![]() |
#2662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() KOlejne klotnie zamiast screenow :/ Ehh....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Rookstayer
Imię: Marcus Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ciabar Di'Vaio
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 225
Poziom mag.: 82
|
![]() Jako że kłutnia chyba zakończona to dam sska
![]() ![]() ![]() Pozdro for all
![]() |
#2665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Wiec sytuacja wyglada tak ze jestem stary Bosman i niewiem kto to mowi ze brat 11 letni gra , ubzdurali sobie i tyle , mial byc zwykly dowcip a dzieki gildi Teddy Bears wrucilem do gry. Dziekuje za uwage , pozdrawiam starych znajomych , wszystkich Acc sharerow (Ne'roox) i tych co kupuja acc (Luckor , Serek) oprocz nielicznych .
edit@ Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 14-11-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Edit@ A po cholere bede bosman o tobie pisal..Tu sie zdjecie wkleja
Modkowi usuncie ten post xD Ostatnio edytowany przez Thristen - 14-11-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycerzyk Wojtus
Profesja: Knight
Gildia: Dragon Fighters
Poziom: 33
Skille: */*
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rozumiem że jak skonczyliscie skie kłócić to zaczniecie wklejac ss'y. Noto moj next nudny advance :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Stan: Niegrający
Imię: Slodziutka Tigerka
Gildia: Tormentors
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Dawno nie pisałam wiec moze coś nabazgrze i wrzuce swoje nudne tibijskie życiue tu ;/
Przez te wasze po***aną kłótnie nie zrobiłam lvlu i v shield questa -.- Bo się thri skupic nie mógł na bloczeniu .... ![]() I cosik z tescika nuuuuuuuudne ale zawsze coś xD Coś mało ssków dajecie to ja was zaśmiece ;/ nie patrzcie na moja z***ana grafe... Tak btw to rook ![]() ![]() GMek nudzilo mu sie to monki i smoki sumonował o dziwo all padło ![]() ![]() Pkowanko po tym ue zabiła mnie ekipa selthiasa ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej już słabiej ![]() ![]() And SAD end ;/ ![]() Na koniec buziaczek :*~ a dla kogo on już bedzie wiedział ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Fajne screeny , co do Greenego , bo to postać gm'ów , słyszałem ze na antice udupili go i właśnie z niego mają te 99x runy , co najdziwniejsze na tibia.com ma chyba 12 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2671 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
|
![]() Gratuluje wszystkim
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Majk3l - 15-11-2005 o 08:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Guest
|
![]() Gratz All =]
Co do run x99 na tescie to pewnie i z niego ;] Co do antici i run o wiekszej ilosci strzalow niz normalnie to maja je z Ferumbrasa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() [email protected] nie wiem jak ty ale mi sie zdaje ze go jednak nie Zabili xD Wtedy chyba nie bylo nawet kilku 100+lvli a wtedy Ferumbras byl cos jak Orshabal.. Tak mi sie wydaje ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Guest
|
![]() Zabili go !
![]() ![]() ![]() A czy byl jak orshball ? nie ! Niemial takiego dmg`u ! Byla to normalna postac na lvl chyba cos kolo 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i wreszczie znalazlem ![]() http://www.tibia-alumni-society.net/...ferumbras.html Na tej stronie jest dosc duzo screenow ze slynnym Ferumbrasem ![]() I niepodwazalny dowod na to ze padl ;] http://www.tibia.com/home/?subtopic=news-archive&id=31 Ostatnio edytowany przez Ka sia czek II - 15-11-2005 o 10:31. |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niee, dla niego dla kogoś innego ![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @down myslisz ze obchodzi mnie twoje "puste" zdanie ? Milcz Edit nie jechali mnie? lol to straaaaaaaaaaaaasznie duzo wiesz... moze temu nie gram kenem idioto? Boze... mysl to nie boli... Ostatnio edytowany przez Majk3l - 15-11-2005 o 13:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Guest
|
![]() @up i mam posluchac account tradera ? -.- makarona pojezdzacie i innych a majkela nie -.- pffff !!!. A wystarczy kena poprosic zeby wrzucil spowrotem na aukcje na allegro screeny i tak sobiec pogral -.-
Wezcie sobie numer gg dajcei i tak toczcie to jakze interesujace dyskusuje na tematy zblizone telenowela ok ? W dzisiejszym odcinku majkel z tigerka beda dyskutowac o tym dla kogo przeznaczony jest buziak z odcinka 7432 -.-. A CO NAS TO DO CHOLERY OBCHODZI ?!?!?! ;S Albo chcoiarz sobie na PW spamujcie :|. Aktualny stan postaci i new house -.- (tylko zeby niebylo ze bez foto -.-) ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek II - 15-11-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
#2678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
ano to z niego te runy a nie z greenego , ja tez chce demony i warlocki przywoływać ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() @tigi~~
z tym zgadzam sie z kaczkiem, po co pisac beznadziejne posty w stylu :"Niee, dla niego dla kogoś innego ![]() ![]() @topic coś z archiwum~~ jak jeszcze stary ken gral ;] jakby ktos nie wiedzial Zencio i Kenuy zlurowali~~ ![]() jakis tam orc attack ![]() ![]() ![]()
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |