![]() |
#2741 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Marcelek1991
Ciekawe bo ja bylem 1 ownerem tych postaci ,a tego goscia co mu sellolem niezbyt milo wspominam bo mnie wy**ujal i zmarnowal dobre postacie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2742 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 24
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Tzn ja powiem tak;] pallem wbilem 40lvl i padlem wiec odechcialo mi sie pallkiem grac. przenioslem sie na sorca wbilem 44mlvl i hak duzo items z domku i z eq mi polecialo wiec oddalem koledze postac a taka jak jest teraz odhakowalem:/ wiec nie moja wina ! a knighta ci dalem..a to ze ci nie odpowiadal to trudno dalem ci pozniej sorca ...zgodziles sie na warunki jakie mialy byc. pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() ![]() I jeszcze drobne wyjasnienia: Skąd mam eq? -Nie allegro -Nie hacker -Nie złodziej Poprostu zrobilem world trade z Berylii na Luminerke (mam tam 70ek^^)
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Zbanowany
|
![]() @Kruczyy
Wiem, sorry tak wiem prawa autorskie ![]() ![]() btw. wymyslilem tez wierszyk na Lejdi Miszię ale nie bede go tu ujawniał ![]() nie jestem dobrym poetą ^^ ![]() no i Kalkun[*] widziałem jak pada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]()
![]() |
#2749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sylfer Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() ![]() kalkun ostal hackniety o ja pi*****e tyle jego dorobku poszlo wbloto oraz o ile nie zbil go z lvl to lvl tez:/ ale mial chlopak pecha :/
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Usunięty
Imię: Potomek smoka/Potomus
Profesja: Sorcerer
Gildia: vx team
Świat: Luminera/Titani
Poziom: 100
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Skille: **/**
|
![]() Jak Wiecie Moj Mefi Knightt Został shackowany Więc musze odrabiac straty.
Musze podzienkowac Kyrgaxowi, Evenowi, i Rohu Shaft-owi za mala pomoc w znalezieniu malego p seta i jakiegos axe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ZdZiSiO15 - 22-05-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wiecie Mag Even msci sie na mnie za to ze go nie dalem mu przez humm 3~min expi na hydrach ... POstanowil mi byc slimy noob charem,do ktrorego nie ma odwagi sie przynac .... ... walic nooba ............. !!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale i tak dam rade wbic ladne skille ... nie dam sie jakiemus noobowi wykinwac ... ![]()
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 22-05-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Sylfer Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Skille: **/**
|
![]() @Yrelius
Jak Myslisz Czy High LvL Mogł By zrobic Coś takiego Wścipskiego?... wątpie znam juz Chwile Evena i nie zrobil By czeos tak NoBowskiego xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 24
|
![]() Myślisz że Even nie ma co robić tylko wchodzić na nooba i ci slimy zabijać?
Zastanów się troche. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Zbanowany
|
![]() @Yrelius
Ciebie juz naprawde popierdoliło? Po 1. nie mam ŻADNEGO KURWA ŻADNEGO innego chara na mainie powyżej 9 lvla (mam kilka noob charów bez eq) Po 2. Myślisz, że nie mam co robić tylko wybijać ci slimy ? -.- Po 3. zachowujesz sie jak dziecko, przeszkadzając mi expić na hydrach odpychając mnie i blocząc przez co hydra sie na mnie przerzucała... Po 4. Nie poniżył bym sie do Twojego stopnia i nie przeszkadzał bym Ci w expieniu/skillowaniu. Po 5. nie masz żadnych dowodów, że to mój char, to tylko Twoja chora wyobraźnia... albo wmawiasz sobie, że to mój char Po 6. Posądzasz mnie za wybijanie slimów bezpodstawnie Po 7. Coraz bardziej myśle nad tym, ze jestes ACC BUYEREM, bo kiedyś nie byłeś taki z znam Cie od dawna... Po 8. To ty zaczeles noobić w taki sposób, w jaki robisz...patrz jeszcze raz punkt 4 Po 9. Gdybym był takim samym noobem jak Ty to bym zaśmiecił forum pisząc, że przeszkadzałeś mi w dziecinny sposób expić na hydrach -.- Zastanów się nad tym co czynisz i piszesz Powtarzam jeszcze raz...Myślisz, ze ja nie mam co robić ? nawet nie wiem gdzie skillujesz, nie wiem nawet kiedy jesteś online, bo wykasowałem Cię z mojej VIP listy-.- hail noob... EDIT: zgadnij przez kogo odszedłem z Undead Slayers.... dziecko Sorry za wulgaryzmy ale juz nie moglem sie powstrzymać.... Ostatnio edytowany przez Even - 23-05-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
OMG .... Dziecko?? lo. ... a ile ty masz lat co cfaniaku???-.- Acc BUYEREM to jestes ty , a raczej sie acc zamieniles ... nie powiem z kim z innego wzgledu...twój stopnien nie jest wyzszyc od dziecka co ma 13lat .... reasumojac ... sprawdz sobie nick Sorcerer Even ...i zobaczysz na czym bazowalem moje podejrzenia .... Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jesteś żałosny tyle mam Ci do powiedzenia... nie masz co się tłumaczyć bo to Ty jestes sprawcą tego wszystkiego -.- jeszcze jedno... zazdrościsz mi lvla i żałujesz, ze nigdy nie doscigniesz mnie z lvlem, dlatego z rozpaczy piszesz swoje nędzne posty nie bede juz ci odpisywał bo szkoda mi mojego czasu na czytanie twoich wiadomosci i prosze nie spamuj mnie w tibii bo i tak ci nic nie odpowiem dzieciak.... moze i nie jestes dzieckiem ale zachowujesz sie tak... szczerze? jebie mnie to ile masz lat ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 23-05-2007 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |