![]() |
#2721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Rzszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Milivin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() no ku... nawet mocny smok wroci tu by was hu..em opasali wielcy znawcy wojen otesow itp. wy sie nadajecie ale do lizania tych zlotych szwedzkich wloskow lonowych lub do "fragowania" na formu. A kto mysli ze padl juz raz to nie przyjda po niego znowu lub jak mysli ze dobrze wylizal to sie myli
![]() ![]() ![]() I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2722 |
Guest
|
![]() Kurczem a myslalem ze nie dostane bana, kurcze :| niewiem co sie stalo sie, lisu powiedz mi pls czemu dostalem bana???? to za to ze zabilem ludzikuf w tibia kturzy mieli polskie kolory? czemu tak sie stao ? pomuszcie plis
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22673 ja pierdole nie mam uhy, co sie stalo sie nie wiem powieccie pls |
![]() |
#2723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Co sie stalo sie?
![]() Tzn mam Ci ten czerwony text przetlumaczyc? I co to do cholery ma wspolnego ze mna?
![]() |
#2724 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
|
![]() Zaloguj sie do gry, nacisnij ctrl + O, wybierz help i tam krotko i zwiezle sformułuj swoje zapytanie. I nie, niestety przeceniasz mnie, nie jestem tutorem.
![]()
Ostatnio edytowany przez Lisu - 14-04-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#2726 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2728 |
Guest
|
![]() No bo kurcze moja gildia jest neutralna a ja nie jestem i wogole nie wiedizalem co robic to poszedlem pod karlin depot i muj kolega powiedzial mi ze fajny nowy czar jest i sie nazywa exefo gran mas viz czy jakos tak i chcialem pomuc polakom ubic szfeduf ale fcisnalem exefo gran mas viz i wszyscy polozyli sie na podlodze w karlin depod a mnie po 5 sekundach wylogowalo, muwie ci co to sie dzieje na tibia. a jak chcem sie zalogowac na tibia to mi pisze ze jour akkont is baniszed, co to znaczy ojeja moze gm mi dal nowego paka?????
|
![]() |
#2729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Rzszów
Imię: Milivin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2730 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Amajdzad kupcie mi Pacca, to co się dzieje w Carlin jest nie do zniesienia! Co chwile, "dżebać szfeduf!", albo "fak polakz!"... n/c
@edit Ja też mam filmik! ![]() Film pokazuje gorącą sytuacje w Carlin. Kręciłem ja noob charem, więc czemu niemiałbym też noobić? ;D http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22682 Na filmie znajdują się akcje jakieś 20 minut po SS Rzolnierza, M.in. -36 druid pada -Diliveer wpada kośić (UE nie ma) -Random pk i noobienie ;S
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 15-04-2007 o 01:23. |
![]() |
![]() |
#2732 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() 23:19 Slash de'Hell [9]: br?
23:19 Slash de'Hell [9]: FUCKK YOU ALL PL! 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men ofc no rasist.... zalogowalem sie noobkiem do carlin , i sami brazole ... Tak polacy wbijać na noob chary i jebać ich !!!!!!!!!!!11oneonenenenenenshsishishishfiifuckyou |
![]() |
![]() |
#2733 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o qwa ale jestes zalosnym debilem napisales na stronce z filmem ze nie nawidzisz Polaków,rotfl a ty qwa kim jestes emigrantem z Kambodzy ? Ostatnio edytowany przez Bez~ - 15-04-2007 o 01:36. |
|
![]() |
![]() |
#2734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na pierwszy open battle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Yapan jak nie bedziemy mieli "spy" to powinno byc dobrze.Arcanium nie jest jakies zajebiscie mocne , dobrze ze nie sa na poziomie starego unitu haha
![]() Zastosuje sie do Twoich podpowiedzi z gg i moze cos z tego bedzie ![]()
#2736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Usuńcie. To co napisałem było głupie ;<<<<
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 15-04-2007 o 03:11. Powód: A nie wiem |
![]() |
![]() |
#2737 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2738 |
Guest
|
![]() Ejj kto to jest ten deliver~??
On naprawde jest taki glupi i takie bzdury pisze? Czy tylko napisał tak dla zwały? |
![]() |
#2739 |
Guest
|
![]() Jestem taki glupi i takie bzdury pisze i nie pisze tego dla zwaly, pszepraszam. i siem nazywam diliveer, nobie i masz hanta forever tak jak twoji reale
|
![]() |
#2740 |
Guest
|
![]() |