![]() |
#2681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() tez chcialbym wiedziec...
Ogolnie powiem za siebie.. nie bede kampil 24h na dobe przed monitorem czekajac az ktos z nich wyjdzie tak by moc go ubic itp.. nie mam czasu by marnowac.. ale podziwiam membersow lilithum gdyz siedz online grubo po kilkanascie godzin dziennie co jest strasznie dziwne;D wnioski?- robie inne rzeczy, piwko z kumplami, mecz czy wyskoczenie do pubu itp sa lepsze niz kampienie przed monitem np. caly weekend! powodzenia dla "all geeks" online;] |
![]() |
|
![]() |
#2683 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
co do expienia: kase mam, expic nie ma potrzeby bo to dla mnie nudne, 1 lev wyzej czy nizej nie robi mi roznicy, ogolnie dla mnie jzu nie ma celu do osiagnieciaa w tej grze. za innych nie moge sie wypowiedziec, ale wiem ze nawet bez wsparcia gildii jakbym chical expic to bym expil, mimo ze hwl jest 3/4 dnia stand by, wszsytko sie da zaaranzowac, wystarczy chciec ![]()
![]() |
#2684 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() Signed in blood, Mr. Guesswhoami |
|
![]() |
![]() |
#2685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Akcja byla taka ze nikogo nie zabili, ale mozna sobie bylo spokojnie wyjsc z dp w ankh i poexpic na larvach/tombach/scrabach bo consensus stal rpzed dp czekajac na softy albo hwl, ale niestety nikt sie nie pojawil...
|
![]() |
![]() |
#2686 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do nonstop na~ lewelkow to od 60 ta gra byla tak nudna ze potrafilem stac 5-6h online i tylko gadac ze znajomymi xD Potem byl pokoj i ze 2 tygodnie gralem.. znudzilo mi sie przed wybuchem wojny wiec 100 nie mam;] A online moge byc o roznych porach dnia i nocy, tylko nie mam powodow by faktycznie byc... Ostatnio edytowany przez Raynold - 18-11-2006 o 02:20. |
|
![]() |
![]() |
#2687 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2688 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszzce niedawno plakales ze cie wyrzucilismy, jak ci pojechalem po rajtkach ze nie potrafisz opprzec swoich slow i ze masz okazje dojsc do AS to zes sie zaczal wycofywac a teraz ci si HWL marzy? haha, typowy tchurz.
#2691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @Dajmos: Czy ty naprawde myślisz, że 25 elderek gotów jest zapłacić 50k? Takiego druida robi się 5 dni na bocie, 3-4 dni samemu. |
|
![]() |
![]() |
#2693 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Haha jakbym chcial byc w waszej gildi to bym wam nie zaczal jechac -.-, ale ty Tharin takich rzeczy nie rozumiesz . Nie walcze bo nie gram... trzeba bylo wczesniej mnie o to prosic a w dodatku ta wojna polega na tym, ze wy w pz campicie. Nic nie robicie HWL was klepie, a ja chce wojne, gdzie sie walczy a nie wastuje chara-.-. Robcie jakies akcje, masslogi, bo tharrin typowy walczak na forum, i caly czas mowi ze gdyby wszyscy byli jak on to to i tamto.
Tharrin ty patrzysz na innych z gory, a na siebie jako najlepsza osobe. Nie jestem tchorzem dlatego, ze nie chce walczyc razem z toba. Nie gram juz w tibie. Mow ze jestem tchorzem bo tylko takie rzeczy umiesz. Walcz na forum walcz walcz. Taka sierota z ciebie jestes, ze szkoda gadac. Dravenora na pastwe zostawiles wiec moglbys chociaz raz zamknac sie? I nie mow mi, ze nie bylo szans zebys mu pomogl bo oboje byscie padli... on sam se poradzil -.- Nie moge cie sluchac. Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 18-11-2006 o 12:30. Powód: blad;] |
![]() |
![]() |
#2694 |
Użytkownik Forum
|
![]() w kazdej opowiesci jest odrobina prawdy... -.^
|
![]() |
![]() |
#2695 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z dravenorem nie wiesz jak bylo to nie mow, spytaj sie lepiej jego czy ma do mnie o to pretensje? a nazywam cie tchurzem nie dlatego ze nie chcesz walczyc "u mojego boku" tlko dlatego ze bois sie stanac i poprzec CZYNAMI to co mowisz, bo sam zes sie deklarowal ze byles super fighterem, ze nei walczysz bo cie wyrzucilismy, ze bys powalczyl ale nie bo cie wyrzucilismy itp, spojrz pare postow wstecz, kazdy to czytal, robisz z siebie posmiewisko. POZA TYM JA CIE NIE CHCE U SIEBIE, DOJDZ SOBIE MISTRZU FIGHTERZE DO AS TAM MNIE NIE MA I NIE BEDZIE, wiec w czym problem?i owszem patrze na niektorych z gory, siwetnie sobei zdaje z tego sprawe ![]() ![]() ![]() ![]() PS: zeby nie bylo watpliwosci, osobiscie to cie nie chce w ogole po naszej stronie, ale moze to tylko ja 1? ![]() ![]() ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 18-11-2006 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#2696 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
|
![]() Cytuj:
Co do wojny na jego miejscu zrobiłbym to samo, ciągle stoicie w pz, gdzie są te fragi, które miałeś zdobyć? Poza tym to jest jego postać, może z nią zrobić co zechce. Stwierdził, że nie będzie mieszał się w tą "wojnę" i tak robi. ~Signed.
![]() |
#2697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Co sie szykuje.... Cale lithium w Venore...
@Bru xD widze Cie ;P
Arkus Ostatnio edytowany przez Arkuss - 18-11-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
#2698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
|
![]()
#2699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Uwaga xD teraz smiechu warte!!!
14:13 Wielki dajmos [56]: Arkus of Galana 14:14 Wielki dajmos [56]: niegrasz tu juz buahahhaha xD
#2700 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
On mnie coraz bardziej smieszy.. mimo iz znaczy mniej niz nawet noob z carlin to pysk ma coraz wiekszy... Typowy polski noobek... |
|
![]() |