![]() |
#2701 |
Guest
|
![]() @up
Jesli gosc by uzywal light hacka i mial to na na photobu"kiecie" to bym niereportowal, jesli by uzywal mc jak shargi ;] tez bym nie reportnal ;] Jesli by jechal na tbi zeby miec swiatelko zeby go uh`alo i samo wpieprzalo jedzonka NIE REPORTNAL BYM :}. Ale "niezniese" cave botow, why ? Bo ja zapierdzielam marnuje cenne godziny swojego zycia zeby nabic 100k expa a taka biach odpala cave bota i robi sobie 4-5 bp kasy i 70k w ciagu nocy -.- Edit: Cheat to cheat ? to tak jak bys mowil kradzierz to kradzierz tylko jakos sad za kradzierz chleba nie wlepi ci tylu lat co za kradzierz auta ;]. Dla mnie cheat to nie cheat, i widze roznice miedzy lh a cave botem lub rune botem. Wracajac do kradzierzy jak mi ktos zawinie ze sklepu chlebek to niepojde na psy jak mi zawina fure to sie nawet zastanawiac niebede ! Ostatnio edytowany przez Ka sia czek II - 17-11-2005 o 13:15. |
![]() |
|
![]() |
#2702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() gratz all pięknych levli a tu mój levelek i nareszcie pacc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Użytkownik Forum
|
![]() może i jest w tym troche racji...ale cheat to cheat.
Ostatnio edytowany przez Grevamba - 17-11-2005 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Zbanowany
|
![]() GZ ALL
a tu jak zawsze troche syfu od yoozia ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() a tu takie male cus odemnie 60 fishing
![]() i jak widac powiekszenie eq o b-robe ![]() i tu drugie male skromne cus ![]() Ostatnio edytowany przez Dako19 - 17-11-2005 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sharevix
Poziom: 47
Skille: 8x/7x
Poziom mag.: 6
|
![]() @GZ Yoozio
mam sprawe do Ciebie odezwij sie ![]() @Wisyrz czemu masz 100 souli przeciez PACC ma 200 ? oile sie nie myle @EDIT Ostatnio edytowany przez Velleion - 17-11-2005 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Hihi ladnie wyglada tak za rowne 200 hit ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Zbanowany
|
![]() hehe no to nerciu nastepny rok na 300 ^^ lmao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Guest
|
![]() Omfg -.- GZ Ne`roox ... teraz czekamy na pierwszego knighta ktory przekroczy granice 150 z hmm`a ?
![]() @Yoozek wydaje mi sie ze cachero niema 300 dmg`u z hmm`a a watpie zeby nerka zrobil 100 lvl`i w ciagu roku ;P |
![]() |
![]() |
#2712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ciabar Di'Vaio
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 225
Poziom mag.: 82
|
![]() GZ Nerciu, ładnie to wygląda takie równe 200, tez bym chcial
![]()
![]() |
#2713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Thorare
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Aurochs
Poziom: 60
|
![]() GZ Ne'roox !!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]() |
#2714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Gildia: Tormentors
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() GrAtZiK Nercia mi brakuje jeszcze jakies 65
![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Guest
|
![]() @Arch omfg ^^^ jak juz zrobisz ten oltarzyk wstaw zdjecie zrobie sobie taki sam
![]() ![]() ![]() ![]() I widzisz nerka mowilem ci ze dzieciak jestes ^^^ Edit: Fajny ma kumpel dres -.- ;p Edit2: Krzyki - przedmiescia olawskie - trójkat ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek II - 18-11-2005 o 11:31. |
![]() |
![]() |
#2716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() hehee ; d
Gratz ne'roox wyrabiscie ;d 1 runa hmm teoretycznie na draga ;d no no Kasiaczek, jaka dzielnica we Wrocku? ja Sepolno/Bsk ; d Gratz wszystkim, askara pozdrawia Celeste xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Arch sie zakochal? Neroox wspuczuje xD A co do przekladania gry nad nauke i zamiany zycia rl w virtual - BREDZISZ!
![]() ![]() @Kasiaczek Tez dzieciak jestes ![]() ![]() @Tigi Nie stresuj sie. Szkoda nerwów ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 18-11-2005 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Gildia: Tormentors
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Hmmm... masz jakiś problem???Po co ingereujesz w jego prywatne życie, nie powinno Cie obchodzić co on robi.....Zajmij się sobą i nie rób z siebie śmiesznego dziecka!
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
|
![]() Przepraszam slodziutka dziewczynko, zachowalem sie jak gowniarz. Obiecuje wiecej tego nie robic. Razi mnie to co Me'r0x robi a ty tez nie jestes lepszY;
share acc, czesto widzialem jak siedzisz na macro. @ALL Ludzie co wy macie jakis syndrom "dzieciaka" kazdy jest dzieckiem tylko nie ja. OMFG zupelnie jak dzieci ![]() @ Grue hehe poprostu n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Guest
|
![]() Btw tigerek brzydką masz siostre/dziewczyne
![]() Btw2. Polska jest "wolnym" krajem i kazdy moze wyrazac swoja opinie na kazdy temat nawet na temat kazdej osoby ![]() Czy jego zycie powinno arch gowno obchodzic alez oczywiscie ;] ale nic niestoji na przeszkodzie aby w sarkastyczny sposob wypowiedzial swoje zdanie na jego temat ![]() Osobiscie ***ie mnie jego/ich (share ? a moze nie wali mnie to;]) zycie. Zawala gimnazjum to sie rodzice dobiora do skory ![]() Mnie osobiscie jedynie razi brak wiary w siebie w rl`u ;]. Tacy ludzie niepotrafia zaimponowac inny w rl`u NICZYM. Wiec spedzaja masy godzin przed kompem imponujac innym (nieduzo lepszym od nich ![]() ![]() PS. Trzymajmy sie mamy to sie nieposramy ^^^ |
![]() |