![]() |
#2702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Zbanowany
Imię: Ufol The Paladin
Profesja: Paladin
Gildia: Zadna jeszcze, haka mialem.
Świat: Hiberna
Poziom: 7
Skille: 12/15
|
![]()
50 Cent rox 111!!!! gg : 4615783 Hiberna: 32 ms hack 28 ek hack 39 ms hack czekam na nastepny 11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2 11:42 Ufol the Knight [40]: omg ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: i jak 11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: Oo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Użytkownik Forum
|
![]() jutro fotka w hatce
PS. eq slabe bo rs ![]() ![]()
50 Cent rox 111!!!! gg : 4615783 Hiberna: 32 ms hack 28 ek hack 39 ms hack czekam na nastepny 11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2 11:42 Ufol the Knight [40]: omg ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: i jak 11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: Oo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() hiho ^^
jak zwykle hiberna na 4 stronie ![]() a tu advenced ;d ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
jasiu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Szczecinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() http://allegro.pl/item167230325_tibi...uid_pacc_.html
Czemu sprzedajesz Chara? Czy to nie Ty? :d Bo juz byla nie jedna proba sprzedania Zielonego Ping~ ;pp Hunta zalapales czy jak? ; p #Pkowanie~~ Wg mnie to dobrze ze Oni daja tu sski z Nerany/Refugii/Celesty. Rozumiem gdyby jakis ciul wpadl z sskami z innego swiata niz Hiberna (ktorego bysmy nie znali ^.^) #Hiberna Postanowilem zakonczyc gre na tym przepelnionym servie PA/huntow za free itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Użytkownik Forum
|
![]() aff, trzbea byc silnym i trwac na jednym serverze..
dojsc do tego aby nikt cie juz nie hunotwal za nic.. nie wywalal z respu ![]() ~Respect~ XD Hiberna 4ever _/
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Użytkownik Forum
|
![]() ye hiberna 4ever
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() wszyscy odchodzą z hiberny, zróbcie to zanim wbijecie wyższe levele i szkoda wam będzie opuścic hiberny kiedy to sp zrobi i na was PA i będziecie musieli płacic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha.. przed chwilą nagrałem pana zwanego Mind Monarch.. (77ek).. jak... JAK ŚPIEWAŁ !!
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.**************/file/msr4wr <-- tutaj możecie ściągnąć i przesłuchać... hahaha na 100% się uśmiejecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Guest
|
![]() eghemmm zrobilem se siare czy mi sie zdaje ;D? heuheuehue wiedzialem ze dupek cos kombinuje a to mialo na celu przekodzenie mu gry w csa jak by co zeby takl do konca sie nie skompromitowac
![]() a i 2 ssy ![]() 76 lvl nawet niezle wbity ![]() http://img71.imageshack.us/my.php?im...behelvljr7.jpg 77 lvl z dzisiaj http://img201.imageshack.us/my.php?image=77lvlux2.jpg |
![]() |
![]() |
#2714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiho!
![]() kthxbye
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Użytkownik Forum
|
![]() ŁaŁŁŁ ale ty jezded mazdach, super uber hiper master głest!!!111oneone
where is mein plet set? ;/ Gej lokker ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Nie no, idola to byś wygrał z palcem w (_Y_) xDD
![]() Go, go, go lvl 100 xD Trzymam za Ciebie kciuki Mind ![]() Btw. Mam nagrane, jak na team speaku gada: Luthor Inferno, Cruis Inferno i Ilucor Inferno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków
Gildia: White Fist
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Próbujesz oszukać siebie samego?
![]() Spokojnie expiłem sobie na tombie, miałem zamiar tego dnia dobić lvl, ale co się stało? Oczywiście moje spokojne expienie musiało coś zakłucić. Otóż wszedł mi na tombe jakiś pewny siebie 11 lvl. Psiałem: "leave" itp. ale nie pomagało. Na dodatek nawrzucał mi pełno śmieci na list. Nie dałem się sprowokować, więc nie wbiłem skulla na gościu. W końcu postanowiłem go zignorować i zacząłem dalej expić. Po chwili napisał do mnie Sorandor [było to coś typu: "masz się za boga? zostaw w spokoju mojego kolegę" itp], a że zależało mi na spokojnym expieniu, to postanowiłem nic mu nie odpisywac, żeby nie pogorszyć tej sytuacji. Miałem już 2k expa do lvl [do 69 lvl], kiedy wszedł na tombe Aaron i Sorandor: SD, UH, SD- dead....Zaraz zalogowali się koledzy i załatwili, że nic więcej nie będe mieć, ale to już nie miało dla mnie znaczenia- koniec gry. Jaki z tego morał? Jak nie znasz nikogo z SP, a masz przynajmniej 50 lvl, to unikaj miejsc gdzie jest ktokolwiek z SP [chociaż i to może Ci nie pomóc]. Btw. Mógłbym podać więcej przykładów, ale własnie przyszli po mnie koledzy i idę na dwór ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Zeby nie bylo ze bez ss 4h na hero, 3x i wrl spawn http://img69.imageshack.us/img69/8462/uo0014si9.jpg
![]() |
![]() |
#2720 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też nigdy nie płaciłem [i w tym przypadku, który opisałem, nie straciłem ani gp]. Albo sam załatwiałem problemy i pisałem do lidera, albo była interwencja kolegów. Coś chyba jest nie tak, jeśli przez pisanie "leave" zaliczasz glebę?
|
![]() |
![]() |