Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-03-2007, 01:38   #2721
Elvvons
Użytkownik Forum

Elvvons's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
Domyślny

@Up

Wiadome jest to ze bronisz Wiw bo masz tam rl , ale prawda jest inna WIW nigdy nie dorownaja taktycznie NF jedyne na co moga liczyc to przewaga liczebna , powiedz mi na ktorym battle NF wybierało pole bitwy? Na zadnym...?

Dobra nie chce mi sie pisac bb
Elvvons jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-03-2007, 03:01   #2722
Bielenda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@up
Wojna to wojna ma swoje zasady
Jak nie chcecie sie lac np kolo Thais to mozesz isc expic ^^

Wprawdzie na Kyrze juz nie gram, ale mam tam troche kasy i tak sie zastanawiam czy nie zrobic takiegos czegos zeby na Kyrze pojawili sie "Lowcy Nagród" i mam prosbe ile musialbym dac za smierc Xoloriana ?? Kolesia nie trawie poprostu, za to ze jest niegodny zaufania ;> i zalazl mi za skore juz dawno temu.
Przykloadowo
za zabicie Xoloriana daje 200k i czy to duzo. Prosze o opinie Jaka to powinna byc suma, tylko tak zeby sie sam dla kaski nie zbil

Ostatnio edytowany przez Bielenda - 28-03-2007 o 03:08.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 09:17   #2723
Eabbol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Ta tylko ostatnio 2x WIW czekalo na NF , lecz nie wyszli i nikt z tego powodu nie plakal na forum ze NF to tchorze. Znajac WIW musieli miec naprawde problemy z brakiem ludzi , bo w innym wypadku by walczyli lub po prostu taka mieli taktyke na dzisiaj (ucieczka denerwuje rywali )
Nie Nf expi sobie, Abo na vencie stwierdzil ze nie wychodzimy na ob miesiac bo po choj nie chce sie im, ale namowiony przez mootha stwierdzil ze wychodza. Poszli na edron, nie odpowiadalo do WiW ok poszli kolo ab, Mooth dostal pare sd na ryj i spierdolili. Pierwszy raz bylo po rowno i WiW ucieklo, bo nie mogloby sie zdazyc nic innego jak zdemolowanie WiW przez Nf gdyby sie odbyla walka
Eabbol jest offline  
stary 28-03-2007, 09:31   #2724
Eabbol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bielenda Pokaż post
@up

Wprawdzie na Kyrze juz nie gram, ale mam tam troche kasy i tak sie zastanawiam czy nie zrobic takiegos czegos zeby na Kyrze pojawili sie "Lowcy Nagród" i mam prosbe ile musialbym dac za smierc Xoloriana ?? Kolesia nie trawie poprostu, za to ze jest niegodny zaufania ;> i zalazl mi za skore juz dawno temu.
Przykloadowo
za zabicie Xoloriana daje 200k i czy to duzo. Prosze o opinie Jaka to powinna byc suma, tylko tak zeby sie sam dla kaski nie zbil
zerio z solanixem są łasi na kase, juz go zabili .

Ostatnio edytowany przez Eabbol - 28-03-2007 o 09:33.
Eabbol jest offline  
stary 28-03-2007, 09:42   #2725
Walle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Domyślny

WiW czekało 3h na obiecanki NF ze wyjdą i wyszli na edron, jak skołowali sobie odpowiednia ilość noob charow to wyszli na open tibie(koło carlin) ustawili sie z 40 noobami jak nie wierzycie to później wrzucę screeny
Walle jest offline  
stary 28-03-2007, 10:29   #2726
Parkp
Użytkownik Forum

Parkp's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007

Domyślny

Cytuj:
@up

Przykloadowo
Widocznie mu podpadles z czyms,,, nie bede wnikal z czym, Twoja sprawa.
I to raczej Ty mu zalazles za skore a nie odwrotnie.

Xolorian nie godny zaufania?
Caly czas trzyma sie z pewnymi osobami i im jest naprawde oddany i odwrotnie; mozna na niego liczyc w kazdej sytuacji, a to ze wiw bylo slepe,,, ze chcialo za wszelka cene miec go w swoich szeregach, to juz nie jego wina... Wojna kieruje sie swoimi zasadami.
Dziwne sa wypowiedzi niektorych, a raczej wypominanie - ze my czekalismy, wy uciekaliscie, wy niechcieliscie,, itd. wojna to wojna i to ona pisze scenariusze. Mozna o tym mowic ale nie w sposob jak to niektorzy tutaj przedstawiaja (fakt uprawiaja propagande, to tez jedna z czesci wojny-ale ona czesto falszuje stan rzeczy).

Odnosnie pvp Xoloriana - wspominano a raczej wysmiewano sie ze umie on tylko zmieniac ssa - to tez sztuka, dzieki ktorej nie pada.. A jakie ma pvp mozna zobaczyc na filmikach, fakt mial pare wpadek ale nikt nie jest nie omylny.. robi sie pare bledow ale liczy sie caloksztalt.

