Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-03-2007, 16:30   #2681
Walle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
@Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...

@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883.

HAVE FUN XD
291896 - numery quel metu
l
Walle jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-03-2007, 17:11   #2682
Nygga789
Guest

Domyślny

jak juz tak szastacie passami to ja poprosze o garlerdona ale haslo tez aa i rec keya tez i meila i haslo

Ostatnio edytowany przez Nygga789 - 26-03-2007 o 17:12.

stary 26-03-2007, 17:52   #2683
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune Pokaż post
Haha widać że czytać umiesz uHAHahAH

I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA

Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha

Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc.

BTW. Acc Number Slaminera - to już było.

I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha

Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)

Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało!
o jaa nie no przepraszam...
nie shakujesz mnie ?? przeprosilem noo o yaaa..
stary 26-03-2007, 18:09   #2684
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Haha widać że czytać umiesz uHAHahAH

I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?
Cytuj:
Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha

Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc.
To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...
Cytuj:
BTW. Acc Number Slaminera - to już było.

I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha
Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.
Cytuj:
Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)
Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.
Cytuj:
Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało!
Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.
Cytuj:
I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI.
Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?

Ostatnio edytowany przez Dwik - 26-03-2007 o 18:40.
Dwik jest offline  
stary 26-03-2007, 19:12   #2685
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?

To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...

Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.

Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.

Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.

Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?
hahahaha respect dla ciebie za tego posta... na miejscu tego super mega hiper evul hackera bym sie chyba pod ziebie zapadl... Myslisz ze jestes taki fajny bo wiesz ze tibia chodzi na 7171 i ze uzywasz proxy? WOW
Keonek jest offline  
stary 26-03-2007, 19:28   #2686
Red October
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2005

Domyślny

Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik.
Red October jest offline  
stary 26-03-2007, 21:04   #2687
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

hah a ja z mojej strony chcę wam powiedziec, że wasz niezapomniany z początków servera Artehax (deleted) wraca na Kyrę . Specjalnie dla Elfhame xd Nie wiem ale może ktoś mnie tam jeszcze pamięta :<

czekam na teksty "noi?" "fajnie" itp ;D
Arte jest offline  
stary 26-03-2007, 21:09   #2688
Yoyoema
Użytkownik Forum

Yoyoema's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007

Stan: Niegrający
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Red October Pokaż post
Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik.

A moze ty jestes lepszy xD??
Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim

Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 27-03-2007 o 10:01. Powód: literowka ;p
Yoyoema jest offline  
stary 26-03-2007, 21:48   #2689
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post

Awer, odnosze wrazenie ze chcesz mi cos zarzucic, ale wszystko co mowisz niestety mija sie z prawda, nastepnym razem podaj przyklad, cos konkretnego...
Ty elvis do fg doszles po 1 dedzie jak cie zabil mooth z twoim evul xolorianem bodajze fg wtedy bralo wszystkich zeby szlo na 1 ogien i padali 1 OB i padles 2 raz

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
stary 26-03-2007, 21:52   #2690
esdek
Użytkownik Forum

esdek's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów

Imię: -
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoyoema Pokaż post
A morze ty jestes lepszy xD??
Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim
A ty może pochwal się swoim pro polskim?

Łukasz

Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie )
esdek jest offline  
stary 26-03-2007, 21:55   #2691
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:

UhahahahaAAHhAHAAHAaaa

No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!

Oczywiście szanuje Cie! xD!

Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha

Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O

Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.

A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )

Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."

Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...

Ja wole "Remote Access"...

"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")

Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema...

Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?

Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux"

Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!

Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"

Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha

Reszty ludzi na forum niekomentuje, kto jest dobry "hakier"? Plax musze go znać ! xD! hahahAHa

5p34k35

Edit:
Pewnie klikłeś w link na dole "Szkoła Hakerów" O jaaaaaaaaaaaa wiesz wiecej !!! Oo

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 26-03-2007 o 22:15. Powód: Trzeba co dodać!
Nide Wune jest offline  
stary 26-03-2007, 22:22   #2692
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Cytuj:
UhahahahaAAHhAHAAHAaaa

No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!

