![]() |
#2722 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Usunięty
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Poznań City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zighrapt
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
![]() ![]() |
![]() Na wstępie pogratuluje wszystkim awansów, szczególnie tobie Xadue, następna 100 na serverze
![]() ![]() Najpierw wymęczony awans na 27 lvl, wreszcie monk xD ![]() Teraz magic... ![]() A teraz... Skoro dziś haloween to : ![]() Po długich chwilach przepychania się między graczami, dotarłem wkońcu na dobrą odległość, by stać się tą właśnie dojrzałą "dynią". P0zdr0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Profesja: Elite Knight
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Dowcipnisie byłem tam z wami duszą ;D
![]() |
#2727 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Daedron
Profesja: Druid
Gildia: Immortales
Poziom: 45
Skille: 16/24
Poziom mag.: 51
|
![]() Dynie rokz! Może to nie adv, ale równiście równy exp ^.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master'Perez
Profesja: Knight
Gildia: Blood'Man Of Brathers
Poziom: 18
Skille: 62/62
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Gz...skrinów...oby tak dalej...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() ![]() nudzi mi sie podczas skilowania wiec umieszczam ten skromniutki ssik |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 40 lv facc;/
![]() 50 lv juz na pacu ![]() ![]() 60 lv O.o ![]() i 2 inne screeny ![]() ![]() ![]() oceniac ![]() wiem ze club sux i moje skile tez ale jest jak jest ![]() HAIL REF pozdr limaq and flami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Guest
|
![]() Witam.. chociaz nie gram juz Commanderem.. gdyz.. wyniknely pewne klopoty.. postanowilem wrzucic kilka ss za czasow mojej swietnosci ta postacia [;...
Wiec zaczynam.. Quest wykonywany we 2.. 1 bp uh waste ;].. ![]() Moj pierwszy wypad na demone. 20 bp uh.. jak widac szczesliwy [;.. ![]() A tutaj kolejny loocik... 1h na hero [; ![]() Tutaj 6 mln wbije przezemnie... [; ![]() Tutaj 7 mln done... [; ![]() Teraz niebywaly fart z mojej strony.. ;D ![]() Kolejny loot z demony.. [; ![]() I ostatni lvl jaki w swoim zyciu nabilem ta postacia.. ; // ![]() Niedlugo zaczne wrzucac ssy z mojej aktualnej postaci.. zrobil bym to teraz ale nie bede zanudzal ludzi 25 ~~ lvlem ![]() ~Misi3Q ;> Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 01-11-2006 o 18:12. |
![]() |
![]() |
#2733 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli dobrze mi się zdaje to ja nadal popierniczam w tej goldence co ją na fotkach Comm~ widać
![]()
![]() |
#2734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Fajny sovik mocia który biedak go stracił przez "hack" heheheeh pzdr ;D
@Down Tak tak znamy tego "kolesia" baardzo dobrze obydwoje ^.- niech sobie przypomne xat.... no nie moge sobie przypomnieć ![]()
"Chciałem dobrze" ----> Hitler ![]() Ostatnio edytowany przez Szwesta Majesta - 01-11-2006 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Guest
|
![]() @up
Mocio stracil sova przez haka ![]() ~Misi3Q :> |
![]() |
![]() |
#2738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Coś mnie tu dawno nie było, więc trzeba to nadrobić i wklepać pare ss.
Zacznijmy od ostatniego "pg": ![]() ![]() ![]() I wczorajszy adv ![]() To by było na tyle, jeżeli chodzi o lvl. Czas na magic ![]() dist ![]() I na koniec coś co nie zdarza się często, ale życze tego każdemu: ![]() To by było tyle na dziś i postaram się wklejać jak najczęściej cosik na forum
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() Fajne sski Comm , jak je ogladalem przypomnialy mi sie czasy jak mialem wiekszy lvl niz Ty i pokazywales mi co jak i gdzie na pohu
![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Guest
|
![]() @up
Podac moge... ale lepiej nie pisz bo sie ebool dowie i wylecisz z gildi bo mnie znasz.. ; / wiesz takie sa klimaty w choch.. ps.. spojz co jest napisane pod avaterem ^_^ ~Misi3Q ;> |
![]() |