![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a ja na Obsidii mam lagi, a na Selenie bądz Isarze nie. i co z tego wynika ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ja mam podobnie
![]() @ Suv Olek coś wam urosła ta gildia ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 05-02-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#2746 |
Użytkownik Forum
|
![]() lvl nie jest wazny - przyjeli ludzi z future, dowiedzialem sie po fakcie wiec duzo powiedziec o tym nie moge. no poza tym ze to raczej mili ludzie
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Na isarze nie ma lagów, loguje obsidie i lagi nie tak duże jak prędzej ale są.
@ Suv Grałeś też na isarze?
#2748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() skoro suv jest z Bydgoszczy to pewnie rl rywinho hehe
|
![]() |
![]() |
#2750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Co do tych kickow, nie wiedzie kiedy to ma ustapic? Moze maja cos z tym zrobic? Bo pacc leci a ja expic niemoge
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rywinho zawsze byl spoko i odpisywal nie jak inne hlvl ;] pomogl czasem i wogole
A co do kickow to ja nie wiem wogole co z moim netem sie dzieje ;] przez miesiac dobrze chodzi a drugi to boje stac przed domkiem, oczywiscie osiedlowy net ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Jeszcze 3 dni temu wszystk bylo gut , nawet kumple mi zazrdoscili braku lagow a tymbardziej kickow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, nie gram na Isarze, nie mam tam 50 knighta - stworzylem kilka charow do sprawdzania czy sa lagi, takie 1 lvlki na Obsidii, Selenie, Isarze, Aurei, Neranie. wszystko poza Obsidia ladnie chodzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik Forum
|
![]() suv-lvl up czy mi sie wydaje?
![]()
#2755 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, tydzien temu albo i dawniej
![]() |
![]() |
#2756 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Lagi opanował mnóstwo servów : Furora,Danubia,Eternia,Fortera
|
![]() |
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() zajebista ta wojna -.- nirwarator hunta dostal za nic ...
edit : sorry nie za nic. Dostal hunta za to ze byl w PSiP jakis 1-2 tyg przed tym jak dostali hunta -.- Ostatnio edytowany przez Szafa - 07-02-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#2758 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka. CHcialbym sie dowiedziec (jezeli wiecie) jaki jest stan wojny pomiedzy ET a NG.
PS.Kazdy wie ze ET wygrywa !! @.:Boixos:. Co masz na mysli ?? Ostatnio edytowany przez Aduska - 08-02-2007 o 00:07. |
![]() |
![]() |
#2759 |
Użytkownik Forum
|
![]() @suv- a no to nie pochwaliles sie
![]() @aduska-[*]
#2760 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Profesja: Elite Knight
Gildia: Escadrone Of Death
Poziom: 38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Old Window na Obsidi .
Team : Suv , Kaaras , 40lvl + ;p http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18368 Loot : klasyczny... |
![]() |