Mam nadzieje ze NF wygra, bo wizja WiWu ktory jest przy wladzy jest naprawde przerazajaca. I wiem ze Ci co sa za WiW tak samo sadza o NF, to zrozumiale.
Wiadomo ze kazdy bedzie trzymal strone tam gdzie ma znajomych lub gdzie widzi sie szanse dla siebie po wzglednym zwyciestwie, itd.

Ale jesli juz ktos sie tu wypowiada to niech robi to w sposob kulturalny, zeby jego post to nie byl jakis zlepek przeklenstw lub cos podobnego.

Powodzenia w wojnie dla obu stron - niech wygra lepszy.
Parkp jest offline  
stary 28-03-2007, 10:37   #2727
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
Jego pvp jest raczej srednie, na Kyrze nie ma specialnie dobrych graczy z pvp
odgrywaja znaczenie party boty etc Szwedzi maja dobrych programistow
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 10:54   #2728
Parkp
Użytkownik Forum

Parkp's Avatar

Domyślny

~up

Czy pvp srednie?
Hmm to wytlumacz dlaczego "niektorzy" gracze (nie bede wymienial nickow), sa wyporzyczani na inne swiaty aby brali czynny udzial w tamtejszych wojnach.. Gdyby byli faktycznie sredni w pvp to nie byliby brani pod uwage wogole..bo poco komu przecietniak..

Odnosnie Twojej drugiej czesci wypowiedzi.
Teraz odgrywa znaczaca role - taktyka i jeszcze raz taktyka... dostosowuje sie ja pod sile swoja i wroga, niekoniecznie trzeba byc silniejszym aby wygrac - "liczy sie inteligencja a nie miesnie", dowodow na to na Kyrze bylo juz pare..

Ostatnio edytowany przez Parkp - 28-03-2007 o 11:09.
Parkp jest offline  
stary 28-03-2007, 11:11   #2729
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parkp Pokaż post
~up

Czy pvp srednie?
Hmm to wytlumacz dlaczego "niektorzy" gracze (nie bede wymienial nickow), sa wyporzyczani na inne swiaty aby brali czynny udzial w tamtejszych wojnach.. Gdyby byli faktycznie sredni w pvp to nie byliby brani pod uwage wogole..bo poco komu przecietniak..

Odnosnie Twojej drugiej czesci wypowiedzi.
Teraz odgrywa znaczaca role - taktyka i jeszcze raz taktyka... dostosowuje ja pod sile swoja i wroga, niekoniecznie trzeba byc silniejszym aby wygrac - "liczy sie inteligencja a nie miesnie", dowodow na to na Kyrze bylo juz pare..

Lol ja Ci wytłumaczę, dlaczego, otóż to proste Np na Obsidi NF grało charami Polaków, bo ci mieli 0 zgrania 0 motywacji i 0 wiary w siebie tak samo było na Furorze do pewnego czasu, Xolorian nie ma super pvp i nigdy mieć nie będzie, owszem cos tam umie, ale to raczej kwestia doświadczenia a nie skilla, wszystko ,koniec tematu. Ludzi z prawdziwym skillem już nie ma po update i tak naprawdę o wszystkim decyduje szczęście, liczba sdkerow i taktyka a umiejętności zamykają się w zmienianiu stone skinów i naciskaniu hotkeya.
Walle jest offline  
stary 28-03-2007, 11:19   #2730
Parkp
Użytkownik Forum

Parkp's Avatar

Domyślny

~up

Sam sobie zaprzeczasz...

A czy dobre pvp to nie czasami rowniez - taktyka, motywacja, wiara, doswiadczenie itd.. ?
Wiadomo ze po update, hotkeye przejely kontrole,, poprzednio role hotkeyow braly na siebie roznego rodzaju boty..
Ale teraz w "dobie hotkeyow" tez sa indywidualnosci, ktore wyrozniaja sie na tle innych swoja postawa.
Parkp jest offline  
stary 28-03-2007, 11:27   #2731
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

A czy wy wiecie co to jest pvp ??

Moze wytlumacze jest Player versus player. W mysl tej definicj Xolorain jest dobry ale nie jest specialnie dobry, sa lepsi, kto wizdzial filmiki Wizava to wie o co chodzi

Ostatnio edytowany przez Bielenda - 28-03-2007 o 11:44.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 11:48   #2732
Parkp
Użytkownik Forum

Parkp's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A czy wy wiecie co to jest pvp ??
Swoim postem nic nie wnosisz.. Podziel sie czym jest wedlug Ciebie pvp, skoro widze ze jestes az tak "doswiadczonym" graczem.. -ironia-

Aby miec dobre pvp trzeba byc uniwersalnym w wielu dziedzinach - miec doswiadczenie, aby miec np.jakies schematy zachowania sie w danej sytuacji; wiare by nie poddac sie po pierwszej "niedogodnej" akcji;taktyke aby zaplanowac swoje dzialanie wzgledem przeciwnika itd.. itd..
Poprostu pvp to nie tylko umiejetnosc dobrego celowania.. trzeba miec wiele umiejetnosci.. i to wlasnie zbior owych zdolnosci swiadczy o pvp danej osoby.

~up
Odnosnie Twojej wypowiedzi, edytowanej.. ciesze sie ze znalazles w slowniczku co oznacza skrot pvp, osoby ktore tego nie wiedzialy beda Tobie dozgonnie wdzieczne - ironia-
A czy ktos uwaza dana osobe za dobra w pvp czy nie - kazdy kieruje sie swoimi kryteriami, to tak jak z dziewczynami - jednemu sie podoba jakas tam a drugiemu inna.. a jeszcze komus podoba sie facet...

Osobiscie uwazam ze Xolorian ma na tyle dobre pvp, aby ono go wyroznialo z tlumu innych graczy.

Ostatnio edytowany przez Parkp - 28-03-2007 o 11:53.
Parkp jest offline  
stary 28-03-2007, 12:04   #2733
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

@up Nie wiem moze wszystkiego o Tibi, ale gram w nia juz 4 lata ;> Wczoraj kupilem 12 3 miesieczny pacc ;>
jestem prowiderem serwisu http://www.tibiagold.com gram tylko za kase!

Walczylem przeciwko Xolrianowi, mial 2 kumpli ja bylem sam. Przegralem, nie powiem, dobrze potrafi lać. Byla to walka noob charami. Ale musi pokazac cos, nie widzialem tego jeszcze? Ktos gral Lynkontorna i tamten koles to mial pvp

Od dawna mowi sie, ze zeby pokazac swoje dobre pvp trzeba walczyc w open battle na zamku na Edron. Tam mozna pokazac klase, wygra lepszy, bardziej doswiadczony i jesli jakies ogniowo zawiedzie, przegrywa sie.

Ostatnio edytowany przez Bielenda - 28-03-2007 o 12:18.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 12:21   #2734
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Ktos gral Lynkontorna i tamten koles to mial pvp

Mowisz o Toressie? =]

Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 28-03-2007 o 12:28.
The Chaotic Paladin jest offline  
stary 28-03-2007, 12:25   #2735
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie wiem kim byl ale lal zajebiscie Xolorian nie ma nawet polowe jego umiejetności. Szkoda tylko ze potem zhakowali chara.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 13:12   #2736
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parkp Pokaż post
~up

Sam sobie zaprzeczasz...

A czy dobre pvp to nie czasami rowniez - taktyka, motywacja, wiara, doswiadczenie itd.. ?
Wiadomo ze po update, hotkeye przejely kontrole,, poprzednio role hotkeyow braly na siebie roznego rodzaju boty..
Ale teraz w "dobie hotkeyow" tez sa indywidualnosci, ktore wyrozniaja sie na tle innych swoja postawa.
Tak a NF maja dużo wiary, trochę taktyki, w zasadzie zero organizacji bo na ich vencie podczas bitwy panuje chaos dlatego nie mowie ze Xolo akurat źle gra ale nic specjalnego nie pokazuje. W mojej opini o wiele lepiej, odważniej gra Herineey. ( w mojej opini)
Walle jest offline  
stary 28-03-2007, 13:13   #2737
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Mowisz o Toressie? =]
na ktorej bitwie tej co bez mana shielda biegal? czy tej co byl taki nie jasny wynik 6:3 dla WiW czy cos takiego?;]

edit: bo z tego co wiem na każdej bitwie kto inny gral Lykontorna

Ostatnio edytowany przez Walle - 28-03-2007 o 13:14.
Walle jest offline  
stary 28-03-2007, 13:31   #2738
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

Tam co byl jasny wynik to byly wlasnie glownie fragi lynkontorny
Chodzi mi bitwe kolo kazordoon co potem uciekli z NF ;D

Ostatnio edytowany przez Bielenda - 28-03-2007 o 13:32.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 13:52   #2739
Fauder
Użytkownik forum

Fauder's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań

Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny wiw noby?

Podobno wiw to nooby i maja slabe pvp nie to co wspaniale nf tu mamy prawdziwy przyklad

XOLORIAN
Mar 28 2007, 07:57:35 CEST Killed at Level 146 by Zerio of Zygus

uahahahahah owned gz zerio
Fauder jest offline  
stary 28-03-2007, 13:56   #2740
Bielenda
Użytkownik Forum

Domyślny

Byl taki pewny ze ma takie dobre pvp, ze nic mu nie straszne, nie leczyl sie poprostu bo kto sie odwazy zatakowac mistrza ^^
Bielenda jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania