![]() |
#2681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
l |
|
![]() |
|
![]() |
#2682 |
Guest
|
![]() jak juz tak szastacie passami to ja poprosze o garlerdona ale haslo tez aa i rec keya tez i meila i haslo
Ostatnio edytowany przez Nygga789 - 26-03-2007 o 17:12. |
![]() |
#2683 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
nie shakujesz mnie ?? przeprosilem noo o yaaa.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2684 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 26-03-2007 o 18:40. |
||||||
![]() |
![]() |
#2685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik. |
![]() |
![]() |
#2687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() hah a ja z mojej strony chcę wam powiedziec, że wasz niezapomniany z początków servera Artehax (deleted) wraca na Kyrę
![]() czekam na teksty "noi?" "fajnie" itp ;D |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
A moze ty jestes lepszy xD?? Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim ![]()
http://www.pajacyk.pl/ jak tu wejdziesz to masz po accu ;< Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 27-03-2007 o 10:01. Powód: literowka ;p |
|
![]() |
![]() |
#2689 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() Ty elvis do fg doszles po 1 dedzie jak cie zabil mooth z twoim evul xolorianem bodajze fg wtedy bralo wszystkich zeby szlo na 1 ogien i padali 1 OB i padles 2 raz
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() A ty może pochwal się swoim pro polskim?
#2691 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!! Oczywiście szanuje Cie! xD! Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD! Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi. A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O ) Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr." Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych. Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo... Ja wole "Remote Access"... "klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły") Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema... Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić? Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux" Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!! Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny" Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha Reszty ludzi na forum niekomentuje, kto jest dobry "hakier"? Plax musze go znać ! xD! hahahAHa 5p34k35 Edit: Pewnie klikłeś w link na dole "Szkoła Hakerów" O jaaaaaaaaaaaa wiesz wiecej !!! Oo Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 26-03-2007 o 22:15. Powód: Trzeba co dodać! |
|
![]() |
![]() |
#2692 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 26-03-2007 o 22:25. |
||||||||||
![]() |
![]() |
#2693 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na start:
Host Name: 212.160.111.2 IP Address: 212.160.111.2 Country: Poland poland Country code: PL (POL) Region: Zamosc City: Hrubieszów Postal code: Calling code: +48 Longitude: 23.9167 Latitude: 50.8 Ale to wie każdy. niemasz firewalla. Progress |
![]() |
![]() |
#2694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() 291896 - numery quel metu
account number do Slaminera: 8949883. macie do Awerka : 587898X zmienilem ostatnia liczbe dlatego ze moze miec lipe nowy owner w razie czego ![]() he.. troche smieszne sa te klotnie z pajakiem i olikiem i innymi.. zaniedbalem troche ostatnio forum bo jak wchodzilem i patrzylem, ze wrzuty leca caly czas to az sie odechciewalo czytac i odrazu zamykalem stronke ;d ale teraz gdy widze ze pajak nie daje se rady i zapucowal o sharingu w 3 xD to az mi sie zachcialo cos napisac ;p
#2695 |
Guest
|
![]() takie cos to ja w googlach znajde.. =/
Ostatnio edytowany przez lalomgxd - 26-03-2007 o 23:07. |
![]() |
#2696 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() Cytuj:
jeżeli kogoś krytykujesz za to że nienapisał jednej literki (prawdopodobnie przypadkowo) pierw sam nauczsię poprawnej ortografi mianowicie "przezuc" pisze się - przerzuć prawdopodobnie znalazłbym więcej |
|
![]() |
![]() |
#2697 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2698 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Odbyło się battle i było 1:1
![]() |
#2699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Takie battle , to ciezko to nazwac "battle" , chcialbym zeby kiedys doszlo tu do battle rodem z novej tak jak ostatnio 28:6 dla NS _/ ;p
|
![]() |