Oczywiście szanuje Cie! xD!

Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha
Cytuj:
Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Cytuj:
Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
Cytuj:
A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )
Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.

Cytuj:
Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."

Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...Ja wole "Remote Access"...
Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
Cytuj:
"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")

Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema...
Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit

Cytuj:
Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?
Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Cytuj:
Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux"
Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Cytuj:
Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!
Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.
Cytuj:
Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"
Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha
Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.

Ostatnio edytowany przez Dwik - 26-03-2007 o 22:25.
Dwik jest offline  
stary 26-03-2007, 22:41   #2693
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Imię: Nide Wune
Gildia: LRA
Poziom: 78
Domyślny

Na start:

Host Name: 212.160.111.2
IP Address: 212.160.111.2
Country: Poland poland
Country code: PL (POL)
Region: Zamosc
City: Hrubieszów
Postal code:
Calling code: +48
Longitude: 23.9167
Latitude: 50.8

Ale to wie każdy. niemasz firewalla.

Progress
Nide Wune jest offline  
stary 26-03-2007, 22:50   #2694
Miszczoslav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny hiehie :d

291896 - numery quel metu

account number do Slaminera: 8949883.

macie do Awerka : 587898X zmienilem ostatnia liczbe dlatego ze moze miec lipe nowy owner w razie czego .. i tak juz nie gramy Awerem wiec... :d

he.. troche smieszne sa te klotnie z pajakiem i olikiem i innymi.. zaniedbalem troche ostatnio forum bo jak wchodzilem i patrzylem, ze wrzuty leca caly czas to az sie odechciewalo czytac i odrazu zamykalem stronke ;d ale teraz gdy widze ze pajak nie daje se rady i zapucowal o sharingu w 3 xD to az mi sie zachcialo cos napisac ;p
stary 26-03-2007, 23:00   #2695
lalomgxd
Guest

Domyślny

Cytuj:
Na start:

Host Name: 212.160.111.2
IP Address: 212.160.111.2
Country: Poland poland
Country code: PL (POL)
Region: Zamosc
City: Hrubieszów
Postal code:
Calling code: +48
Longitude: 23.9167
Latitude: 50.8

Ale to wie każdy. niemasz firewalla.

Progress
takie cos to ja w googlach znajde.. =/

Ostatnio edytowany przez lalomgxd - 26-03-2007 o 23:07.

stary 26-03-2007, 23:00   #2696
E.hame
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.

Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit

Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.

Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.

jeżeli kogoś krytykujesz za to że nienapisał jednej literki (prawdopodobnie przypadkowo) pierw sam nauczsię poprawnej ortografi

mianowicie "przezuc" pisze się - przerzuć
prawdopodobnie znalazłbym więcej
E.hame jest offline  
stary 26-03-2007, 23:02   #2697
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Domyślny

Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
stary 26-03-2007, 23:10   #2698
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
Ty elvis do fg doszles po 1 dedzie jak cie zabil mooth z twoim evul xolorianem bodajze fg wtedy bralo wszystkich zeby szlo na 1 ogien i padali 1 OB i padles 2 raz
Tak, tak, tak... Nie wiem co chcesz ośągnąć tym żeby go zjechać i przez 10 postów które napisałeś nie jest prawdą w 90%. Wogóle jak chcesz się kłucić masz priv.

Odbyło się battle i było 1:1
stary 26-03-2007, 23:25   #2699
Eabbol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE
A Foriuss padl
Eabbol jest offline  
stary 26-03-2007, 23:27   #2700
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Takie battle , to ciezko to nazwac "battle" , chcialbym zeby kiedys doszlo tu do battle rodem z novej tak jak ostatnio 28:6 dla NS _/ ;p
Exodus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania