Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-07-2008, 15:13   #2661
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Mnie priv wciągnął tak na 2 miesiące i nie żałuję

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-07-2008, 22:17   #2662
MonszTfojejRzony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 05 2008

Domyślny

betewu...61!

ŁaaaaaaaaaaaaAaała !
stary 08-07-2008, 22:21   #2663
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Ashes back on the track! BT - here we go again. W końcu.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline  
stary 08-07-2008, 23:29   #2664
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Mnie priv wciągnął tak na 2 miesiące i nie żałuję
mnie priv wciagnal na 2.5 roku i dalej nie mam kasy na globala.
stary 08-07-2008, 23:36   #2665
MonszTfojejRzony
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
ALe na pacca tak ;p
stary 08-07-2008, 23:38   #2666
xoz
Użytkownik Forum

xoz's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka

Domyślny

Cytuj:
jak zamiast zbierac na pre-paida to browary żłopiesz to tak jest
tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie?

privy nie sa takie zle, chyba ze mowa o fun servach

Ostatnio edytowany przez xoz - 08-07-2008 o 23:39.
xoz jest offline  
stary 09-07-2008, 00:37   #2667
Verkal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl

I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^
Verkal jest offline  
stary 09-07-2008, 00:58   #2668
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Verkal Pokaż post
I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^
Przeciez nikt nie jest tak glupi zeby udawac persone opiniotworcza bazujac na privach lol. Nawet na tym forum tak glupich chyba nie znajdziesz.

Cytuj:
dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6.
I niech sobie maja podniete ze sprzetu i zyja w blogiej nieswiadomosci tego, ze mogliby go zdobyc bawiac sie przy grze znacznie lepiej. Moze cie to zdziwi ale absolutnie sie z tym zgadzam.

Cytuj:
tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie?
dokladnie.

Cytuj:
jak zamiast zbierac na pre-paida to browary żłopiesz to tak jest
polowe ( albo i wiecej ) prepaida przekisze czekajac az mi lagi mina, po co mam za to placic ?
stary 09-07-2008, 01:04   #2669
xoz
Użytkownik Forum

xoz's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka

Domyślny

Cytuj:
Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6.
niektore z bossow na privach sa tak oskryptowane, ze trudniej je zabic niz na globalu. nie uogolniaj privow.
stary 09-07-2008, 07:40   #2670
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl

Ja już nie wiem... Te forum dzieli się na 3 grupy: dzieci uważające, że płacą tylko głupi (Tibia - Pacc), ludzie (z pełnym szacunkiem do WAS), którzy uważają, że tylko głupi NIE płacą (WoW - glob) i osoby neutralne.

Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego.

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?
CytrynowySorbet jest offline  
stary 09-07-2008, 08:21   #2671
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Ja już nie wiem... Te forum dzieli się na 3 grupy: dzieci uważające, że płacą tylko głupi (Tibia - Pacc), ludzie (z pełnym szacunkiem do WAS), którzy uważają, że tylko głupi NIE płacą (WoW - glob) i osoby neutralne.

Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego.

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?
Chodzi raczej o ocenianie WoWa po piratach. To tak jakbyś chciał ocenić wina pijąc jabole. Ocena nigdy nie będzie choć trochę trafna
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline  
stary 09-07-2008, 08:43   #2672
Xelius
Użytkownik Forum

Xelius's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
@up

Ej ty Panie super pr0 elo! Przecież Ty jesteś taki fajny, że nie powinieneś się tu w ogóle wypowiadać - wiadomo, że ty masz racje.

@Odnośnie tych privów

Grając 2h-3h Co dwa dni chyba nie opłaca mi się płacić za globala?
stary 09-07-2008, 11:54   #2673
MonszTfojejRzony
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post

A kim Ty jestes, ze mowisz "od nas"?

@up
Tak wiec skasuj banner w sygnaturce.

Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 09-07-2008 o 11:56.
MonszTfojejRzony jest offline  
stary 09-07-2008, 12:29   #2674
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

@Xelius
Skasuj to, dziecko :)
_WrD_ jest offline  
stary 09-07-2008, 12:38   #2675
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Zle uogolniasz.

Tibia jest na tyle nieskomplikowana gra, ze malym nakladem srodkow mozna stworzyc darmowy serwer ktory, przy odpowiednim skonfigurowaniu moze byc o kilka klas lepszy od tego co serwuje Cipsoft, ktory dawno przestal byc wyznacznikiem tibijskiej jakosci. Jesli chodzi o WoWa to sztaby ludzi pracuja nad tym, zeby po wyjsciu kolejnych patchow dzialalo cokolwiek a i tak efekt jest mizerny. Reasumujac w Tibie nie placac mozna grac, w WoWa mozna probowac sie pomeczyc.

Cytuj:
Chodzi raczej o ocenianie WoWa po piratach. To tak jakbyś chciał ocenić wina pijąc jabole. Ocena nigdy nie będzie choć trochę trafna
alez ludzie tutaj wzbraniaja sie od oceniania WoWa po privach ! Nie widze zeby ludzie sie pchali do chwalenia sie awansami na funserwerach, nie widze zeby podniecali sie biciem Ilidana w 8 osob ( pzdr WoWLegion ) czy kompletowaniem sprzetu za 1800 BH w 3 dni ( pzdr WoWLegion ). W moim odczuciu to wy stwarzacie problem jadac tak naprawde nie wiadomo po kim, zamiast takich ludzi zalowac.

Cytuj:
niektore z bossow na privach sa tak oskryptowane, ze trudniej je zabic niz na globalu. nie uogolniaj privow.
Jeszcze sie nie spotkalem z bossami ktore bylyby trudne do zabicia z powodu innego niz glupota ludzi w teamie, co na privach jest niestety nagminne i wlasciwe dla 85-95% populacji. Wez pod uwage ze skryptowanie bossow z gatunku skomplikowanych nie jest w niczyim interesie i zazwyczaj niekomu sie nie chce tracic na to czasu. Konczy sie na tym ze np SWP po wejsciu to tank&spank dla ludzi w zielonym sprzecie.
stary 09-07-2008, 12:45   #2676
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Domyślny

Proponuję założyć trzy oddzielne tematy: "World of Warcraft - Private Servers", "World of Warcraft - Official Servers" i "World of Warcraft - Screenshots". Byłoby mniej kłótni, a i ci, którzy chcą pooglądać sobie zdjęcia z gry, nie musieli by łazić po tych ponad 100 stronach i ich szukać... Co wy na to? ^^

Oczywiście za zgodą moderatora(bądź administratora) tego działu, prosiłbym o wyrażenie zgody w tym temacie.

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 09-07-2008 o 14:07.
_WrD_ jest offline  
stary 09-07-2008, 13:13   #2677
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Pomysł całkiem ciekawy, aczkolwiek obawiam się, że moderatorom by się to niebardzo spodobało ;P

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline  
stary 09-07-2008, 13:23   #2678
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Ja nie mam nic przeciwko. Vil też nie powinien. Z grona moderatorów do tego działu chyba nikt poza nami nie zagląda.

Dopiszcie najwyżej, że tematy powstały za zgodą moderatora to unikniecie ewentualnych problemów z nowowybranymi.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 09-07-2008 o 13:25.
Rothes jest offline  
stary 09-07-2008, 13:58   #2679
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Domyślny

Więc czekamy na zgodę Vila i tematy mogą zostać stworzone. Halo, Vil? Oh, mamy kłopoty z połączeniem. Zapraszamy państwa na reklamę, postaramy się to naprawić. Przepraszamy za usterki. ^^

Tak żeby nie było offtopu dopowiem, iż w końcu znalazłem klasę(i rasę), którą gra mi się świetnie - troll rogue. Mam(narazie - może to przez to, że nie lubię grać ciąglę tą samą klasą i muszę sobie robić 'przerwy') dość długiego castowania Holy Fire i Smite, oraz tego, że SP nie jest zbyt dobry na pvp - większość klas z łatwością może mnie zabić(długi cast spelli, tylko 1 cc będąc po stronie Hordy - Shackle UD kompletnie nieprzydatny :/).

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 09-07-2008 o 13:59.
_WrD_ jest offline  
stary 09-07-2008, 14:05   #2680
malkolm
Użytkownik Forum

malkolm's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Ja nie mam nic przeciwko. Vil też nie powinien. Z grona moderatorów do tego działu chyba nikt poza nami nie zagląda.
To przy okazji można by sprzątnąć przyklejony temat w dziale RPG: "polska strona WoW", kierujący do serwisu wowpilot.
Serwis (strona +forum) już nie funkcjonuje.

Ostatnio edytowany przez malkolm - 09-07-2008 o 14:06. Powód: litrówka
malkolm jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania