![]() |
#2662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() betewu...61!
ŁaaaaaaaaaaaaAaała !
#2663 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ashes back on the track! BT - here we go again. W końcu.
![]() |
#2664 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() mnie priv wciagnal na 2.5 roku i dalej nie mam kasy na globala.
#2665 |
Użytkownik Forum
|
![]() ALe na pacca tak ;p
#2666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie? privy nie sa takie zle, chyba ze mowa o fun servach Ostatnio edytowany przez xoz - 08-07-2008 o 23:39. |
|
![]() |
![]() |
#2667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() @up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^ |
![]() |
![]() |
#2668 | ||||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#2669 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2670 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego. @Vil: Nadal grasz na tym priv servie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2671 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Odnośnie tych privów Grając 2h-3h Co dwa dni chyba nie opłaca mi się płacić za globala?
![]() |
#2673 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Tak wiec skasuj banner w sygnaturce.
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 09-07-2008 o 11:56. |
|
![]() |
![]() |
#2674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Xelius
Skasuj to, dziecko :) |
![]() |
![]() |
#2675 | |||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia jest na tyle nieskomplikowana gra, ze malym nakladem srodkow mozna stworzyc darmowy serwer ktory, przy odpowiednim skonfigurowaniu moze byc o kilka klas lepszy od tego co serwuje Cipsoft, ktory dawno przestal byc wyznacznikiem tibijskiej jakosci. Jesli chodzi o WoWa to sztaby ludzi pracuja nad tym, zeby po wyjsciu kolejnych patchow dzialalo cokolwiek a i tak efekt jest mizerny. Reasumujac w Tibie nie placac mozna grac, w WoWa mozna probowac sie pomeczyc. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#2676 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Proponuję założyć trzy oddzielne tematy: "World of Warcraft - Private Servers", "World of Warcraft - Official Servers" i "World of Warcraft - Screenshots". Byłoby mniej kłótni, a i ci, którzy chcą pooglądać sobie zdjęcia z gry, nie musieli by łazić po tych ponad 100 stronach i ich szukać... Co wy na to? ^^
Oczywiście za zgodą moderatora(bądź administratora) tego działu, prosiłbym o wyrażenie zgody w tym temacie. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 09-07-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |
#2677 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysł całkiem ciekawy, aczkolwiek obawiam się, że moderatorom by się to niebardzo spodobało ;P
![]() |
#2678 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ja nie mam nic przeciwko.
![]() Dopiszcie najwyżej, że tematy powstały za zgodą moderatora to unikniecie ewentualnych problemów z nowowybranymi.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 09-07-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
#2679 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Więc czekamy na zgodę Vila i tematy mogą zostać stworzone. Halo, Vil? Oh, mamy kłopoty z połączeniem. Zapraszamy państwa na reklamę, postaramy się to naprawić. Przepraszamy za usterki. ^^
Tak żeby nie było offtopu dopowiem, iż w końcu znalazłem klasę(i rasę), którą gra mi się świetnie - troll rogue. Mam(narazie - może to przez to, że nie lubię grać ciąglę tą samą klasą i muszę sobie robić 'przerwy') dość długiego castowania Holy Fire i Smite, oraz tego, że SP nie jest zbyt dobry na pvp - większość klas z łatwością może mnie zabić(długi cast spelli, tylko 1 cc będąc po stronie Hordy - Shackle UD kompletnie nieprzydatny :/). Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 09-07-2008 o 13:59. |
![]() |
![]() |
#2680 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Serwis (strona +forum) już nie funkcjonuje.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 09-07-2008 o 14:06. Powód: litrówka |
|
![]() |