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Somos Pokaż post
Aahahhah co za k***wski noob.
Twoja stara tez ma kilku ownerów od rana do nocy.

Btw~ pamietam jak Raverton byl na allegro na 90~ wiec nie cwaniakój ze zrobiles 5lvli.
Kapke przesadziles -.- tak raverton poszedl na allegro za okolo 600 zl bo znalem ravertona i mi powiedzial

@modek
zamknij temat bo to nie sa "WYDARZENIA Z GALANY" tylko "kto komu lepiej pojedzie po rajtach"
stary 16-11-2006, 11:00   #2647
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
No to Cie musze zdziwic.Masz jakies bledne informajce i nie wiem kto Ci ich dostarczyl ale Skopo nie zostal sprzedany i nie zostanie bo na tym koncie istnieje juz inny char na innym swiecie ktory jest bardzo aktywny.Pozdro
Adi?
Adelao jest offline  
stary 16-11-2006, 11:07   #2648
Somos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong Pokaż post
Kapke przesadziles -.- tak raverton poszedl na allegro za okolo 600 zl bo znalem ravertona i mi powiedzial

@modek
zamknij temat bo to nie sa "WYDARZENIA Z GALANY" tylko "kto komu lepiej pojedzie po rajtach"
W***wia mnie takie cos ze On jest pewien tych "informacji"
Najpierw niech nabije coś wiecej niz 95 lvl(kupil chara na 90) i sie mądrzy.
Somos jest offline  
stary 16-11-2006, 11:54   #2649
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004

Imię: Novar
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
jeszcze tylko jedno pytanie.. co jezeli chcial bys odzyskac swoja postac. tak poprostu bo bys chcial. Albo nie wiem, zeby nawet ja na smieci wywalic ale byle by ja odzyskac, bo Ty ja zalozyles i ty wbiles wiekszosc leveli, byla by taka mozliwosc? to mnie ciekawi jezeli nie chcesz nie odpowiadaj
chcial bym odzyskac swoja postac owszem, ale nie ma takiej mozliwosci bo podczas update (kiedy nie gralem) ktos zmienil sobie dane na siebie i nowego r keya, wiec nic nie moge zrobic. Zreszta nawet jak bym odzyskal postac to i tak ta wojna nie dlamnie, wiec niech graja. Powiem tylko, ze teraz gra odpowiednia osoba, ktora zna sie na rzeczy.
stary 16-11-2006, 13:09   #2650
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia Pokaż post
chcial bym odzyskac swoja postac owszem, ale nie ma takiej mozliwosci bo podczas update (kiedy nie gralem) ktos zmienil sobie dane na siebie i nowego r keya, wiec nic nie moge zrobic. Zreszta nawet jak bym odzyskal postac to i tak ta wojna nie dlamnie, wiec niech graja. Powiem tylko, ze teraz gra odpowiednia osoba, ktora zna sie na rzeczy.

nie nazwalbym waszego stylu gry podobnym, tzn nowej catrishii i twojego, mimo ze wczesniej zdaje sie i tak razem sharowaliscie...

arkus@
no to teraz widzisz jak ja sie czulem probujac zorganizowac cos w tej wojnie, polacy sa chetni, owszem do pkowania na noobach gdzie nei ma nic do starcenia, a mainow nie rusza, ty widisz msz problem nawet z zebraniem ekipy noobow, to wyobraz sobie jak sie tzreba nameczyc zeby oni cos sensownego mainami zrobili no i dlatego sobie to po prostu juz dawno odpuscilem.

raverton i cataclism a propo sharowania@
chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura.

jak potrafisz cokolwiek UDOWODNIC to zapraszam maila do cipkow wyslij, i niech ich banuja ale od razu ci powiem nie trac czasu za pogloski nikt ban nie dostanie. chociarz ostanio po banie toxo i reszty mi wmawialo hwl ze zbanowali ich na podstawie tego ze ja i parei nnych osob powiedzieli ze sharuja i ze moga sie odbanowac w kazdej chwilii ale nie chca ;D jak mnie bawi takie gadanie to mowie wam

raverton@
taki z ciebie "fighter" to idz do AS oni cie na pewno wezma i pokarz co potrafisz - poza gadaniem i bede sobie moralizowal ile bede chcial, ja przynajmniej mam jakies zasady ktorych sie trzymam, a twoja jedyna zasada jest "wlasna dupa ponad wszystko" xD
stary 16-11-2006, 14:17   #2651
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia Pokaż post
Z tego co juz parokrotnie pisałeś rozumiem to w ten sposob:
Kuba założył ta postac, grał na niej w bardzo ciekawy sposob az do 125lvl.
Pozniej jako ze zblizaly sie matury i ogolnie lvl wymagal poswiecenia wiecej czasu postanowil grac razem z "zaufanym" kumplem. Jedak gdy ten wielki przyjaciel zorientowal sie, ze po Upie wyszedl nowy Key stwierdzil, ze w chuju ma prawowitego własciciela i przepisze wszystko na siebie aktualizujac reckeya.
W ten o to sposob Kube ten typek zrobil w chuja. I z tego co sie domyslam nie zalezalo az tak bardzo mu na odzyskaniu konta...

