|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
![]() |
![]() Ghost'Bey, padl duzo razy, byl juz wkur*wiony i sam sie zrookowal. Ja bym tak w zyciu nie zrobil, no ale coz...
Co do tematu ,,kto gra Taifunem", nie wiem co to was obchodzi, czy to jest jakas istotna roznica, czy gra nim orzech, petro, kto inny? Jak dla mnie nie ma to zadnego znaczenia, nie wiem czemu to tak przezywacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: California
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alexis Brain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() tak taifunem devilry gra orzech... i prosilbym cie zebys nie udzielal sie w tematach w ktorych nie masz bladego pojecia oraz w tematach ktore sa wyjasnione i zamkniete.... ]:>=
![]() |
#2744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Omigasz centralnie jak w Carlin pod dp : O
![]() |
#2745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Ty jak widac wiesz wszystko na ten temat i pewnie orzech objawil ci sie w nocy i powiedzial ze to on gra taifunem
![]() |
#2746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Czy Ty jestes nie dojebany czy poprostu ja mam takie glupie wrazenie ? Wez rzuc sie w gowno i powiedz jak bylo, a w tematach o ktorych nie masz pojecia poprostu nie zabieraj glosu, bo az zal dupe sciska jak sie czyta Twoja posty przesiakniete glupota
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 16-12-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Imię: zothran
Profesja: Elder Druid
Gildia: nosgoth <3
Świat: Furora/Kyra
|
![]() Cytuj:
Zal.br.pl.uk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
;o to wyjaśnia czemu dead Ymy'iego na DL ;o
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Użytkownik Forum
|
![]() Youen... gadałem sobie z Raylisem po dedzie i postanowił pokazać mi twoją stara podczas wspólnej kolacji z resztą waszej cudownej rodziny
![]() Teraz ja daje je innym.. może kiedyś ja poznają na ulicy albo klatce jakiejś xD Ostatnio edytowany przez Barles - 16-12-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
|
![]() przydałoby się zrobic nowa wojne xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Albo zajebisty 20 mlvl ![]() Edit: ta jara mnie bardzo ;d bo te cioty jak nobki padaja stojac przed depo dostając po mniej niż 100 z sd;d
--- Captain Tsubasa is the best. Ostatnio edytowany przez Suhay - 16-12-2007 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Wuhta serverów z wojnami 4 you ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() czyli jak dostaniesz combo pod dp to jesteś noobem : >>
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
|
![]() Diabeu 22:41:07
ty Diabeu 22:41:08 mowie starej Diabeu 22:41:12 ze mnie brzuch boli Diabeu 22:41:17 i mi niedobrze Diabeu 22:41:21 a matka mi przyniosla orzechowki xDDD lol btw Dec 16 2007, 19:50:44 CET Killed at Level 104 by Imargamka and by Ratilltka pozdrowcie raylisa
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 16-12-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() I co w związku z powyższym?
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Karolu, oznajmiam wobec wszystkich, iz twardziel z ciebie! Jestes taki w ogole pro i elo mlodziezowy... a te akcje, nic tylko pogratulowac. Tylko ze nastepny noobchar ci sie przyda, bo Ratilltka traci swoja sile ;<
Dec 16 2007, 21:49:00 CET Killed at Level 33 by Has'ek and by Lanena Ragus dasz mi teraz cukierka? xd
![]() |
#2759 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Nie przepadam
Stan: Usunięty
Gildia: Warszawa
Świat: Urszula
Poziom: :)
|
![]() Cytuj:
Jakby był dowód najprawdopodobniej by był ban za sell postaci ... Jedyne jaki tam może być dowód to jak Taifun padł od Jołena Zwidka i kogoś tam jeszcze to reakcja jednego z Dusków była : "Omg Orzech" (na filmie pokazane) i (dawno już) Ada Qel (19-10-2007 18:11) Petro wyjechal do Irlandii i Kalwa sprzedal Pozdrawiam xDDDDDDD
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! Ostatnio edytowany przez Nao123 - 17-12-2007 o 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dec 16 2007, 23:13:30 CET Killed at Level 139 by Ciwa'Devilry
and by Arloyx spisz?