![]() |
#2661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja jestem w mojej gildi 4 tygodnie i poluje na głupi dislodged foreign object i nie da rady zdobyć. Chętnych jest za dużo
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2662 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Fetish jest najgorszym trinketem jaki mógłbyś wybrać. Już lepszy jest abyssal rune
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() A co ja mam powiedzieć? Czemu cloak z valitrhii jest bisem dla... 12 SPECÓW (liczę te, którymi ludzie raidują)?? A jako że w mojej gildii jest zasada, że healer nie czerpie z upgrade tak dużo jak dps, to czekam na to gówno (które swoją drogą dropnie raz na 3 tygodnie)... no długo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2010
Imię: Tom of Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Pozdro dla twojej gildi xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak usłyszałem w mojej gildi ,że http://www.wowhead.com/item=50664 jest bardziej dla heala niż caster dps to się wkurzyłem. Na szczęście nie byłem wtedy na tym raidzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Użytkownik Forum
|
![]() W szczegolnosci ze to jest bis dla prawie kazdego castera ale ok xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam wolę ring z marrowgara, który leci nigdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() OH z Lootshipa HC poleciał RAZ (25 man) a neck z sindry (absolutny bis dla mnie) ani razu.
![]() |
#2669 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź mnie nawet nie denerwuj z neckiem. Każda sindra to było 5 osób śliniących się na tego necka i uj. O takich cudach jak buty z marrowgara czy bracery z Saurfanga to nawet nie wspominam. Standardem był natomiast mail który leciał zawsze i wszędzie.
![]() |
#2671 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Dobry. Tera jestem na wakacjach, we wtorek bynda w doma i jakos nie mam checi do gry w WoWa :-\ Kto mnie zacheci ? Nie mam jeszcze prepaida kupionego.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby nie to ze jestem w hardcore raiding guildi to pewnie sam bym nie oplacal konta do czasu wyjscia cata bo tak naprawde to nie ma co robic...ofc mowie to jako osoba ktora juz wszystko w wotlku zrobila.. jak ktos jeszcze lk albo haliona na hardzie nie zrobil to zawsze mozna probowac.. szczegolnie ze teraz wyszedl 30% buff.No ale jednak nadal trzeba miec do tego guildie grajaca przynajmniej na przecietnym poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja cię nie zachęcę, nawet na raidy mi się nie chce chodzić, ani dokańczać Loremastera :\ A tu jeszcze z 3 miesiące minimum... o RS nie wspomnę. Kompletny fail, nikt tam nie chodzi nawet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm a mi się RS bardzo podobał. Naprawdę fajna miejscówka.
![]() |
#2675 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niestety, ostatni raid opisuje cały dodatek. LK jest nieważny, ważniejszy jest jakiś wcześniej nieznany smok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja uważam ,że Azjol'nerub i ogólnie neruby to powinien być raid a nie jakiś 5 man dungeon. Anub'arak w tocu to jakieś nieporozumienie.
A tak btw. Widzieliście filmiki gościa o nicku Raegwyn? Dk który wysolował sarthariona 10m , heroic FoS,PoS,HoR i nawet rotface bił tak długo aż doszło do enrage. Ostatnio edytowany przez Tibijczyk222 - 24-07-2010 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() To chyba tego prepaida nie kupuje
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie do konca rozumiem co to znaczy ze tam nikt nie chodzi xD No raczej chodza tam wszyscy bo leci tam w chooj end game itemow.Zreszta LK jest najwanziejszy w dodatku. To ze RS wyszedl po ICC jest zwiazane scisle z lorem i nie moglo byc inaczej.To tak jakby powiedziec ze inwazja nieumarlych w TBC byla wazniejsza od Sunwella.RS jest instancja scisle zwiazana z nadjesciem deathwinga wedlug lora.Co do toca no to moze faktycznie nie byl to jakis super raid ale prawde mowiac on tez byl robiony pod lora.Zreszta walka z anubem byla bardzo fajna szczegolnie podczas robienia tribute to immortality xD.
Ostatnio edytowany przez cheeroke - 24-07-2010 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze: lepsze itemy lecą z ICC25hc (ofc lepsze od normala), które jest o niebo łatwiejsze od RS25hc (a po co w ogóle się męczyć nad tym shitem?). Jak już mówiłem, ostatni boss świadczy o dodatku. O TBC nie świadczy Illidan, tylko Kil'Jaeden. O ile jeszcze Sunwell miało malutkie nawiązanie do TBC, o tyle RS do Lich Kinga ma się kompletnie nijak. Że niby nawiązanie do PRZYSZŁEGO dodatku? To może od razu zróbmy instancję z Sargerasem, bo przecież kiedyś będzie o nim dodatek. RS nie jest związane w ogóle z lorem wotlka. Inwazja nieumarłych to nie był raid tylko event wprowadzający do wotlka. To można porównać jedynie do eventu, który niedługo się pojawi. ToC i lore to dwa przeciwieństwa. Po pierwsze masa nieścisłości, jak np. wielki cyrk na podwórku Lich Kinga, wybijanie siebie nawzajem, LK pojawiający się i znikający jak Filip z konopii, Anub'arak - gimme a break. A oliwy do ognia dolał fakt, że był to content po Ulduarze, który był i jest najlepszym raidem dodatku, z ICC depczącym mu po piętach. Nie mówiąc już o tym, że ToC nijak ma się do definicji dungeona, do tego brak trashy - po prostu pogadaj ze mną a ja ci zespawnuję bossa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jest komus sie nie chce pomeczyc nad instancja z ktorej leca end gamowe itemy to sorry.Jestesmy chyba w troche innych gildiach i z tad ta roznica.
A co do RS to ja nie widze nic zlego w dawaniu raidu ktory naziwazuje do nowego dodatku(w sumie jest jakby wprowadzeniem), jest roznica miedzy nawiazaniem do dodatku ktory wychodzi za 2-3 miesiace a tym przykladem ktory ty podales.Tak samo Illidian mial byc ostatni w TBC a byl KJ i nikt nie narzekal. Co do toca no to ja akurat nie widze nic przyjemnego w trashu bo najchetniej poszedlbym na nim afk wiec moze dlatego toc mi sie podobal. |
![]() |
![]() |