@All
Co do sheringu to jest kwestia indywidualna i nie mozna kogos oskarzac, ze sheruje. On wybral taki sposob gry i tyle. Mozna go uwazac za frajera oszusta ale wtedy pokazujemy, ze jestesmy zazdrosni o jego lvl itp. Jesli on sie nie chwali tym, ze jest taki boski bo ma lvl lepszy od innych to nie ma co sie podniecac i dalej grac swoje

@Arkuss
Probuj dalej miejmy nadzieje, ze ktos sie znajdzie jesli az tak powaznei boi sie o swoj masta 50 super ekstra, zajebisty lvl to moze dolaczy swoim innym charem. a moze w koncu sobie uswiadomi, ze bedzie mysl, ze wszystko jest ok do czasu Az go zabija lub zacna huncik za glupi pysk...
Ceapoznan jest offline  
stary 16-11-2006, 14:20   #2652
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

haha dajmos & rumcio niemoglisice ubic wczoraj 50 ek
zaluje ze go nienamowilem zeby jednak nieplacil .. zaplacil bo chce pograc i tyle ale wy jestescie best sila hwl hahahahaha
FajerWarjor jest offline  
stary 16-11-2006, 14:22   #2653
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Z tego co juz parokrotnie pisałeś rozumiem to w ten sposob:
Kuba założył ta postac, grał na niej w bardzo ciekawy sposob az do 125lvl.
Pozniej jako ze zblizaly sie matury i ogolnie lvl wymagal poswiecenia wiecej czasu postanowil grac razem z "zaufanym" kumplem. Jedak gdy ten wielki przyjaciel zorientowal sie, ze po Upie wyszedl nowy Key stwierdzil, ze w chuju ma prawowitego własciciela i przepisze wszystko na siebie aktualizujac reckeya.
W ten o to sposob Kube ten typek zrobil w chuja. I z tego co sie domyslam nie zalezalo az tak bardzo mu na odzyskaniu konta...

@All
Co do sheringu to jest kwestia indywidualna i nie mozna kogos oskarzac, ze sheruje. On wybral taki sposob gry i tyle. Mozna go uwazac za frajera oszusta ale wtedy pokazujemy, ze jestesmy zazdrosni o jego lvl itp. Jesli on sie nie chwali tym, ze jest taki boski bo ma lvl lepszy od innych to nie ma co sie podniecac i dalej grac swoje

@Arkuss
Probuj dalej miejmy nadzieje, ze ktos sie znajdzie jesli az tak powaznei boi sie o swoj masta 50 super ekstra, zajebisty lvl to moze dolaczy swoim innym charem. a moze w koncu sobie uswiadomi, ze bedzie mysl, ze wszystko jest ok do czasu Az go zabija lub zacna huncik za glupi pysk...
hihihi myslalem ze umarles bo ani nei odbierasz koma, ani domofonu xD

btw. wyje*** mam na ta organizacje
stary 16-11-2006, 15:14   #2654
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny

Hack, ban - cya Galana .
Arturo Soprano jest offline  
stary 16-11-2006, 15:18   #2655
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
raverton i cataclism a propo sharowania@
chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura.
nie ma tu mojego zadnego posta o sherowaniu bo nie mam zamiaru sie wypowiadac na ten temat a co do chara "catrishia" ja osoba ktora teraz gra nie ukradla tego chara tylko kumpel spiegola od urodzenia i gralem troche duzo wczesniej tym charem i nie raz dalem passy spiegolowi po tym zdarzeniu ale teraz to nie wchodzi w rachube bo sa juz inne miasta ... choc jak wpadnie na weekend to nie ma sprawy moze sobie pograc ja mu nie bronie a co do czlowieka ktory ukradl tego chara zrobil to i teraz nie gra bo ona ma teraz matury troche ironi w tym ale co zrobic ....
PS. sorry spiegol jak powiedzialem cos czego nie powinienem ale taka jest cala prawda
stary 16-11-2006, 15:42   #2656
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ceatratus of Galana hacked 2 raz....

Banished:until Nov 23 2006, 15:25:56 CET because of excessive unjustified player killing

debilizm..... jeb**** hakerzy czy co?
stary 16-11-2006, 17:22   #2657
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Przestancie sobie wyjezdzac bo to sie juz nudne robi...

Ps. Za panowania Patriotow bylo najlepiej...
stary 16-11-2006, 17:36   #2658
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny @tharrin

@do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;]

@tharrin
Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl.
Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi
Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.-
Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all
Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^

Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy?
Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 16-11-2006, 18:28   #2659
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;]

@tharrin
Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl.
Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi
Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.-
Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all
Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^

Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy?
Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie.
wiec wroc z super demim do AS i "rzadzcie" swiatem, on tez dostal kicka za PA i PK wiec na pewno sie dogadacie, ja akuat pamietam demiego jako tego ktoey nigdy niczego nie sluchal, "wiedzial" swoje, a potem padal glupio bez pz locka w srodku miasta i narzekal jak to on padl ;/

no ale kazdy ma swoj punkt widzenia, poza tym czemu nei dojdziesz? nie raz tu mowiels ze chcesz walczyc i ze potrafisz lepiej od nas, ja ci daje wspaniala okazje zeby to udowodnic, wiec teraz albo poprzyj swoje slowa czynami albo badz tak mily i przestan sie przechwalac, ok? poza tym z takim mistrzem jak ty to organizacja na pewno sie od razu poprawie, w komcu dominium bylo najlepsze, a akurat 85% to lduzie z dominium, czyli sami najlepsi
stary 16-11-2006, 20:43   #2660
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny tharrin

Ja juz nie gram... 2. Nie chce walczyc po waszej stronie bo wkurza mnie cale preliator
I taki btw to ty nie umiesz przyznac sie do bledu :*
Poznanski Rycerz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania